fbpx

Οι top ατάκες που ακούει η Κυπραία κόρη από τον “παπάκη” της!

Είναι αλήθεια πως οι πατεράδες έχουν να τραβήσουν πάρα πολλά με την κόρη/ες τους από την ημέρα που γεννιούνται. Κανένας δεν θα αρνηθεί όμως ότι η αδυναμία των πατεράδων είναι τεράστια!

Όσες είσαστε Κυπραίες τζιαι ο παπάς σας έσσιει σας υπερβολικήν αδυναμία, τότε σίουρα καταλαβαίνετε με!

Πάμε να δούμε τις ατάκες του Κύπριου πατέρα προς την κόρη /κόρες του καθώς και το τι περνά μια Κυπραία με τον παπάκη της!

 

1
Κάθε φορά που εν να φκει η κόρη έξω:

  • Μα που εν να πάεις πάλε κόρη μου;; Έννεν εχτές πάλε που ήσουν έξω ως τα ξημερώματα; Εν ανάγκη να πάεις πάλε; Εν μπορώ, εν να με φκάλεις που τη ζωή

Και συνήθως τα λόγια αυτά συνοδεύονται με το χέρι του πατέρα να είναι στην καρδία του. Υπενθύμιση: Παίζει πολλές φορές θέατρο όταν αναφέρεται σε καρδιακά προβλήματα. Μεν τον φοάστε όμως κορούδες, εν παθαίνει τίποτε…

  • Τζιαι ποιος εν τζείνος που εν να’ ρτει να σε πιάσει με το αυτοκίνητο του; Ξέρουμεν τον; Εν καλό παιδί; Εν τζιαι βουρά με το αυτοκίνητο του έννεν; Αν βουρά να του πεις να σε κατεβάσει τζιαι να ξέρεις ότι εγώ εν να ‘ρτω να σε πιάσω όπου τζιαι να σε αφήκει το γαϊδούρι. Τζιαι κανονίζω τον μετά αγάπη μου εγώ!
  • Tζιαι τι ώρα εν να έρτεις πίσω αγάπη μου; Εν να αρκήσεις πολλά; Ξέρεις το ότι εγώ εν τζιαι μπορώ να κοιμηθώ καλά άμαν ξέρω ότι γυρίζεις ποδά τζιαι ποτζεί…Προσεκτικά ντάξει; Όι πολλύ ποτό..

2
Όταν ο πατέρας “παραντζιέλλει” της κόρης του για θέματα σχέσεων και γάμου:

  • Να χαρείς μεν μου φέρεις κανένα μαντράχαλο.. Γενά, αλήτη, μοτορτζιή, που έσιει κοτσούθκια, σκουλαρίτζια τζιαι tattous, γιατί εν να μείνω στον τόπο λαλώ σου το!

Γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν υπάρχει κατάλληλος άντρας για την κόρη του παπάκη! Όλοι είναι παλιόπαιδα και αλήτες και όλοι θα πληγώσουν την πριγκίπισσα του.

  • Να προσέχεις που τους… (Καλαμαράες, ξένους, Παφίτες, Λευκωσιάτες, Λεμεσιανούς κτλ)  κόρη μου.. τζιαι πουλούν αγάπες τζιαι περιπαίζουν τις κορούες.

Ουσιαστικά δεν συμπαθεί κανένα, γιατί θέλει την κόρη του να είναι μόνο η δική του πριγκίπισσα και κανενού άλλου.

  • Τζιαι όποιος σου κάμει τίποτε είμαι καλός για λλόου του!

Της τονίζει πως αυτόν τον ενδιαφέρει να είναι πάνω απ’ όλα καλό παιδίν!

Υ.Γ.: Και να πληρεί κάπου στις 999 προδιαγραφές που έχει ο ίδιος για τον φίλο/άντρα της κόρης του.

3
Όταν ο πατέρας σχολιάζει το ντύσιμο της κόρης του:

  • Α μάνα μου μάνα μου τζιαι εν να το πάθω το εγκεφαλικό! Κόρη μου μα τι εν τούτη η φούστα που εφόρησες; Ίνταλως είσαι έτσι; Εν φούστα οξά εν ζώνη; Εν να πάεις έτσι έξω, να σε θωρεί ο ένας τζιαι ο άλλος τζιαι να φκάλλει τα μάθκια του;

Και απευθύνεται πολλές φορές και στη μητέρα: “Μα είδες Γιαννούλααα… την κόρη σου τι εφόρησε; Παναγία μου πε της τίποτε τζιαι εκουράστηκα εγώ!”

4
Όταν ο πατέρας συζητά με την κόρη του:

  • Την κόρη μου την καλή μου.., όι πε μου ποιος εν ο καλύτερος παπάκης του κόσμου, ή βρίσκεις καλύτερο παπά που ‘μένα;

Είναι προφανές ότι οι Κυπραίοι πατεράδες έχουν λίγα προβληματάκια. Θεωρούν πως οι κόρες τους είναι μωρά, ακόμα και αν είναι πλεόν ενήλικες. Ως εκ τούτου, δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει η λέξη “μεγαλώνω” και μπορούμε να πούμε πως μωρεύκουνται και εκείνοι τις πλείστες φορές.

5
Όταν ο πατέρας κατηγορά την κόρη του ότι του τρώει τα λεφτά:

  • Πάλε θέλεις λεφτά; Εξιζούμισες με κόρη μου! Κάμε λλίον κράτιν! Εν τζιαι είμαι μηχανή που κόφκει  20ευρα! Έσπασες με! Ούλλα θέλεις τα! Εν έτσι εύκολα νομίζεις που έρκουνται τα λεφτά σπίτι;

Όχι παπάκη μου, δεν είναι έτσι εύκολα που έρχονται τα λεφτά, αλλά έτσι εύκολα πιάννω τα εγώ που το τσεντί σου! Τι να κάμουμεν;! Οι κόρες είναι πολυέξοδες και ο παπάκης είναι πάντα η τράπεζα τους.Ότι τζιαι να λαλεί όμως, πάντα κόφτει τον αν κρατάς λεφτά πριν φύεις από το σπίτι!

  • Τωρά που εν να πάεις έξω, έσσιεις λεφτά αγάπη μου ή θέλεις να σου δώκω;

Σε αυτή την ερώτηση, επιβάλλεται να το παίζουμε όλες έξυπνα και να απαντούμε:”Όι παπάκη μου εν κρατώ τίποτε… Λυπήθου με… Άτε δώσ’ μου κανένα 20ευρω… Τζιαι αγαπώ σε πολλά!

Καταληκτικά, έχουμε να πούμε πως μπορεί ο πατέρας να φέρεται κάποιες φορές παράλογα και “μωρίστικα” στην κόρη του, αλλά αυτό σημαίνει ότι τη λατρεύει και την αγαπά όσο τίποτα άλλο στη ζωή του.

fathers-day_10_400 (1) Είναι αλήθεια πως οι πατεράδες με τις κόρες τους “μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε!

Ναι, πατέρας και κόρη είναι σαν τον σκύλο με τη γάτα, αλλά στο τέλος της μέρας πάντα για την κόρη ο πατέρας θα είναι ο Βασιλιάς της και για τον πατέρα η κόρη θα είναι η πριγκίπισσα του!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending