fbpx

Αυτά είναι τα 5 λάθη που κάνουν οι άντρες στις σχέσεις τους!

Οι σχέσεις έρχονται με “οδηγίες χρήσης” ή ο καθένας κάνει ότι θέλει συνήθως;

Πάμε να δούμε τα πιο διαδεδομένα λάθη που θα κάνεις ένας άντρας στη σύντροφο του, όταν είναι σε σχέση!

Έλεγξε ποια κάνεις (ή σου κάνουν):

1
Σταμάτησες να της δείχνεις την αγάπη σου με όμορφες πράξεις

Όταν λέμε όμορφες πράξεις δεν εννοούμε κατ’ ανάγκη ακριβά δώρα. Μια όμορφη πράξη μπορεί να είναι ένα δώρο… όπως ένα μπουκέτο λουλούδια, ένα νόστιμο δείπνο σε ένα ωραίο εστιατόριο ή και κάτι πολύ απλό, όπως μια γλυκιά κουβέντα.

Συνήθως πολλά ζευγάρια μπαίνουν σε μια καθημερινή ρουτίνα και όλα τα θεωρούν δεδομένα, σταματώντας να διεκδικούν αυτό που έχουν δίπλα τους. Αγαπητέ άντρα, μην το κάνεις κι εσύ αυτό!

2
Της κάνεις λάθος δώρα

Είναι απλά κακό να κάνεις λάθος δώρα. Αγαπητέ μου άντρα, θα την ξενερώσεις. Ένα συχνό φαινόμενο είναι αυτό που οι άντρες αγοράζουν ένα δώρο, το οποίο στο τέλος θα το χρησιμοποιούν μόνο οι ίδιοι.

Μην το κάνεις αυτό. Θα καταλάβει το λόγο που το αγόρασες και σίγουρα δεν θα τη χαροποιήσει.

3
Δεν την καταλαβαίνεις

Οι άνθρωποι είναι όλοι διαφορετικοί. Το γεγονός αυτό κάνει πιο δύσκολο το έργο ενός άντρα ως προς το να καταλάβει τις διάφορες ιδιαιτερότητες της. Αυτό μπορεί να είναι και το κοινό παράπονοπρόβλημα των αντρών.

Αν αντιμετωπίζεις αυτά τα προβλήματα, ίσως πρέπει να κάτσεις κάτω και να τη ρωτήσεις κάποιες ερωτήσεις.

Αν το έχεις ήδη προσπαθήσει και απέτυχε, μπορεί απλά να συνειδητοποίησες ότι κάποτε δεν είναι ανάγκη να την καταλάβεις, αλλά να της δώσεις το χρόνο που χρειάζεται για να ξεδιαλύνει τις σκέψεις της και να έρθει μόνη της να σου μιλήσει. Ίσως το μόνο που θέλει, είναι λίγη από την αγάπη και τον χρόνο σου.

4
Δεν δίνεις σημασία στα αισθήματα της και στην ίδια γενικότερα

Ένας λόγος που είσαι σε σχέση είναι επειδή δεν θέλεις να περνάς αυτή τη ζωή μόνος σου. Ρώτα την για τη μέρα της, τα όνειρα της, τις ανησυχίες της και όλα όσα την αφορούν.

Εκτός από κοπέλα σου, είναι ίσως και η καλύτερη σου φίλη.

Αν η επικοινωνία σας δεν είναι και η καλύτερη, αυτό θα φέρει κακές επιπτώσεις στη σχέση σας. Επίσης δώσε σημασία στα αισθήματά της. Μπορεί να θέλει να σου δείξει κάτι που της έχεις κάνει ή την πλήγωσε στην συμπεριφορά σου, με έμμεσο τρόπο. Αν δεν δώσεις σημασία, ίσως συνεχίσει να είναι απόμακρη κι εσύ να μην καταλαβαίνεις το “γιατί”.

5
Δεν της εμπνέεις εμπιστοσύνη

Αυτό ίσως είναι το πιο σημαντικό πρόβλημα που πρέπει να έχεις κατά νου. Αν δεν μπορείς να την κάνεις να σε εμπιστευτεί, τότε κάτι δεν κάνεις σωστά. Τα υπόλοιπα είναι πράγματα που αντιμετωπίζονται, αλλά το θέμα εμπιστοσύνης είναι κάτι που αν χαθεί, θα χαθεί για πάντα.

Το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις για να το εμποδίσεις αυτό να συμβεί, είναι να μην της δώσεις ποτέ αφορμές για να μην σε εμπιστεύεται και αντίθετα, να της δίνεις λόγους για να το κάνει.

Πόσα από τα πιο κάνεις (ή σου έκαναν);

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending