fbpx

“11 pets Pet care”: Το νέο και ιδανικό application για τα κατοικίδια μας! (video)

Ως ιδιοκτήτης κατοικίδιου, σας προτείνω μία από τις πιο χρήσιμες εφαρμογές – οικοσυστήματα για το κατοικίδιό σας, αλλά και για εσάς!

Το οικοσύστημα, όπως οι ίδιοι οι δημιουργοί του το χαρακτηρίζουν, 11 pets Pet care, προσφέρει στον ιδιοκτήτη ένα πλήρες ημερολόγιο του κατοικίδιου του.

 

Συγκεκριμένα, χωρίζεται σε 3 μεγάλες κατηγορίες φροντίδας:

 

all-pets-dental-caseofthemonth-static

1. Το ημερολόγιο (Calendar): Μέσα από το οποίο προγραμματίζονται περιοδικά ραντεβού για μπάνια, από – παρασιτώσεις, κόψιμο νυχιών, κούρεμα και περιποίηση, εμβόλια, καθαρισμό δοντιών και αυτιών.

2. Την καθημερινή φροντίδα (Daily Care): Σημειώνονται και διατηρούνται στοιχεία του κατοικίδιου τα οποία θεωρούνται σημαντικά για την υγεία του, όπως είναι για παράδειγμα: το βάρος, το ύψος, τα εμβόλια τα οποία έχει ήδη βάλει, οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή την οποία ίσως να λαμβάνει, οποιαδήποτε περιστατικά τα οποία θεωρούνται σημαντικά, έμμηνο κύκλο κ. α.

3. Τα Λεπτομερή Ιατρικά Αρχεία (Detailed Medical Record): Η κατηγορία αυτή χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις τις οποίες το κατοικίδιο έτυχε κάποιας εξειδικευμένης εξέτασης, καταγράφονται, δηλαδή, τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, όπως επίσης και η ιατρική του κατάσταση και οι αλλεργίες.

11pets-pet-care-59715c-h900

Η δεύτερη φάση του οικοσυστήματος προορίζεται κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, όπως είναι για παράδειγμα τα καταφύγια και στόχο έχει την διευκόλυνση της υιοθεσίας. Με βάση, λοιπόν, τους δημιουργούς λύνει 2 βασικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζονται στα καταφύγια:

 

1. Την ανάγκη μηχανογράφησης των στοιχείων των κατοικίδιων τα οποία φιλοξενούνται και

2. Γρηγορότερη και αποτελεσματικότερη προώθηση των κατοικίδιων, έτσι ώστε να βρουν το κατάλληλο σπίτι.

download (3)

 

Υπάρχουν όμως 2 πολύ μικρές λεπτομέρειες, οι οποίες ίσως να αποτελούν περιορισμό στη χρήση για μερικά άτομα:

 

1. Το οικοσύστημα δεν προσφέρεται στην ελληνική γλώσσα,

2. Το οικοσύστημα δεν προσφέρεται, ακόμα, για συσκευές iOs, ενώ για τα υπόλοιπα το οικοσύστημα, δοκιμασμένα, λειτουργεί κανονικά.

 

Για όλες τις λεπτομέρειες, το παρακάτω βίντεο θα βοηθήσει:


 

Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο! 

 

Δες επίσης: 3 λόγοι που το κατοικίδιο σου είναι ο καλύτερος σου φίλος!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending