fbpx

Ιδιαίτερη διαφήμιση προφυλακτικών: Πώς θα ήταν αν οι άνθρωποι φλέρταραν όπως τα ζώα; (video)

Scroll-άροντας στο Facebook, το μάτι μου έπεσε σε ένα κάπως παράξενο βίντεο μιας διαφήμισης προφυλαχτικών.

Το ιδιαίτερο αυτής της διαφήμισης, που πρόσεξα σε αντίστοιχο άρθρο της City, είναι πως προωθεί με αρκετά εκλεπτυσμένο τρόπο μπορώ να πω, ένα βαθύτερο νόημα.

Βάζει χορευτές να μιμηθούν ζώα κατά τη διάρκεια του… φλερτ!

black back animals

 

Τελικά πώς θα ήταν αν οι άνθρωποι φλέρταραν όπως τα ζώα;

 

Όπως μπορείτε ναι δείτε και  στην πιο πάνω διαφήμιση, τα πράγματα θα ήταν ΠΟΛΥ πιο απλά, χωρίς δεύτερες και τρίτες σκέψεις.

capture-20160425-130322

Η απλότητα (με την καλή έννοια) που χαρακτηρίζει το φλερτ στον ζωικό κόσμο, θα ήταν καλό να χαρακτηρίζει και το φλερτ μεταξύ ανθρώπων, που δυστυχώς στις μέρες μας περιορίζεται σε μια κάπως επιφανειακή επικοινωνία (με χίλια ζόρια)  μεταξύ των δύο φύλων. Συνήθως γίνεται μέσω του Facebook.

Δηλαδή πλέον ένα άτομο προτιμά να σε προσεγγίσει συνήθως πίσω από μία οθόνη, ενώ μπορεί να έχει τύχει να σε δει face-to-face κάπου, αλλά έχει διστάσει να σε πλησιάσει για τον  α’ ή β’ λόγο. Ή απλώς επειδή, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσφέρουν μια πιο εύκολη λύση.

capture-20160425-130515

Γι’ αυτό μαλλον έχει δημιουργηθεί και μια σελίδα στο Facebook (Σε Eίδα Κύπρος), για να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στις ματιές, ώστε να εξελιχθούν σε κάτι παραπάνω… because you never know!

 

Κλείνοντας, ο αυθορμητισμός είναι η λέξη-κλειδί στο βίντεο και καλό θα ήταν να παραδειγματιστούμε απο τα ζώα και να αφήσουμε τα πολλά-πολλά!

 

Ποια είναι η δική σου γνώμη για το πιο πάνω βίντεο;

 

Δες επίσης: Οι 4 διαφημίσεις που ποτέ δεν θα προβληθούν στην… Ευρώπη!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending