Μάθε πoια απόχρωση κόκκινου κραγιόν σου ταιριάζει!

Make-up artist

Το κόκκινο κραγιόν είναι αναμφισβήτητα ένα σύμβολο δυναμικότητας και χαρακτηρίζεται από πολλούς ως sexy. Υπάρχουν όμως πολλές αποχρώσεις του κόκκινου, και σίγουρα δεν ταιριάζουν όλες σε όλα τα κορίτσια.

Γι’ αυτό κι εγώ πιο κάτω σου προτείνω διάφορες αποχρώσεις του κόκκινου για να διαλέξεις αυτή που σε κολακεύει ανάλογα με τα χρώματα σου! Επίσης σου προτείνω τα αγαπημένα μου lipsticks για κάθε κατηγορία.

Δες τα εδώ: 

1Αν έχεις άσπρο δέρμα με ροζ υποτόνους δέρματος


Σε αυτή την περίπτωση ένα κόκκινο κραγιόν με μπλε υποτόνους είναι αυτό που κολακεύει περισσότερο τέτοια δέρματα! Μπορείς να το αναγνωρίσεις εύκολα, γιατί αν το κοιτάξεις καλά, φαίνεται πιο ροζ . Και το καλύτερο από όλα, αυτό το κόκκινο είναι αυτό που κάνει τα δόντια σου να φαίνονται κατάλευκα!

Σου προτείνω το Ruby Woo, MAC.

2Αν είσαι ξανθιά με άσπρο δέρμα

To κόκκινο που ταιριάζει απόλυτα με ξανθιά μαλλιά και άσπρο δέρμα είναι αυτό με ουδέτερους τόνους, δηλαδή το κλασσικό αληθινό κόκκινο. Επίσης, αυτή η απόχρωση είναι και η κατάλληλη αν δεν ξέρεις τι σου ταιριάζει αφού είναι μια απόχρωση που ταιριάζει σχεδόν σε όλες.

Σου προτείνω το Russian Red, MAC.

3Αν είσαι μελαχρινή

Για τα πιο μελαχρινά δέρματα, ένα κόκκινο κραγιόν με κίτρινους υποτόνους, που είναι συνήθως και πιο έντονα, κολακεύουν τέλεια το μελαχρινό χρώμα και μαλλιά. Αυτή η απόχρωση είναι επίσης τέλεια για το καλοκαίρι, και μιας και οι πιο πολλές από εμάς είμαστε μελαχρινές! Γι’ αυτό δεν μπορεί να λείπει από τη συλλογή σου αυτό το χρώμα!

Σου προτείνω το Lady Danger, MAC.

 

Εσύ βρήκες ποια απόχρωση σου ταιριάζει;

 


Διάβασε επίσης: 5 must have κραγιόν από την MAC!