fbpx

Patches στα ρούχα & παπούτσια: Δοκίμασε το για ένα πιο νεανικό look!

Patches! Ναι διαβάζονται ακριβώς όπως φαντάζεστε! Είναι νεανικές, έχουν άποψη και επέστρεψαν στον κόσμο της μόδας για να φέρουν τα πάνω κάτω. Θεωρώ πως δεν είναι απλά κάποιες εικόνες και σχήματα∙ θεωρώ ότι κρύβουν πίσω τους πολλά μηνύματα!

To κάθε patch που ράβεις ή κολλάς πάνω στο σακάκι ή το παντελόνι σου πιστεύω πως φανερώνει ένα κομμάτι του εαυτού σου.

Για παράδειγμα, αυτά που παράγγειλα εγώ, είναι  τα αρχικά κάποιων ονομάτων, έχουν σχήμα lipstick, απεικονίζουν τηγανιτές πατάτες! Εεε.. μη μου πείτε πως αυτά δεν αποκαλύπτουν κομμάτι του εαυτού μου 🙂

1

2

 

Με έπιασε μανία με τις patches! Δεν εξηγείται αλλιώς, γιατί ό,τι βλέπω το θέλω! Και για να μη σπαταλήσω πολλά λεφτά σε καινούρια σακάκια και παντελόνια, σκέφτηκα να παραγγείλω patches και να τροποποιήσω όπως θέλω εγώ τα jeans μου, τις μπλούζες μου και γιατί όχι κάποια τρικάκια που μια ανανέωση η αλήθεια είναι ότι τη χρειάζονταν!

3
chiara
4

 

Προσοχή όμως το υπερβολικό ποτέ δεν είναι ωραίο!

Γι’ αυτό αν θα φορέσετε ένα jean γεμάτο patches, καλύτερα να το συνδυάσετε με ένα πιο απλό λευκό t-shirt. Το ίδιο ισχύει και για εμένα που έχω παπούτσια με patches, αν και θα μου άρεσε πολύ να συνδυάσω παπούτσια και jean με patches!  Ναι ναι καλά ακούσατε, παπούτσια με patches! Νομίζω μόλις τα δείτε θα καταλάβετε ότι δε θα μπορούσα να μην τα ερωτευτώ.

Τα λάτρεψα για δύο λόγους: ο πρώτος είναι επειδή τα σχεδίασε η Chiara Ferragni μια από τις αγαπημένες μου fashion bloggers και ο δεύτερος λόγος είναι ότι έχουν πάνω patches και κάθε μέρα μπορώ να τροποποιώ τις φατσούλες ανάλογα με το mood μου!
7

8

 

Θέλετε να φέρετε τα πάνω κάτω;

Ε τότε ένα look με patches που κρύβουν τα δικά σας μηνύματα θα ήταν το ιδανικό!

Love ya ♥

 

Kάνε Like στη σελίδα StudentLife Trends, για να μη χάνεις κανένα άρθρο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending