fbpx

Οι 5+2 καλύτερες Πρωταπριλιάτικες ιδέες για… τολμηρές φάρσες!

Η Πρωταπριλιά έρχεται δειλά-δειλά να μας κάνει να γελάσουμε ξανά, είτε με τις ξεκαρδιστικές φάρσες που κάνουμε στους φίλους μας, είτε με τα φρικτά ψέματα που μας πλασάρουν ( ή πλασάρουμε).)

Ντάξει, ο Κυπραίος, μάνα μου, εν τζιαι θέλει Πρωταπριλιά για να σου πλασάρει το ψέμα του. Κάμνει το ολόχρονα με ένα πολλά επιδέξιο και παραπλανητικό τρόπο (ξέρεις εσύ). Εν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέριες.

ΑΝYWAY! Την Πρωταπριλιά τα ψέματα είναι δεδομένη πλάκα, γι’ αυτό δεν δίνουμε και τόση σημασία αφού τις πλείστες φορές την αναμένουμε και την καταλαβείνουμε. Αυτές οι ιδέες για φάρσες, όμως, είναι τόσο “αθώες” και αληθινές που κανείς δεν θα σε πάρει είδηση.

Εσύ ετοίμασε κάτι από αυτά και ετοιμάσου να γελάσεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά!

 

1
Νόστιμα μπισκότα Oreo

Aφού πάρεις τα μπισκότα και τα ανοίξεις, αδειάζεις όλη τη κρέμα βανίλιας και βάζεις μικρή δόση οδοντόκρεμας. Επαναλαμβάνω, μικρή δόση οδοντόκρεμας… μην έχουμε άλλα προλήματα μετά.

Κλείνεις τα Oreo και τα βάζεις σε πιάτο. Και ποιος δεν θα ήθελε ένα τέτοιο πρωινό; Προσοχή! Αν σε κεράσουν μπισκότα την Παρασκευή εσύ απλά λες “Όχι, ευχαριστώ“!

2
“Μπορώ να τηλεφωνήσω από το κινητό σου;”

Ποιος/α φίλος/η σου πήρε πρόσφατα καινούρια συσκευή κινητού και δεν έχει εξοικιωθεί αρκετά με τη χρήση του, ώστε να ξέρει με στραβά μάτια να φτάχνει τις ρυθμίσεις; Αυτός/η είναι κατάλληλος/η για αυτή τη φάρσα.

Παίρνεις το κινητό του φίλου σου και καλά για να τηλεφωνήσεις της μαμάς σου, επειδή σου έλειψε η μπαταρία. Ανοίγεις τις ρυθμίσεις, αλλάζεις γλώσσα συσκευής, το δίνεις πίσω και εξαφανίζεσαι ως δια μαγείας από μπροστά του! Μεγάλη επιτυχία θα έχει αν καταφέρεις να μην δώσει σημασία στο κινητό του αμέσως μετά. Όταν το δει όμως, θα πάθει την πλάκα του.

3
Πιστολάκι μαλλιών

Η συγκάτοικος σου σε έχει πρήξει τελευταία με τις παραξενιές της; Η φίλη, μαμά σου ή η αδερφή σου σε νευριάζει και θες να της κάνει κάτι πολύ κακό; Ή μήπως χρωστάς εκδίκηση σε κάποιον; Ήρθε η ώρα να ανταποδώσεις με τον καλύτερο τρόπο. Ή με τον χειρότερο… δεν ξέρω!

Με λίγο αλεύρι γίνεται η δουλειά μας μια χαρά. Παίρνεις το πιστολάκι μαλλιών, βάζεις κάποια ποσότητα από αλεύρι..μόνο μην το παρακάνεις, είναι κρίμα. Τέλος, κάτσε σε μια γωνίτσα δίπλα και περίμενε να… φτιάξει τα μαλλιά της.

4
Περιπέτειες στην τουαλέτα

Αφού αφαιρέσεις το ρολό της τουαλέτας δίπλα από την λεκάνη, δημιουργείς αυτό τον θεαματικό πύργο από ρολά λίγο πιο πέρα. Το αποτέλεσμα; Προφανές και ξεκαρδιστικό!

Πάει δειλά να πάρει ένα καινούριο ρολό τουαλέτας και τσουπ πέφτουν όλα πάνω του/της, αρχίζει να φωνάζει και εσύ απλά κάνεις πως δεν ξέρεις τίποτα. Τι νομίζεις; Θα γλυτώσεις;

5
Πρωινό ξύπνημα

Το πρωί οι περισσότεροι είμαστε κοιμισμένοι και απρόσεκτοι. Πού να καταλάβουμε πως πίσω από την πόρτα βρίσκεται αυτό το naylon;

Το μυστικό για να πετύχει είναι να το στερεώσεις καλά στα πλαϊνά της πόρτας και να είναι χοντρή στρώση, ώστε να γίνει όσο πιο σκληρό και ελαστικό γίνεται. Να εύχεσαι να μην πάθει καμιά ζημιά πέφτοντας!

6
Καθίστε αναπαυτικά (πας στην πουρού)

Αν δεν “αντιναχτεί” ίσσια πάνω που τον φόβο του να μεν με λαλούν Έλενα! Ίσως η πιο απρόσμενη και καρδιακή φάρσα που έγινε ποτέ. Εσύ απλά στερεώνεις την πουρού (κόρνα) κάτω από το κάθισμα της καρέκλας και τα υπόλοιπα τα αφήνεις στην πουρού. Ετοιμάσου για γερό γέλιο!

Σκέφτεσαι να κάνεις κάποιο από αυτά;

 

Χρειάζεται να είσαι αρκετά τολμηρός για να σου πάει η καρδιά να τα κάνεις! Εγώ σου εύχομαι καλή επιτυχία και μη διστάσεις να μας στείλεις το Βίντεο που θα τραβήξεις ΕΔΩ, για να γελάσουμε και εμείς μαζί σου.

Καλή Πρωταριλιά σε όλους! 🙂

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending