fbpx

UNISPORTS: Η δύναμη της δευτέρας (PHOTOS)

Την δεύτερη νίκη του στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Χάντμπολ πέτυχε χτες, Δευτέρα. το Πανεπιστήμιο Κύπρου στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής επικρατώντας του Πανεπιστημίου Frederick (30-15) ανεβαίνοντας έτσι στη 2η θέση με 5 βαθμούς. Χωρίς νίκη παραμένει το πανεπιστήμιο της Παλλουριώτισσας.

Με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να παίρνουν προβάδισμα τριών τερμάτων (3-0) ξεκίνησε το ματς στο κλειστό του Πανεπιστημίου Κύπρου. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με 2 γρήγορα τέρματα με τις 2 ομάδες να μάχονται να αποκτήσουν προβάδισμα στην υπόθεση νίκη. Παρόμοιο σκηνικό μέχρι και τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου με το Πανεπιστήμιο Κύπρου να διατηρεί ελαφρύ προβάδισμα (8-6). Σε αυτό το σημείο, 3 συνεχόμενα τέρματα από τους γηπεδούχους έφεραν την διαφορά στο +5 (11-6) που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Ανέβασε την απόδοση του με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου  με αποτέλεσμα να ανοίξει τη διαφορά (18-9). Αφήνοντας το Frederick να κάνει παιχνίδι, χτυπούσε στον αιφνιδιασμό αφού κυνηγούσε και νίκη με διαφορά τερμάτων για να αποκτήσει πλεονέκτημα στη μάχη της δεύτερης θέσης έναντι του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Οι φιλοξενούμενοι αντιστέκονταν χωρίς όμως να μπορούν να μειώσουν την διαφορά.

Έτσι το τέλος του παιχνιδιού, βρήκε το Πανεπιστήμιο Κύπρου να επικρατεί με 30-15 έχοντας πλουραλισμό στο σκοράρισμα αφού συνολικά 9 χειροσφαιριστές σκόραραν τα 3 τέρματα. Αναλυτικότερα, τοπ σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Τιμόθεος Μινασίδης με 7 τέρματα με τον Κωνσταντίνο Μακρή να ακολουθεί από κοντά με 6. Από 3 τέρματα σημείωσαν οι Μιχάλης Λύρας, Άγγελος Χρυσάνθου, Χρίστος Δίπλαρος και Νικόλας Πάττουρας. 2 τέρματα σημείωσαν οι Σωτήρης Καρακώστας και Χαράλαμπος Παπατρύφωνος και ένα ο Ματθαίος Κόννικος.

Για το Frederick που πάλεψε χωρίς όμως αποτέλεσμα, κορυφαίος ήταν ο Κωνσταντίνος Ιωάννου με 5 τέρματα συνεπικουρούμενος από τον Γιώργο Κέστωρα που σημείωσε 4. Από 3 σημείωσαν οι Νικόλας Αρκαδίου και Δημήτρης Γεωργίου.

Πανεπιστήμιο Κύπρου (Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου): Σολωμού Ν., Κόννικος Μ., Δημητρίου Π-Α., Λύρας Μ., Καρακώστας Σ., Παπατρύφωνος Χ., Κουτσογιάννης Χρ., Χατζηγεωργίου Π., Χρυσάνθου Αγ., Δίπλαρος Χρ., Σταυρινίδης Λ., Πάττουρας Ν., Αρτεμίου Ρ., Μινασίδης Τ., Μακρής Κ., Ρούσος Π.

Πανεπιστήμιο Frederick (Ανδρέας Παρασκευά): Κέστωρας Γ., Σάββα Ε., Μηνά Δ., Κόκκινος Στ., Αρκαδίου Ν., Γεωργίου Δ., Ιωάννου Κ., Κιλύλη Στ., Γιαγκόπουλος Γ., Παπαγεωργίου Στ., Κυρατζής Μ.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending