fbpx

Τα 8 διαφορετικά videos που πρέπει να δεις έστω μια φορά στη ζωή σου!

Σε ένα κόσμο γεμάτο απανθρωπιά και φθόνο, εμείς οι φοιτητές είμαστε η μόνη ελπίδα σωτηρίας!

Ακολουθούν κάποια videos γεμάτα συναίσθημα που θα σου αλλάξουν τη ζωή. Αξίζει να τα δεις.

Προσωπικά μόλις τα είδα συγκινήθηκα-ανατρίχιασα και είμαι σίγουρη όταν τα δεις (αν δεν τα είδες ήδη) θα σε συγκινήσουν και θα “αλλάξουν” και τη δική σου ζωή. Κάθε βίντεο δίνει το δικό του μάθημα ζωής. Θα συγκινηθείς και θα εκτιμήσεις κάποια πράγματα λίγο περισσότερο απ’ ότι τώρα.

Ας μην πολυλογούμε. Δες τα και καλή αλλαγή 😉

 

1. Βίντεο ανθρωπιάς

Capture1

Eίναι ένας φτωχός ο οποίος προσφέρει από το υστέρημα του σε άτομα/ζώα που τα χρειάζονται περισσότερο από αυτόν, τους βοηθάει όπως μπορεί και μετά από καιρό βλέπει τους κόπους του να δικαιώνονται! Η μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι το να βοηθάς τους άλλους. Απλά δες το 🙂

 

2. Συγκινητικό βίντεο οικογενειακής αγάπης

https://www.youtube.com/watch?v=EZgmj5ay5Bk

Capture2

Ένας πατέρας ο οποίος δίνει τα πάντα στην κόρη του, ενώ δεν έχει τίποτα. Δεν της το δείχνει όμως ποτέ. Όμως το κορίτσι καταλαβαίνει και εκτιμά πολύ περισσότερα απ’ όσα πιστεύει ο πατέρας. Συγκινητικό βίντεο αγάπης!

 

3. Συγκινητικό βίντεο ανθρωπιάς

Capture3

Ένας άνθρωπος που έχει εστιατόριο προσφέρει μια μέρα σε ένα μικρό φτωχό φάρμακο για την άρρωστη μαμά του και λίγη σούπα. Δωρεάν σούπα όμως έδινε σε κάθε φτωχό – δεν τον ένοιαζαν τα χρήματα κι ας ήταν φτωχός. Μια μέρα μετά από χρόνια, αρρώστησε και η κόρη του δεν είχε χρήματα να πληρώσει το νοσοκομείο. Τα χρήματα τα πλήρωσε το μικρό παιδί, ναι το φτωχό παιδάκι που μεγάλωσε και έγινε γιατρός. Κάνε το καλό και το καλό θα σε βρει μια μέρα!

 

4. Βίντεο οικογενειακής αγάπης

https://www.youtube.com/watch?v=fdFVjufexBA

Capture4

Ένας νεαρός ποτέ δεν εκτίμησε την οικογένεια του μιας και πίστευε πως μετρούσαν μόνο οι φίλοι του και οι στιγμές που περνούσαν μαζί. Μια μέρα αποφάσισε να φύγει από το σπίτι και να δουλέψει. Κατά τη διάρκεια της δουλειάς κτύπησε και έμεινε ανάπηρος. Οι φίλοι του δεν τον ήθελαν πλέον και μόνο οι γονείς του τον φρόντιζαν. Ο πατέρας του μέρα-νύχτα τον έβαζε στους ώμους του και τον βοηθούσε να κάνει βήματα! Ο νεαρός ωρίμασε και εκτίμησε την οικογένεια του, καθώς χάρη σ’ αυτήν…κατάλαβε ότι μόνο αυτοί τον αγαπούσαν αληθινά. Δεν θα πιστεύεις το τέλος!

 

5. Βίντεο απέραντης αγάπης

Ένας άντρας είχε ένα κατάστημα όπου “παραβιαζόταν” από ένα ζητιάνο. Αυτός ο άντρας έδιωχνε το ζητιάνο συνεχώς με κάθε τρόπο αφού τον θεωρούσε παρείσακτο και βρωμιάρη. Μια μέρα δεν τον βρήκε έξω από το κατάστημα του, ο ζητιάνος έφυγε. Ο άντρας έψαξε το γιατί έφυγε ο ζητιάνος μέσω της κάμερας ασφαλίας. Εκεί είδε το πόσο άσχημα του φερόταν, την κόρη του που του έδινε φαγητό καθώς και το ότι ο ζητιάνος υπερασπιζόταν το κατάστημα του μέχρι και με το να θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του. Ένα συγκινητικό βίντεο που δίχνει ότι τα φαινόμενα απατούν.

 

6. Βίντεο οικογενειακής αγάπης

Capture6

Ήταν Χριστούγεννα και ο παππούς περίμενε την οικογένεια του να τον επισκεφτεί. Τελικά όλοι του το ακύρωσαν για τους δικούς τους λόγους. Ο παππούς σκέφτηκε ότι μόνο ένας τρόπος θα τους έφερνε όλους μαζί στο οικογενειακό τους σπίτι την μέρα των Χριστουγέννων. Ας μην ξεχνάμε τους παππούδες μας! Πέρασαν υπέροχα οικογενειακά χριστούγεννα 🙂

 

7. Βίντεο ανθρωπιάς

Capture7

Μια φτωχή οικογένεια ήθελε να πάρει κέικ γενεθλίων του παππού, όμως δεν είχε αρκετά χρήματα. Ένας νεαρός τους το χάρησε. Στο τέλος αποδείκτηκε ότι και εκείνος όταν ήταν μικρός δεν είχε χρήματα να πάρει κέικ για τα γενέθλια του και ένας κύριος του το χάρησε. Ο κύριος ποτέ δεν έδωσε τα στοιχεία του στο νεαρό, παρά μόνο ένα χαρτάκι, ούτε ο νεαρός δεν έδωσε ποτέ τα στοιχεία του στην οικογένεια. Ο νεαρός ήταν το παιδάκι και ο παππούς ο άντρας που του χάρησε το κέικ γενεθλίων του! ΄Οτι κάνεις στη ζωή σου επιστρέφετε πίσω, λίγη εκτίμηση και ανθρωπιά χρειάζεται.

 

8. Βίντεο εσωτερικής δύναμης

Capture8

Είναι μια διαφήμιση εσωτερικής δύναμης. Μια κοπέλα που δεν άκουγε, ήθελε να μάθει να παίζει βιολί, εμπνευσμένη από ένα άτομο που τη βοήθησε πολύ στη ζωή της. Οι περισσότεροι δεν πίστευαν σ’ αυτήν – μόνο ένας άντρας. Όλοι οι άλλοι την υποτιμούσαν, ειδικά μια κοπέλα από την σχολή μουσικών, όμως με λίγο πείσμα έμαθε καλό βιολί και πίστεψε στον εαυτό της. Σε ένα διαγωνισμό μουσικής, έλαβε μέρος η κοπέλα που υποτιμούσε την πρωταγωνίστρια μας (η κοπέλα που έπαιζε πιάνο)  και πίστευε πως θα νικούσε. Τα σχέδια της ανατράπηκαν, καθώς το πείσμα της πρωταγωνίστριας μας και η πίστη του άντρα που τη βοηθούσε έκαναν όλη την κακία της πιανίστριας να γίνει δύναμη για την κοπέλα και να αποδείξει το ταλέντο της. Η “ανίκανη” για όλους κοπέλα κέρδισε το χειροκρότημα του ακροατηρίου!

 

Ποιο σου άρεσε περισσότερο από τα πιο πάνω;

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending