fbpx

Must have της εβδομάδας: Το choker κολιέ!

Είναι από τα πιο popular αξεσουάρ γι’αυτή τη σεζόν, αν δεν είναι το πιο popular! Είναι ότι πιο in και αν φορεθεί και σωστά θα σας κάνει να φαίνεστε πολύ sexy!

Δεν είναι τυχαίο που όλες οι fashion bloggers δύσκολα το αποχωρίζονται και επιλέγουν να το φορέσουν σε σημαντικά events και fashion shows.

9       5

3

Ειδικά τώρα που «άνοιξε» o καιρός στην Κύπρο (απ’ότι πληροφορήθηκα) και φοράμε πολύ πιο λίγα ρούχα που φαίνεται περισσότερο ο  λαιμός, πρέπει να αρχίσετε να φοράτε choker και σας υπόσχομαι δε θα το μετανιώσετε.

Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά προσέξτε δε θα βάλετε ένα choker που είναι γεμάτο με πέρλες ή Swarovski για την πρωινή σας έξοδο , εκτός κι αν πάτε σε fashion show όπου εκεί δεν υπάρχουν «κανόνες».

7    15

 

Απλώς καλό είναι να έχετε υπόψη σας κάποια tips έτσι ώστε να μπορείτε να το αναδείξετε καλύτερα:

 

1. Προτιμήστε να το φορέσετε με ένα V neck top ή φόρεμα, off shoulder top (αυτό που φαίνονται οι ώμοι) ή φόρεμα και με strapless top ή φόρεμα. Με αυτό τον τρόπο δεν κρύβεται το choker, αλλά αντιθέτως το μάτι θα πέφτει αμέσως πάνω σε αυτό, γιατί θα αναδεικνύεται.

23

19

 

2. Αν δε φορέσετε ένα από τα πιο πάνω και θα βάλετε κάτι πιο κλειστό, καλό θα ήταν να κάνατε τα μαλλιά σας αλογοουρά ή «κούκο» (όπως συνηθίζω να λέω) για τον ίδιο λόγο που είπα και προηγουμένως.

13

Το πρωί προτιμήστε να βάλετε ένα απλό βελούδο μαύρο ή άλλο χρώμα choker. Δε χρειάζεται να αγοράσετε αφού πολύ απλά με μια κορδέλα που έχετε στο σπίτι μπορείτε να φτιάξετε ένα δικό σας. Δείτε πιο κάτω τη φωτογραφία της Gigi (που αν και είμαι 100% σίγουρη ότι δεν το έφτιαξε μόνη της, φαίνεται πολύ χειροποίητο)

9999

1

 

Μου αρέσει το χρώμα του choker να συνδυάζεται με κάποιο τρόπο με το makeup, γιατί το σημείο του λαιμού όπου μπαίνει το choker είναι πολύ κοντά στο πρόσωπο. Δεν εννοώ αν έχετε μαύρο choker να βάλετε μαύρο lipstick, αλλά μπορείτε να κάνετε έντονα μάτια. Από την άλλη, αν βάλετε ένα choker σε πιο nude ή καφέ αποχρώσεις, μπορείτε να το συνδυάσετε με το lipstick σας. Αυτό θα «φωτίσει» ή καλύτερα θα τονίσει ακόμα περισσότερο και το make up σας και το αξεσουάρ σας!

12

 

♥Chokers that I love ♥:

*Aρχικά θα σας βάλω αυτά που έχω και σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα:

*Χρυσό choker από River Island €10

river island

*Καφέ choker από Asos €6.30

asos1

 

Καφέ choker από MariaChara Jewelry €25 each

maria chara

 

Casual chokers σε διάφορους χρωματισμούς από Stradivarius €6.30
stradivarius

 

Σετ 3 metal and fabric chokers από TOPSHOP €13

topshop

 

Χρυσό choker από Mango €23

mango

 

Άσπρο suede choker από Boohoo €4

boohoo

 

Κόκκινο δερμάτινο choker από Nasty Gal €44

61317.0.zoom

 

Σας έπεισα να αγοράσετε έτσι; Ελπίζω πως ναι!
Να είστε σίγουρες ότι θα κλέψετε τις εντυπώσεις!

Love ya ♥

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending