fbpx

Top 5 Uni Trends: Η Χριστίνα επιλέγει τους πιο καλοντυμένους!

Αυτή την εβδομάδα, είναι η σειρά μου να διαλέξω ανάμεσα σε όλα τα uni trends (από Πανεπιστήμιο Κύπρου, Πανεπιστήμιο Frederick, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και ΤΕΠΑΚ) τους 5 πιο καλοντυμένους.

Πάμε να δούμε το top 5 (κατ’ εμένα) λοιπόν! Απολαύστε τους!

 

1
Χρίστος Χριστοδούλου – Φοιτητής Γραφικών Τεχνών


Από τι να ξεκινήσω και με τι να τελειώσω; Μου αρέσουν τα πάντα! Ο αγαπητός μας φίλος Χρίστος συνδύασε καταπληκτικά τα must have παπούτσια αυτής της χρονιάς (adidas superstar) με ένα casual t-shirt και ombre jeans (αυτά που φαίνονται ότι ξεβάφουν από κάτω). Με ενθουσίασε όμως ο τρόπος που συνδυάστηκαν τα αξεσουάρ: χρυσό ρολόι, ray ban γυαλιά μυωπίας (που είναι τέ-λει-α) και έβαλε το καπέλο σε μια θέση που λίγους έχω δει να το “φοράνε” έτσι · γι’ αυτό και μου αρέσει!

Ωραία πόζα, στυλ αλλά και attitude! Μπράβο Χρίστο!

2
Σταύρος Καλογήρου – Φοιτητής Information System

Εδώ ο φίλος μας ο Σταύρος έφερε τα πάνω-κάτω με το συνδυασμό του εκείνη τη μέρα στο Πανεπιστήμιο! Είμαι σίγουρη γι’ αυτό! Αρχικά συνδύασε πολύ-πολύ ωραία το χακί το παντελόνι με τη ζακέτα από πάνω που έχει πάνω details παραλλαγής! Το ρολογάκι στο χρώμα που πρέπει (χρυσό) και στο μέγεθος που πρέπει!  Αλλά αυτό που με ενθουσίασε πολύ είναι τα παπούτσια! Δεν περίμενα ποτέ να δω αυτό το χρώμα παπουτσιών συνδυασμένο με τέτοιο τρόπο! Good job Σταύρο!

P.S: Mustache on point!

3
Μαρίνα Χριστοφή – Φοιτήτρια Λογοθεραπείας

 

Η Μαρίνα φαίνεται κορίτσι με attitude και αυτό μου αρέσει! Μου αρέσει που “υιοθέτησε” όλες τις τάσεις σε ένα look! Συνδύασε ένα κάπως boyfriend jean σκισμένο, με τα adidas superstar (που αγαπώ!) και τέλος με ένα πιο loose t-shirt. Το μαλλί δε θα μπορούσε να είναι σε πιο σωστό μήκος αφού η τάση φέτος πρόσταζε μακρύ-καρέ μαλλί! Μου αρέσει επίσης το make up που είναι ό,τι πρέπει για Πανεπιστήμιο!

Συγχαρητήρια Μαρίνα και σε εσένα!

4
Παντελής Ιγνατίου- Φοιτητής Μηχανολογίας

Πολύ στυλάτος ο Παντελής και μου αρέσει. Έχει το καταλληλότερο στυλ για Πανεπιστήμιο! Μαύρη φόρμα που στενεύει από κάτω και μου αρέσει γιατί δίνει άλλη άποψη στο casual look · συνδυασμένη με hoodie από πάνω. Μου αρέσει που συνδυάζονται χρώματα του hoodie  με τα παπούτσια και τη φόρμα! Επέλεξε και μεγάλη backpack που είναι must have αυτή την εποχή και χωράει τα πάντα!

P.S: Το μούσι του έχει το ιδανικό μέγεθος, ούτε πολύ λίγο, αλλά ούτε και πάάάρα πολύ (ναι ναι ξέρετε για τι πράγμα μιλάω)

5
Ανδρέας Κλεάνθους – Φοιτητής Διοίκησης Επιχειρήσεων


Δε θα πιστέψετε τι με τράβηξε σε αυτό outfit! Η κόκκινη λεπτομέρεια στα παπούτσια που ταιριάζει με το sweater που επέλεξε ο Ανδρέας! Ναι ναι τι να κάνω είμαι γυναίκα και με τραβάνε οι λεπτομέρειες! Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ αρμονικό outfit αυτό μιας και τα χρώματα συνδυάζονται απόλυτα! Ααα μου αρέσει που τα γυαλιά του ήλιου κρέμονται με σχοινάκι από το λαιμό (αλλά προσοχή γιατί έτσι είναι εύκολο να σπάσουν)!

Πολύ ωραίος τύπος είσαι βρε Ανδρέα! Μπράβο σου!

Αυτό ήταν το δεύτερο top 5 μας!

Μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχονται κι άλλα uni trends! 

 

Δες επίσης: Top 5 Uni Trends: Η Παναγιώτα επιλέγει τους πιο καλοντυμένους!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending