fbpx

Ένα ράφτη για τον Ζιζού! (videos)

Να είσαι ο Ζινεντίν Ζιντάν, ίσως ο μεγαλύτερος αρτίστας της στρογγυλής θεάς τα τελευταία χρόνια, με την μπάλα ακόμα να λησμονεί τα χάδια σου και να μην έχεις ένα ράφτη της προκοπής ρε φίλε;

Γιατί πώς να εξηγήσεις αλλιώς πως σκίστηκε το παντελόνι του 2 φορές σε 2 βδομάδες;

Αρχή έγινε πριν 2 βδομάδες, στις 13 Απριλίου, στον επαναληπτικό του Βόλφσμπουργκ – Ρεάλ. Εκεί, οι μερέγκες χρειάζονταν 3 τέρματα για να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα του πρώτου παιχνίδιου.

Έτσι, όταν ο Μπενζεμά απέτυχε να νικήσει τον Μπενάλιο, ο μεγάλος Ζιζού βγήκε κυριολεκτικά έξω από τα ρούχα του. Ιδού και το ντοκουμέντο:

Και επειδή, το κάρμα είναι σκληρό με τους αντιφρονούντες, ο Ζιντάν το ξανάπαθε! «Δεν άλλαξες τα παντελόνια σου; Πάρε ακόμα ένα ρεζίλι να με θυμάσαι» θα έλεγε η μοίρα αν είχε στόμα.

Όπερ και εγένετο αφού προχθές στον ημιτελικό με την Μάντσεστερ Σιτι το παντελόνι του μέγιστου Ζιζού σκίστηκε σε σημείο που φάνηκε το εσώρουχο του. Βέβαια, ο τρισμέγιστος δεν κώλωσε κυκλοφορώντας με το σκισμένο παντελόνι για αρκετή ώρα. Αν δεν πιστεύετε εμένα, δείτε το βίντεο:

Αλάνι ήταν ως ποδοσφαιριστής, αλάνι και ως κόουτς! Και μην παραξενευτείτε αν η Ρεάλ κατακτήσει το Τσάμπιονς Λίγκ να μείνει γνωστό ως «το Τσάμπιονς Λίγκ του διαλυμένου παντελονιού»!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending