fbpx

Όταν “τρώει” ένας άντρας χυλόπιτα: Οι 4 διαφορετικές ατάκες με τις σημασίες τους!

Σήμερα απευθύνομαι προς τον ανδρικό πληθυσμό. Ξέρουμε όλοι ότι ο  άντρας συνήθως είναι αυτός που τολμά να κάνει την πρώτη κίνηση, όταν του αρέσει μια γυναίκα.

Κάποτε όμως, ίσως αυτό να μην είναι ακριβώς πλεονέκτημα… Πολλές φορές –τις περισσότερες μάλλον– τρώει… χυλόπιτες!

xilopita2

Οι 4 κλασικές χυλόπιτες περιγράφονται παρακάτω
με την πραγματική τους σημασία!

 

1
Είμαι μπερδεμένη, εν είμαι σε φάση τωρά για σχέση!

Όταν σας πει τούτο το πράμα αγοράκια μου, σημαίνει πως ακόμα να ξεπεράσει τον πρώην της τζιαι ούτε σας θεωρεί τον κατάλληλο που εν να την βοηθήσει να ξεκολλήσει που τζείνον! Παρετάτε ώσπου εν ώρα, γιατί η κοπέλα εν πρόκειται να “ξιμπερδευτεί” ποττέ! Για εσάς πάντα μπερδεμένη θα είναι, για κανέναν άλλον παραπάνω του γούστου της όμως. Τζιαι σε φάση για σχέση θα ένει τότε τζιαι ούλλα. Sorry guys...

2
Είσαι πολύ καλό παιδί, αλλά σε βλέπω μόνο φιλικά

Είπεν σου τόυτο το πράμα; Sorry αλλά δυστυχώς εν έχει ούτε ένα chance φίλε μου να σε δει όπως την θωρείς τζι’ εσύ. Είσαι μέσα στο friendzone της που λέμε ρε μάνα μου, τζιαι το πιο πιθανόν εν της αρέσκεις τόσον, όσο να μπορείς να φκεις που τζειμέσα. Γιατί αν της άρεσκες, τζιαι μέσα στο friendzone να ήσουν, ξιχάνει τζιαι τις φιλίες τζιαι ούλλα τζιαι θέλει σε για boyfriend! Ναι ξέρω το, οι αλήθειες πονάνε.

 Οι πιο παράξενες ατάκες χωρισμού που έχεις ακούσει αλα κυπριακά! (Part 2)

3
Θέλω να μείνω για λίγο μόνη μου να σκεφτώ

Εγελάσαμεν τζιαι σήμερα! Θέλει να μείνει μόνη της να σκεφτεί ιμίσσιη μου τζιαι εσύ αναρωθκιέσαι αν κάμνεις κάτι λάθος. Καταρχάς, εν θα μείνει μόνη της. Ήβρεν ήδη άλλον, ή κολλά της άλλος τον οποίο θεωρεί καλύτερον από εσένα. Επιπλέον, δεν έχει τίποτα άλλο να σκεφτεί αφού εσκέφτηκεν τα ούλλα πολλά καλά τζιαι αποφάσισε ότι εν κάμνεις τελικά για τα γούστα της. Και κάτι ακόμα:

Το για λίγοπου λαλεί, εν για πάντα, (για πάντα μακριά σου, όι μόνη της) – νομίζω εν ξεκάθαρο τούτο.

4
Αξίζεις κάτι καλύτερο. Εγώ φταίω, εσύ εν φταίεις σε τίποτε.

Σίουρα εσύ φταίεις. Κάτι εν να έκαμες που να την επείραξε , ή  εβαρέθηκε σε ή απλά  εν ιδιότροπη τζιαι αποφάσισε ότι εν τερκάζετε. Μάλλον προσπαθεί να παίξει την καλή τωρά, για να μεν νευριάσεις όταν σου σύρει την χυλόπιτα. Ναι, η κοπέλα ήβρεν ήδη κάτι καλύτερο τζιαι για να μεν νιώθει τύψεις, θέλει να ‘βρεις τζιαι εσύ!

 

Ναι είμαι σίουρη ότι πολλοί που εσάς ακούσατε κάποια που τούτα ή εσείς οι κοπέλες εσύρετε τέτοιου είδους χυλόπιτες!

Έπρεπε να τα πει τζιαι κάποιος τούτα, έννεν; Όπως και να έχει, εσείς που εφάτε έτσι χυλόπιττες μεν χαλιέστε τζιαι σίουρα μεν επιμένετε άμαν θωρείτε ότι η άλλη δεν σας θέλει.

-e1366492109391

Έχει κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια!” Μην το ξεχνάτε αυτό!

 

Δες επίσης: “Χυλόπιτες” από άντρες και γυναίκες και η πραγματική τους… ερμηνεία!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending