fbpx

4+1 παντελόνια που σου προτείνω για το ανοιξιάτικο look σου

Η Άνοιξη έφτασε για τα καλά. Τι σημαίνει αυτό; Χρώματα, πιο ανάλαφρα looks.  Στο παρακάτω post θα σου δείξω τα παντελόνια που μπορείς να φορέσεις αυτή την περίοδο.

1. To λευκό

0706470250_2_1_1

Ήσουν σίγουρος για το λευκό το παντελόνι ότι θα ήταν στα συμπεριλαμβανόμενα.  Το κλασσικό λευκό παντελόνι.  Αλλά γι’ αυτή την περίοδο είναι μια πολύ καλή και εύκολη επιλογή.

Βρες το εδώ: ΖΑRA

 

2. Το γκρίζο το βραδινό

image1xxl

Ένα από τα αγαπημένα μου χρώματα σε ρούχα είναι το γκρίζο. Δεν γινόταν να μην στο προτείνω! Το συγκεκριμένο παντελόνι είναι βραδινό και πιο επίσημο.  Φόρεσε το με άσπρο πουκάμισο για μια “safe” εμφάνιση, αλλά αν θέλεις πιο τολμηρό βάλε pattern πουκάμισο π.χ. ριγέ ασπρόμαυρο, με σχήματα.

Βρες το εδώ: asos

 

3. Το μπεζ

image1xxl (2)

Ένα καλό παντελόνι που μπορείς να βάλεις αυτή την περίοδο είναι το μπεζ και μάλιστα σε όλες τις αποχρώσεις του.

Βρες το εδώ: asos

 

4. Το μαύρο το Cropped

image1xxl (1)

Το μαύρο το cropped είναι το κατάλληλο για τη βραδινή σου έξοδο.  Δεν ξέρω αν το ξέρεις αλλά το cropped παντελόνι είναι must και φέτος.  Το μαύρο είναι σίγουρο και δεν υπάρχει αμφιβολία για το πόσο εύκολα μπορεί να φορεθεί .

Βρες το εδώ: asos

 

5. Το πορτοκαλί

BeFunky Collage
Είπαμε για χρώματα. Ορίστε λοιπόν!  Σου προτείνω ένα ιδιαίτερο χρώμα.  Ο εύκολος τρόπος να συνδυάσεις το συγκεκριμένο χρώμα-παντελόνι (βλ. φωτογραφία) θα σε πείσει να το βάλεις για μια δυνατή και πολύ ανοιξιάτική εμφάνιση.

Βρες το εδώ: ZARA

 

*TIP: Το cropped είναι πολύ in αυτή την περίοδο.  Ακόμα και στο παντελόνι και το τζιν που φοράς τώρα μπορείς να το γυρίσεις από κάτω.

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending