fbpx

We ♥ culottes! Πώς να συνδυάσεις αυτό το τέλειο trend της σεζόν;

Τώρα που είναι άνοιξη δεν έχετε περισσότερη όρεξη για να ετοιμαστείτε, να φτιαχτείτε, να γίνετε ακόμη πιο όμορφες; Ναι κι εγώ το ίδιο!

Ειδικά όταν δεν βρέχει εδώ στην Αγγλία και η μέρα είναι ηλιόλουστη, τότε έχω ακόμη περισσότερη όρεξη να ετοιμαστώ! Ε κι όταν θέλω να ετοιμαστώ – για να μη σας πολυλογώ- συνήθως φοράω culottes όλων των ειδών.

Οι culottes είναι οι παντελόνες που φτάνουν μέχρι το γόνατο ή λίγο πιο κάτω από αυτό. Είναι ό,τι μα ό,τι πιο in γι’ αυτή τη σεζόν.

 

13
14

15

 

Μπορείτε να τις φορέσετε με loose τρικό, στενό top, με ζιβάγκο, γενικά με διάφορους τρόπους. Το ίδιο ισχύει και για τα παπούτσια μιας και μπορεί να φορεθεί με ankle boots, αθλητικά, high heels, pointed heels. Tώρα που «καλοκαίριασε» θα ήταν τέλειες με flatform σανδάλια και με espadrilles.

4
Προσωπική φωτογραφία

 

16

Αυτό που φοριέται ακόμη ευκολότερα είναι τα ολόσωμο- culottes! Ανάλογα με τη θερμοκρασία, μπορείτε να βάλετε ένα άσπρο ζιβάγκο από μέσα που να είναι αρκετά λεπτό όμως ή απλώς ένα άσπρο t-shirt. Το καλοκαίρι μπορούν να φορεθούν και μόνα τους.

10

2

11

*Σας προτείνω κάποιες από αυτές που έχω βάλει στο μάτι! ♥

 

1. Beige culottes from Zara

5

 

2. Ribbed culotte jumpsuit from boohoo

7

 

3. Denim culottes from Pretty Little Things

8

4. Jumpsuit culotte from Stradivarius

10

 

5. Black denim culottes from TOPSHOP

17

 

Δεν είναι όλες τέλειες; Θέλω να δω και το δικό σας look με culottes! Στείλτε το εδώ: SUBMIT

Love ya ♥

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending