fbpx

Δες πώς και γιατί να στηρίξεις τον αγώνα του DJ Hermes για το Colour Day Festival!

Το Colour Day Festival στο ΟΑΚΑ της Αθήνας πλησιάζει. Ο διαγωνισμός Βe the One θα αναδείξει τον Dj που θα ανοίξει την μεγάλη συναυλία παίζοντας μαζί με διεθνής καταξιωμένους καλλιτέχνες. Εσύ μπορείς να στηρίξεις τον DJ Hermes! Ένα Κρητικόπουλο, που εμείς οι Κυπραίοι αγαπάμε την Κρήτη όπως εκείνη εμάς!

http://www.betheone.gr/el/dj/28/dj%20hermes/

 

Ο ταλαντούχος νεαρός Κρητίκαρος όπως τον αποκαλούν στον διαγωνισμό Be the One, εξέπληξε θετικά την αύρα των κριτών και κατέκτησε την 3η θέση από τους 100 στην ψηφοφορία των κριτών, ενώ στην πρωτη φάση της ψηφοφορίας του κοινού κατέκτησε την έκτη θέση στην γενική κατάταξη!

Σας καλώ λοιπόν να στηρίξετε και εσείς τον αγώνα του  DJ Hermes και να ψηφίσετε στο παρακάτω link  Vote for Dj Hermes !

 

Λίγα λόγια για τον  DJ Hermes:

Ο κόσμος τον γνωρίζει ως Dj Hermes, αλλά το κανονικό του όνομα είναι Νικόλαος- Ερμόλαος Πετράκης. Είναι 23 χρονών και από αρκετά μικρός άρχισε τις σπουδές του  στο πιάνο, την κλασσική και ηλεκτική κιθάρα την αρμονία και τη φωνητική. Το μεγάλο του όμως παθος για την ηλεκτρονική μουσική το ανακάλυψε πριν από περίπου 7 χρόνια.  Τα τελευταία τρία μάλιστα ασχολείται επαγγελματικά και όπως ο ίδιος δηλώνει η ηλεκτονική μουσική έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του, του εαυτού και της καθημερινότητάς του. Ζει στα όμορφα Χανια της Κρήτης, της ιδιέτερα αγαπητής στην Κύπρο νήσου, όπου και εργάζεται ως κεντρικός DJ στο  Club Klik, ένα από τα κεντρικά μαγαζιά των Χανίων .  Παράλληλα, στον ελεύθερο χρόνο του κανονίζει διάφορα events ως guest DJ σε διάφορα ωυχτερινα μαγαζιά της περιοχής! Επίσης έχει μοναδική εμπειρία ζωης τη συμμετοχή του ως DJ  σε clubs στην μακρινή και μπρρρρ… κρύα Φινλανδία!  Το όνειρό του είναι καταφέρει να ανοίξει τους ορίζοντές του και να συνεχίσει να ασχολείται επαγγελματικά με αυτό που πραγματικά αγαπά…

Ούτως ή άλλως  το motto του είναι « Ο επιμέμων νικά»!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending