Τι φακκά κέντρον του Κυπραίου να βλέπει σε μία γυναίκα; (PART 3)

Κορούες μου Sorry… Καταλαβαίνω ότι τούτο ούλλο άρκεψε που το PART 1 (Tι φακκά της Κυπραίας να βλέπει σε έναν άντρα), όπου έδωσα όρκο να πάω λλίον κόντρα των αρσενικών… Όμως μετά το PART 2, που εσχολιάσαμε κυρίως την εμφάνιση των Κυπραίων, αρκέψαν τα παράπονα και οι διαμαρτυρίες από τον Κυπριακό ανδρικό πληθυσμό.

Και επειδή στο κάτω κάτω… όλοι ανθρώποι είμαστε, είπα να πιάσουμε και τη δική τους γνώμη σχετικά με το “Τι τους φακκά κέντρον να βλέπουν πας τες Κυπραίες“.

 

Δείτε όσα μας είπαν και χρησιμοποιείστε τα υπέρ σας!

 

 • Δεν μου αρέσκει το ψεύτικο και υπερβολικό βάψιμο, σε συνδυασμό με τα ρούχα τους που εν κατ’ ανάγκη ακριβά, και ακόμα χειρότερα- όλα τα πιο πάνω σε συνδυασμό με ένα σώμα που δεν το προσέχουν καθόλου.

 

 • Φακκούν μου οι Κυπραίες που βάφουνται σαν οδηγούν, ή τρώσειν… Μέχρι και μπικίνι έκαμε η άλλη μέχρι να πάει στη παραλία.

make-up in car driving

 

 • Φακκά μου άμαν μια Κυπραία περιπαίζει μιαν άλλην Κυπραία… Που τη στιγμή που η άλλη μπορεί ναν καλλύτερη που την ίδια!

 

 • Φακκούν μου οι Κυπραίες, που επειδή τους κολλά ο καθένας νομίζουν πως εν Θεές… Πρέπει να καταλάβουν επιτέλους ότι εν τους κολλούν επειδή θέλουν να τες παντρευτούν…

 

Να θωρώ Κυπραίες που βρίζουν και γενικά η άσχημη συμπεριφορά

CL2jO0YW8AABavc

 

 • Φακκούν μου τζείνες που εν σε μεγάλο βαθμό εγωίστριες τζιαι ψωνάρες

 

 • Γενικά οι Κυπραίες εν ξέρετε τι θέλετε… Λαλούν σου “Φίε που δαμέεεε…” Πάεις να φύεις… “καλάν ήντα φέφκεις;” ή “θέλω να μείνω λλίο μόνη μου να σκεφτώ” και λαλείς της εντάξει… και τι σου λαλεί; …..”Καλάν αν σου ελάλουν να χωρίσουμε ήταν να δεκτείς;” … Παναγία μου Θεέ μου πλέον μαζί σας!

 

 • Να της στέλνεις μήνυμα “Hi” και να σου απαντά “Έχω φίλο!”… Καλάν μάνα μου, εν τζιαι πρόταση γάμου που σου έκαμα!

 

Κυπραία γυναίκα…. σαλαβατά-σαλαβατά, αλλά άμαν θέλει τίποτε… “Αγάααπη μουυυυυ..;!”

 

 • Να πίνει τσιάρο τζιαι να το παίζει κάποια… φακκά μου κέντρον!

smoke_girl_by_adonis_photographie-d4x29mr

 

Φακκά μου μια γυναίκα που εν έχει τίποτε τρόπους και χάνεται η θηλυκότητά της

 

 • Συμπεριφορά και χαρακτήρας της Κυπραίας… Χρόνια πίσω!

 

 • Να μεν ξέρουν να βάφουνται / Το υπερβολικό βάψιμο.

 

 • Φακκά μου να θωρώ ένα παλιόρουχο ή ένα παλιοπάπουτσο (όπως τες μπότες του Εσκιμώου) που τάχα μου εν της μόδας, να το φορεί μια Κυπραία.. μετά να το φορούν ούλλες οι Κυπραίες… και να νομίζουν ούλλες πως εν θεάρες!

abea32566c20f4ba7bbbbaf664a189ff

 

 • Φακκά μου η συμπεριφορά της ‘Super Star’ που έχουν μερικές!

 

 • Η Κυπραία είναι ένα από τα πιό κλειστόμυαλα μυαλά, μες τον Milkyway γαλαξία που ζούμε

 

Φακκούν μου τζείνες που έχουν τη μούττη τους τζειπάνω και παίζουν το Ευρωπαίες, ενώ μεινίσκουν στο χωρκό που κάμουν την τσαμαρέλλα

 

 • “Φακκούν μου οι Κυπραίες που θέλουν να έχεις τρόπους και καλά Savoir Vivre, σαμπώς και ερκούμαστε που πόλεις που μας μαθαίνουν που μιτσιούς πώς να τρώμε ένα Foul Course Meal με 6 διαφορετικά sets μαχαιροπίρουνα.”

addtext_com_MTA0NTI4MzU2OTQ

 

 • Φακκούν μου ορισμένες Κυπραίες που το παίζουν ‘καθώς πρέπει’ και άμαν παν εξωτερικό ξεφτιλίζουνται επειδή εν τες ξέρει κανένας.

 

Φακκά μου άμαν τες ρωτάς τι θέλουν να φαν τζιαι λαλούν σου: ένι ξέρωωωω…

 

 • Η Κυπραία είναι έναν όμορφο, αλλά παλαβόν ον, που της φυτέφκουν τα Social Media ένα Standard Image για το πώς πρέπει να είναι, ούτως ώστε να συμβαδίζει με τη τελευταία λέξη της μόδας… Και ο,τιδήποτε άλλο της δείξεις αποκαλεί το απλά ΄αντιαισθητικόν΄!”

 

 • Φακκούν μου τα ζωγραφισμένα φρύθκια και τα τα υπερβολικά μεγάλα νύχια που εν γεμάτα πάνω μαλ@**ες.

Japanese-Nail-Art

 

“Φακκά μου ο τύπος της πολυψαγμένης Κυπραίας που το μόνο που ξέρει που τ’ αλήθκεια να κάμνει, είναι το να κρίνει

 

 • Φακκούν μου οι Κυπραίες που τους φακκά ο άντρας να ρεύεται ή να κλάνει… Γιατί μόνο οι εξωγήινοι εν κλάνουν.

 

 • Φακκούν μου οι Κυπραίες με Ideal Standards όσον αφορά το πώς πρέπει να είναι ο άντρας (ψηλός, μελαχρινός, αξύριστος, γυμνασμένος, με tattoo, λεφτά, σπίτι, αυτοκίνητο, σκύλο, ρολόι, αποσμητικό, νυχοκόπτη, πασατέμπο και τάπες φυλάμενες μες το αρμάρι που τον τζιαιρό του δημοτικού).”

575505_517969464921533_1135214733_n

 

Κυπραίες και Κυπραίοι, θα μείνω μέχρι εδώ, γιατί νιώθω πως θα διχάσω την Κύπρο μας (εν κανεί που εν ήδη μισή) αν συνεχίσω να γράφω για τούντην ιστορία με το τι Φακκά κέντρον ο ένας του άλλου… Ο κάθε άνθρωπος έχει τα καλά του, τα κακά του, τα άσχημα του, τα ωραία του, τες προτιμήσεις του, τα γούστα του… Οφείλουμε να τα σεβαστούμε. Ότι τζιαι να σας φακκά, εγώ πιστεύκω ότι τα λόγια που μου ελάλεν κάποτε η γιαγιά μου, εν πέρα για πέρα αληθινά:
 

ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ, ΤΖΙ ΑΣ ΕΝ ΤΖΙΑΙ ΜΠΑΛΩΜΕΝΟ!

 

Δες επίσης: Τι φακκά κέντρον της Κυπραίας σε ένα άντρα; (Part 2)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
0FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending