fbpx

Αυτά είναι τα 5 κοινά στοιχεία όσων Κυπραίων σπουδάζουν στην Αγγλία!

Όσοι Κυπραίοι σπουδάζουν στην Αγγλία, σίουρα θα καταλάβουν τα επόμενα 5 στοιχεία, που πιθανότατα να τους χαρακτηρίζουν! Αν δεν τα εκάμαν, σίουρα εν να τα είδαν σε άλλους.

Όμως, ούλλοι λλίο πολλά πρέπει να τα εκάμαμε

Εσύ, λοιπόν ποια που τα παρακάτω στοιχεία έσσιεις;

 

Η typical ‘Big Ben’ photo, που όσοι σπουδάζουν Αγγλία σίουρα θα φκάλουν.

volcomicslondon58-light
“Έφκαλα τζιαι εγώ photo μπροστά που το Big Ben”

Ε μεν μου πεις ότι εν το έκαμες τζαι εσύ! Εννοείται ότι επήες στο Λονδίνο, άσχετα με την περιοχή της Αγγλίας που ζεις και έφκαλες photo μπροστά που το Big Ben, βάλοντας status ‘Londoning’, ‘Londonlife’ κ.ά. Okay, νομίζω ούλλοι λλίο-πολλά είδαμε τις ομορφκιές του Λονδίνου, αλλά εκαταλάβαμε πού έχουμε αδυναμία εμείς οι Κυπραίοι.

1
Οι μισοί που εμάς, σίουρα εταξιδέψαμε στις γειτονικές χώρες! 

Top favourite προορισμοί: Amsterdam, Barcelona, Rome, Paris. Ε μα σε παρακαλώ, εν τζαι είμαστε ότι τζ’ ότι. Επειδή δηλαδή είμαστε Κυπραίοι, σημαίνει εν ξέρουμε που κουλτούρα, πολιτισμό και ταξίδκια; Βαθκιά, πολλά βαθκιά μας άμαν ψάξεις, είμαστε ούλλοι κουλτουριάρηδες. Εννοείται όσοι είμασταν σε καλή οικονομική κατάσταση και άμαν το πανεπιστήμιο μας το επιτρέπει, εταξιδέψαμε στις γειτονικές χώρες. Εφκάλαμε πάνω τι selfie sticks, τι GoPro cameras και εφωτογραφίζαμε ότι εβρίσκαμε μπροστά μας – ή ακόμα εφωτογραφιζούμαστε κάμνοντας duckface μπροστά που αξιοσημείωτα αξιοθέατα. Λλίο αντίθεση με την ιστορία και τον πολιτισμό όσων υπήρχαν στη φωτογραφία, αλλά πε μου: Πώς θα εθύμιζε Κυπραίο;

Δες: Όσα σκέφτονται μόνο οι Κυπραίοι όταν ταξιδεύκουν στην Αγγλία!

2
Είμαστε ‘κώλος τζαι βρατζί’ με την μητέρα πατρίδα ή αλλιώς με τη μητέρα (σκέτο).

Ούλλοι οι Κυπραίοι στην Αγγλία θα κλαιούμαστε ότι ο τζαιρός εν χάλια, ότι ούλλη μέρα βρέσσιει και εν κρυάδα και ότι γενικά επικρατεί καταθλιψάρα. Συνέχεια διερωτούμαστε πώς ζουν οι Εγγλέζοι χωρίς ήλιο, παραλίες, θάλασσα κτλ.

«Μα δηλαδή καλά τζιαι αντέχουν»,

«Φιλούι μου, αν εμείνησκα ποδά, ήταν να είχα σίουρα κατάθλιψη».

Όσον αφορά την μητέρα σκέτο, εννοείται ότι κουπέπια, γεμιστά και ότι έσσιει να κάμει σχέση με τα φαγιά που κάμνει η μάμα μας, εν πάντα τα καλύτερα και εν τα αλλάσουμε με ούλλες τις κουζίνες του κόσμου.

3
Γίνεσαι εθισμένος στο online shopping.

Σίουρα έγινε ο καλύττερος σου φίλος το Amazon ή …το Ebay. Αφού σου κάμνουν Home Delivery και ότι ζητήσεις έσσιεις το ανά πάσα στιγμή. Αν έσιεις και Prime Membership έμαθες ούλλα σου τα benefits, όπως το: να έσσιεις έκπτωση σε ούλλα τα προϊόντα τζιαι έσσιεις το τζαι την ακριβώς επόμενη μέρα έξω που την πόρτα σου. Άρα αφού συνήθως δκιαβάζεις ούλλη μέρα ή βαρκέσαι να διαβάσεις, μπαίνεις τζιαι παραγγέλεις (συνήθως εντελώς αχρίαστα πράματα), έτσι για να σκοτώνεις την ώρα σου και την ψυχική γαλήνη των γονιών σου, που σου στέλνουν τα λεφτά. Όσο για τις κορούδες, το online shopping σημαίνει ολική ανανέωση της γκαρνταρόμπας τους, αφού εν έχουν τίποτε να φορήσουν και εννοείται χρειάζουντε τα!

4
Κλαίεσαι συνέχεια ότι έσσιεις διάβασμα, αλλά διάβασμα εν κάμνεις.

Πολλές φορές η βιβλιοθήκη εν η καλύτερη λύση, ή ίσως για κάποιους το πρώτο σπίτι. Πολλοί εν τζείνοι που ξέρουν ότι αν μείνουν σπίτι, εν θα κάμουν το δκιάβασμα που θέλουν, αφού ξέρουν ότι εν να θυμηθούν να καθαρίσουν, να μιλήσουν Skype, να πιάσουν το παππού και τη γιαγιά που έσσιει μέρες να τους μιλήσουν, ή να αλωνίζουν χωρίς ουσία μες το Facebook, Υoutube, Twitter, Instagram κτλ. Άρα δκιάβασμα μηδέν αγαπητέ μου…

Τελικά, εσύ πόσο Κυπραίος της Αγγλίας είσαι;

 

Δες επίσης: “Κυπραίες vs Εγγλέζες”: Τι μας είπαν Κύπριοι φοιτητές που σπουδάζουν στην Αγγλία; (Part 2)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending