fbpx

D.I.Y: Απολέπιση χειλιών για ζουμερά χείλη!

Τα σκασμένα, ξηρά και αφυδατωμένα χείλη, είναι κάτι που καμιά γυναίκα δεν πρέπει να έχει, αφού τα χείλη μας πρέπει να δείχνουν πάντα απαλά και ενυδατωμένα!

Γι’ αυτό και η περιποίηση των χειλιών μας με απολέπιση, είναι εξίσου σημαντική με την αυτή που κάνουμε στο πρόσωπο μας.

Η απολέπιση στα χείλη, βοηθά τα σκασμένα και ξηρά χείλη, αφού απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, και με αυτό τον τρόπο τα κάνει πιο μαλακά και έτοιμα για την τέλεια εφαρμογή κραγιόν!

 

lip-scrub

 

Στην αγορά κυκλοφορούν διάφορα προϊόντα απολέπισης χειλιών, όμως όπως όλες ξέρουμε, τα φυσικά προϊόντα, εκτός του ότι είναι μια οικονομική εναλλακτική, είναι εξίσου καλά με αυτά που αγοράζουμε.

Γι’ αυτό και εγώ θα σας δείξω πώς να κάνετε ένα πανεύκολο scrub χειλιών με προϊόντα που σίγουρα όλες έχετε στο σπίτι σας!

 

Υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 1 κουταλιά του γλυκού ζάχαρη
  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 
    222

 

Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνουν ένα μείγμα σαν χυλός, και στη συνέχεια εφαρμόστε το στα χείλη σας με κυκλικές απαλές κινήσεις, και ξεβγάλετε με νερό. Μπορείτε να αποθηκεύσετε το μείγμα σε ένα μικρό βαζάκι, για να το χρησιμοποιήσετε και την επόμενη φορά! Δύο φορές την εβδομάδα είναι αρκετές για να αποκτήσετε απαλά και ζουμερά χείλη στη στιγμή, εύκολα και οικονομικά!

 

11

Εσύ τι περιμένεις για να το δοκιμάσεις;

 

Μάθε κι άλλα beauty tips μέσω της σελίδας μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending