fbpx

Απολαυστικό παιχνίδι για όλους! (photos)

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για το Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Χάντμπολ το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Οι χειροσφαιριστές του Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου επικράτησαν χτες του Πανεπιστημίου Frederick (17-27), έφτασαν τις 4 νίκες και τερμάτισαν στην δεύτερη θέση πίσω από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Με σκοπό να απολαύσουν το παιχνίδι μπήκαν στον αγώνα και οι 2 ομάδες. Αυτό έδωσε στο παιχνίδι μια άλλη ομορφιά με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι όμως από το ξεκίνημα και να παίρνουν προβάδισμα (2-8). Το Πανεπιστήμιο Frederick, από την πλευρά του, προσπαθούσε να μείνει κοντά στο σκορ κυνηγώντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και εν μέρει τα κατάφερε με το ημίχρονο να κλείνει στο 8-13.

Με ένα σερί 0-4 ξεκίνησε το δεύτερο μέρος το Πανεπιστήμιο Κύπρου αυξάνοντας έτσι την διαφορά στο +9 (8-17). Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του παιχνιδιού χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι χειροσφαιριστές των 2 ομάδων δεν είχαν διάθεση, κάθε άλλο μάλιστα. Ο προπονητής των φιλοξενουμένων έδωσε την ευκαιρία, ήδη από το Α’ ημίχρονο, σε όλους τους παίκτες του να αγωνιστούν, παρέμεναν όμως καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού παίρνοντας την νίκη.

Έτσι, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, το Πανεπιστήμιο Κύπρου τερμάτισε δίκαια στη 2η θέση με 8 βαθμούς με τους πρωταθλητές του Ευρωπαϊκού να είναι η μοναδική ομάδα που τους νίκησε ενώ το Πανεπιστήμιο Frederick τερμάτισε τελευταίο χωρίς νίκη μεν, με την προσπάθεια για το καλύτερο σε όλα τα παιχνίδια, όμως, σαν παράσημο.

Για τους νικητές, από 4 τέρματα σημείωσαν οι Κωνσταντίνος Μακρής, Νεόφυτος Σολωμού, Άγγελος Χρυσάνθου και Χρίστος Δίπλαρος. Από δυο τέρματα έκαστος σημείωσαν οι Σωτήρης Καρακώστα και Χαράλαμπος Παπατρύφωνος.

Για το Frederick, κορυφαίοι οι Κωνσταντίνος Ιωάννου και Νικόλας Αρκαδίου που σημείωσαν από 6 τέρματα.

Πανεπιστήμιο Frederick (Παρασκευά Α.): Κέστωρα Γ., Ευαγόρα Σ., Κόκκινος Στ., Αρκαδίου Ν., Γεωργίου Δ., Ιωάννου Κ., Κιλύλη Στ., Γιαγκόπουλος Γ., Παπαγεωργίου Σ., Κυρατζής Μ.

Πανεπιστήμιο Κύπρου (Κωνσταντίνου Κ.): Φωτίου Μ., Χρυσάνθου Τ., Μακρής Κ., Κονίκκος Μ., Καρακώστα Σ., Παπατρύφωνος Χ., Ιακώβου Κ., Σολωμού Ν., Χατζηγεωργίου Π., Χρυσάνθου Α., Κουτσογιάννης Χ., Δίπλαρος Χρ., Σοφοκλέους Χ., Αρτεμίου Ρ.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending