fbpx

Τι βρίσκει “ωραίο” ο Κυπραίος σε μια γυναίκα; (Part 1)

Καμιά γυναίκα δεν μπορεί να μπει στο μυαλό του άντρα για να σκεφτεί τι πραγματικά θέλει και τι βρίσκει ωραίο σε αυτή.

Αν μπορούσε να το κάνει, σίγουρα θα έλυνε τα προβλήματα όλων μας και θα έκανε τις σχέσεις πολύ πιο εύκολες.

Όμως, επειδή αυτό δεν πρόκειται να γίνει (και καλύτερα αφού έτσι διατηρείτε ένα μυστήριο ανάμεσα στις σχέσεις των δύο φύλων), προσπαθούμε να βρούμε απαντήσεις ρωτώντας τους φίλους άντρες μας για να μάθουμε τι τελοσπάντων βρίσκει ελκυστικό και τι θέλει να έχει η γυναίκα εξωτερικά και εσωτερικά.

giphy

 

Ρώτησα και πήρα τις απαντήσεις, από Κυπραίους φίλους και παρατηρήθηκε ότι δίνουν σημασία σε λεπτομέρειες (ιδιαίτερα στα εξωτερικά χαρακτηριστικά), οι οποίες είτε μπορούν να ενθουσιάσουν τους ίδιους και πόσο μάλλον να τους ξενερώσουν. Αυτές οι λεπτομέρειες όμως, είναι που κάνουν και τη διαφορά.

Για να έχεις υπόψη σου, μάθε τι παρατηρεί ο άντρας πάνω σου:

 

1
“Τα μάτια της και το βλέμμα της”

Όσες απαντήσεις επήραμε οι μισές αφορούσαν το βλέμμα πάνω στη γυναίκα. Πρέπει να παίζει ουσιαστικό ρόλο το μάτι μιας κορούας, ειδικά αν εν γαλαζιούι, πρασινούι… Για το καφέ που έχουμε οι πιο πολλές Κυπραίες, εν δίνουν και τόση σημασία μάλλον. Φυσικά, οι φίλοι μας εδώ λέγοντας βλέμμα, εννοούν και τον τρόπο που κοιτάζει η κορούα. Π.χ. αν έχει γατίσιο βλέμμα ή πονηρό ή ερωτικού τύπου. Ακόμα καλύτερα αν γελάς με τα μάτια, να είσαι σίουρη ότι τούτη η γκριμάτσα, πελλανίσκει τους άντρες, αφού είναι τόσο αθώα sexy!

2
“Το χαμόγελο της” 

Εννοείται και εγώ αν ήμουν κοπελλούι, θα έβλεπα το χαμόγελο. Με τον τρόπο που γελά η κάθε μια έσσιει τη χάρην της. Ειδικά, τζείνα τα γλύκα τα γελούθκια και τα χαρούμενα που σας κάμνουμε, αλόπως λιώνετε μόνο και μόνο που τα βλέπετε.

3
“Τα πιασίματά της”

Ένας παρέας είπε μας ότι του αρέσκουν τα πιασίματα. Μπράβο ρε! Κατά τη γνώμη μου, μια κορούα που έσσιει extra κιλούθκια πάνω της,  διά μια άλλη όψη στο σωματότυπο της γυναίκας που έχουμε ούλλοι στο μυαλό μας. Εξάλλου έτσι αναδυκνύει και το σώμα της καλύτερα.

4
“Το ντύσιμο της”

Εε ντάξει, η πρώτη εμφάνιση εν πιο καθοριστική. Εν θα γυρίζεις μες τον κόσμο τέλεια “”κκιλιντζίρα””, αλλά να προσπαθείς να περιποιήσε τον εαυτό σου. Άμαν σε δεί ο άλλος, έτσι εν θα του μείνει τίποτε που σένα. Και φυσικά ένεν ανάγκη να σάζεσαι για τα κοπελούθκια. Πρώτα από όλα θα το κάμεις για σένα!

5
“Τα μαλλιά της”

Μάλιστα. Όταν λέει μαλλιά, μπορεί να εννοεί 1000 πράματα όπως χρώμα, χτένισμα, κόψιμο. Εγώ θα το πάρω σε άλλο επίπεδο, όπου μια γυναίκα μπορεί να παίξει με τα μαλλιά της και να προσελκύσει έναν άντρα. Έσσιει κορούες που πιάνουν μια τούφα από τα μαλλιά τους(ειδικά αν εν μακρυά) και γυρίζουν την με το δάκτυλο. Τι να κάμουμε εν συνήθεια μας και ελπίζουμε να σας αρέσει.

6
“Όταν διαβάζει με τα γυαλιά της”

Πολλά ψαγμένος ο παρέας δαμέ. Είμαι σίουρη ότι αρέσκει του πολλά να βλέπει μια κορούα με τα γυαλλούθκια της γιατί δεν το βρίσκει μόνο sexy αλλά και ιδιαίτερα χαριτωμένο. Ειδικά, άμαν έσσιει και τα μαλλιά της αλογοουρά ή και bun, τότε φαντάζομαι πόσο ξετρελλένεται.

7
“Να είναι κοινωνική, έξυπνη, ειλικρινής και ώριμη”

Εφύαμεν λλίον που τα εξωτερικά προσόντα και όπως βλέπουμε δαμέ, οι άντρες φίλοι μας επιάσαν τα στοιχεία του χαρακτήρα των γυναικών. Εμ, τι να πω τωρά; Όλες οι κορούες έχουμε λίγο από όλα 🙂 είμαστε και κοινωνικές, και έξυπνες και με ειλικρίνεια και με ωριμότητα σε παρακαλώ.

8
“Να είναι ενεργητική”

Δηλαδή εννοεί να έχει και άλλα ενδιαφέροντα εκτός από το πανεπιστήμιο ή την δουλειά της, να γυμνάζεται και να ψάχνεται. Μάλλον πρέπει να εντυπωσιάζει πολλά τα αγόρια η ενέργεια και η όρεξη μιας κορούας.

9
“Tην αυτοπεποίθηση της και να είναι αποφασιστική”

Με τον τρόπο που μιλά ή κινείται μια γυναίκα εκπέμπει και την αυτοπεποίθησή της. Και όση περισσότερη έχει τόσο το καλύτερο. Επίσης, το να γίνει αποφασιστική μια κορούα είναι λλίον δύσκολο. Ας πούμε μπορεί να μας ρωτήσετε τι θέλουμε να φάμε  “μακαρόνια ή burger” και φυσικά εμείς να μη ξέρουμε τι που τα 2 να θκιαλέξουμε. Να μας ρωτάτε ακόμα “θέλεις να μείνω ή να φύω”; Ποια είναι η απάντησή μας; -“Ένι ξερω…” Έλα όμως που μερικές φορές δεν θέλουμε να είμαστε τόσο δυναμικές και γεμάτες αυτοπεποίθηση, αλλά θέλουμε πολύ απλά να είμαστε τα “κοριτσάκια σας“.

10
Να με εκπλήσσει”

Μάνα μου ρε! Του φίλου μας δαμέ πρέπει να του αρέσκουν πολλά τα suprises. Έκπληξη για έναν άντρα σίουρα θα είναι μια απλή και όμορφη κίνηση, π.χ.: να του πιάσεις ένα δωράκι, να τον καλέσεις για δείπνο στο σπίτι σου, ή και ακόμα μια ωραία κουβέντα, ακόμα και να του στείλεις εσύ μήνυμα το πρωί για τον καλημερίσεις.

Και φυσικά έρχεται και το part 2 για τις Κυπραίες μας!

Περιμένω τα σχόλια σου, ειδικά αν εσύ που το διάβασες είσαι άντρας.

 

Δες επίσης: Τι θέλει ένας Κυπραίος από μια γυναίκα; Ρωτήσαμε και μάθαμε για εσάς!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending