fbpx

Ο κακός, ο απερίσκεπτος και ο παραστρατημένος!

«Σπουδαία» πράματα είδαμε για ακόμα ένα Σάββατο στα γήπεδα μας! Πιάσατε την ειρωνεία έτσι; Προς Θεού να μην παρεξηγηθώ. Έγιναν 3 όμορφα παιχνίδια αλλά πάλι ζήσαμε ωραίες καταστάσεις! Ζωή να ‘χουμε να τις χαιρόμαστε, παιδιά!

Ξεκινώντας από το ντέρμπι αιωνίων, Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ. Το γεγονός πως η Ομόνοια αγνοεί τη νίκη από το 2013 απέναντι στον ΑΠΟΕΛ λέει πάρα πολλά από οποιαδήποτε πλευρά και αν το δει κανείς και δεν είναι σκοπός αυτού του άρθρου να σας τα υποδείξει. Εμείς πάμε για άλλα …

nikolaidis

Νικολαΐδη αγόρι μου, πόσο μάγκας είσαι! Από όσα κατάλαβα εγώ με το φτωχό μου μυαλό έπρεπε να δείξεις 3-4 κόκκινες στο παιχνίδι και έδειξες μόλις μια στον Ντε Βινσέντι (ακολουθεί ειδική παράγραφος για τον Αργεντινό, περιμένετε) και αυτή στις καθυστερήσεις! Ένα ντέρμπι, λοιπόν, με κύριο χαρακτηριστικό την δύναμη (που σε αρκετές περιπτώσεις ξέφυγε κι από τις 2 πλευρές) και για τον γράφων μια νίκη τίτλου για τον ΑΠΟΕΛ.

de vincenti

Πάμε τώρα και στον Ντε Βινσέντι. Ότι είναι ποδοσφαιριστής με απίστευτη ποιότητα δεν το αμφισβητεί κανένας. Εξάλλου όταν πει να παίξει μπάλα ο Αργεντινός νικά μια ομάδα μόνος του. Το πρόβλημα όμως είναι ακριβώς αυτό …όταν αποφασίσει να παίξει μπάλα. Τι το θες, αγόρι μου, χτες στο 90+1 το φάουλ και ενώ είσαι ήδη χρεωμένος με κίτρινη; Και να πω έδειξε ο άρχοντας της αναμέτρησης ότι θα σου χαριζόταν; Αμ δε! Και αν με ρωτάτε καλά σου έκανε, μπας και βάλεις σιγά-σιγά μυαλό. Είναι πραγματικά κρίμα, τέτοιος ποδοσφαιριστής να συμπεριφέρεται αρκετές φορές τόσο απερίσκεπτα.

ganniwtas

Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και για τον Γιαννιώτα. Πολύ καλός ποδοσφαιριστής αλλά αν δεν προκαλέσει και λίγο, δεν μπορεί! Το έκανε και με την Ανόρθωση όταν ισοφάρισε στο 87’, το έκανε και στα πέναλτι με τον Απόλλωνα, το έκανε και χτες. Τι να πεις;

Πάμε τώρα και στο παιχνίδι του ΓΣΖ. Και εδώ είδαν τα ματάκια μας πολλά όμορφα. Μια ΑΕΚ να πετυχαίνει μια σημαντικότατη νίκη παρά τις πολλές απουσίες και να τα παίζει πλέον όλα για όλα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Πέμπτη, απέναντι, πάντως, σε μια Ανόρθωση που ουσιαστικά της φώναζε «Νίκησε με!»

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως ο Κόπριβετς βγήκε πλάγια και στα όρια της μεγάλης του περιοχής σχεδόν να κάνει πέναλτι στον Τρισκόφσκι (τι παιχταράς και αυτός!) και ενώ προηγουμένως δεν είχε κάνει φάση η ΑΕΚ. Ούτε επίσης εξηγείται η αυτογκολάρα του Αβραάμ ένα μόλις λεπτό αργότερα. Τον κάρφωσε στην κυριολεξία τον τερματοφύλακα του ο εξτρέμ της Κυρίας.

ndlovu

Αυτό που έκανε πάντως την μεγαλύτερη εντύπωση από το παιχνίδι στη Λάρνακα ήταν οι αποδοκιμασίες στην εκτέλεση του πέναλτι του Ντλοβού στο 90+2’ από του φίλους της βαρωσιώτικης ομάδας! Βγήκαν έξω από τα ρούχα τους οι Ανορθωσιάτες με ένα ποδοσφαιριστή που ενώ στο ξεκίνημα της περιόδου κέρδισε τον θαυμασμό, τα εξωαγωνιστικά του παραστρατήματα και παραπτώματα γύρισαν την διάθεση του κόσμου μπούμεραγκ ενάντια στον Νοτιοαφρικανό.

ΥΓ 1 – Άμα βγήκε εκτός εαυτού και ο Λαίφης φανταστείτε πόσο τραγικά είναι τα πράγματα στην Ανόρθωση.

ΥΓ 2 – Για το γεγονός οτι ο κόσμος αντί να γεμίζει τα γήπεδα τώρα, στην πιο κρίσιμη φάση του πρωταθλήματος, ολοένα και φεύγει ποίος φταίει; (ρητορική ερώτηση)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending