fbpx

5 πινέλα μακιγιάζ που είναι απαραίτητα!

Τα πινέλα στο μακιγιάζ είναι πλήρως απαραίτητα αφού βοηθούν στην τέλεια εφαρμογή των καλλυντικών!

Είναι λίγο όμως αδύνατο να έχετε κάθε είδος πινέλου και για όλες τις χρήσεις!

Γι’ αυτό και εγώ σας προτείνω τα 5 απαραίτητα πινέλα για μια βασική συλλογή τα οποία θα ευκολύνουν τη ζωή σας, μιας και το καθένα μπορεί να σας προσφέρει διάφορες χρήσεις!

 

1. Πινέλο βάσης (foundation brush):

 

foundation
Το πινέλο αυτό είναι πολύ σημαντικό και είναι ένα πινέλο που ΟΛΕΣ πρέπει να έχουμε! Με αυτό το πινέλο, η βάση μας απλώνεται εύκολα και ομοιόμορφα χαρίζοντας μας πλήρη κάλυψη όλων των ατελειών του δέρματος! Ακόμη μια χρήση του πινέλου αυτού είναι φυσικά και η εφαρμογή concealer αφού το σχήμα του είναι τέτοιο που βοηθά την εφαρμογή προϊόντος σε μια περιοχή όπως τα μάτια!

 

2.  Πινέλο πούδρας (powder brush):

powder

Αυτό το πινέλο θα σας λύσει τα χέρια, μιας και οι πολλές του χρήσεις θα σε κάνουν να το λατρέψεις! Εκτός από την κλασική του χρήση, το πινέλο αυτό είναι τέλειο και για εφαρμογή ρουζ όπως επίσης και να σχηματίσετε γωνίες στο πρόσωπο σας!

 

 

3. Πινέλο φουντωτό μικρό (setting brush):

setting

Ένα μέτριο φουντωτό πινέλο, σαν αυτό της πούδρας αλλά σε πιο μικρό, έχει το τέλειο μέγεθος για να σας βοηθήσει να εφαρμόσετε την πούδρα κάτω από τα μάτια σας, όπως επίσης και να σκουπίσετε τυχών πτώσεις σκιάς στο κάτω μέρος του ματιού! Ακόμη μια χρήση του είναι για την εφαρμογή highlighter, αφού το σχήμα του είναι ιδανικό για εφαρμογή προϊόντων πούδρας σε μικρά σημεία του προσώπου.

 

4. Φουντωτό πινέλο ματιού (blending brush):

blending

Αυτό το πινέλο ματιών είναι πραγματικά το πιο απαραίτητο πινέλο για τα μάτια! Με αυτό, οι σκιές σας θα σβήνονται υπέροχα και ομοιόμορφα χωρίς πολύ κόπο · Κι έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα τέλειο smokey eye, αλλά και πιο απλό look ημέρας σβήνοντας μια matte καφέ σκιά στο κόκκαλο του ματιού τονίζοντας τα μάτια σας χωρίς υπερβολή!

 

5. Πινέλο λοξό για eyeliner (angled eyeliner brush):

eyebrow
Τέλος, με ένα λεπτό πινέλο eyeliner που είναι λοξό, η χρήση του eyeliner σε μορφή gel γίνετε παιχνίδι, αφού το ειδικό του σχήμα βοηθά να σχηματίσετε μια λεπτή γραμμή για το μάτι! Μια ακόμη χρήση αυτού του πινέλου είναι η εφαρμογή σκιάς για τα φρύδια σου βοηθώντας στον τέλειο σχηματισμό τους.

 

P.S: Να θυμάστε κορίτσια μου, ότι κανένα πινέλο μακιγιάζ δεν έχει μια και μοναδική χρήση. Αντιθέτως, μια κοπέλα μπορεί να το προσαρμόσει ανάλογα με τις ανάγκες της!

Μάθετε τα πάντα για makeup και ομορφιά στο Facebook page μας

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending