fbpx

10 beauty tricks με τη χρήση βαζελίνης

Ετοιμαστείτε να σας εκπλήξω μέσα από αυτό το post! Θα σας μάθω κάποια beauty tricks με βαζελίνη που θα σας λύσουν τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις! Άσε που θα σας γλυτώσουν και πολλά λέφτά μιας και η βαζελίνη είναι ένα προϊόν που όλοι έχουμε στο σπίτι μας!

 

Ας ξεκινήσουμε:

 

1.Ψαλίδα μαλλιών

43
Απλώστε λίγη βαζελίνη μετά το λούσιμο στις άκρες των μαλλιών σας και θα δείτε πολλή διαφορά όσον αφορά την ψαλίδα που είχατε και τις σπασμένες άκρες. Επίσης προσθέτει όγκο και λάμψη στα μαλλιά!

 

2. Διατηρήστε το άρωμα σας

c32ef5f98dca0fc6b1e7c5e077a0108b
Απλώστε λίγη βαζελίνη στα σημεία που θα βάλετε άρωμα και με αυτό τον τρόπο το άρωμα σας θα διατηρηθεί πολύ πολύ περισσότερο.

 

3. Βαζελίνη αντί για προϊόν λάμψης

b275650cef016e84bd0d2b0dfb132cf3
Ναι σε προηγούμενα posts (βλ. Post 1 και Post 2) μάθαμε πόσο απαραίτητο είναι ένα προϊόν λάμψης για το μακιγιάζ μας. Εάν όμως δεν έχουμε αυτό το προϊόν στο σπίτι μας τότε δεν πρέπει να ανησυχούμε γιατί η βαζελίνη μπορεί να κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά στην περιοχή που είναι τα κόκαλα μας ΜΟΝΟ.

 

4. Τέλειες βλεφαρίδες

ecdca930eb19c1c6fca07b06f2aaf183
Απλώστε λίγη βαζελίνη με το βουρτσάκι μάσκαρας στις βλεφαρίδες σας. Το αποτέλεσμα εκθαμβωτικό: βλεφαρίδες πυκνές με όγκο.

 

5. Φρύδια

fed1255527d2e0ff1cc5f62076943235
Αντί για «μάσκαρα» φρυδιών όπως την αποκαλούν μπορείτε να απλώσετε βαζελίνη για να «σχηματίσετε» ή αλλιώς να τιθατεύσετετα τα φρύδια σας.

 

6. Ντεμακιγιάζ προσώπου

download
Αν σας έλειψε το προϊόν που χρησιμοποιείτε για ντεμακιγιάζ δεν υπάρχει λόγος καμιάς ανησυχίας μιας και η βαζελίνη μπορεί να απομακρύνει κάθε υπόλειμμα μακιγιάζ. Προσοχή όμως μετά πρέπει να ξεπλύνετε πολύ καλά το πρόσωπο σας.

 

 

7. D.I.Y scrub

beauty-tips5
Ανακατέψτε βαζελίνη με ζάχαρη ή θαλασσινό αλάτι και φτιάξτε το δικό σας καταπληκτικό scrub που κάνει θαύματα.

 

8. Conditioner μαλλιών

images
Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν μαλακτικό μαλλιών πριν το μπάνιο, στην περίπτωση που σας έλειψε το conditioner σας. Η βαζελίνη δίνει απίστευτη ενυδάτωση στα μαλλιά

 

9. Σκασμένες φτέρνες

download (2)
Ενυδατώνει τις φτέρνες σας και τις κάνει σαν καινούριες. Ειδικά τώρα που θα αρχίσετε να φοράτε ανοιχτά παπούτσια δε θέλετε να φαίνονται σκασμένες οι φτέρνες σας. Μπορείτε το βράδυ πριν κοιμηθείτε να απλώσετε βαζελίνη στα πόδια σας και να φορέσετε κάλτσες. Δε θα πιστεύετε πόσο μαλακά θα είναι τα πόδια σας την επόμενη μέρα.

 

10. Ενυδατική κρέμα

tromaktiko
Απλώστε σε αγκώνες, γόνατα, στα πόδια μετά το ξύρισμα (που ελπίζω λίγες από εσάς να ξυρίζουν τα πόδια τους). Μπορείτε επίσης να τη χρησιμοποιήσετε σαν ενυδατική προσώπου.

 

Ενθουσιαστήκατε έτσι; Δοκιμάστε αυτά τα beauty tricks και θα ενθουσιαστείτε ακόμη περισσότερο!

 

 

Μάθετε κι άλλα beauty tricks κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending