fbpx

Τα 3 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις όταν είσαι σε σχέση!

Η σχέση δεν είναι εύκολο πράγμα. Εύκολα δένεσαι με κάποιον, δύσκολα τον κατακτάς και ακόμη πιο δύσκολα διατηρείς τη σχέση σου μαζί του.

Ποια είναι τα 3 κύρια σημεία που αν δεν αποφευχθούν στην σχέση σου, ίσως να της προκαλέσουν μεγάλα προβλήματα;

Δες τα πιο κάτω:

1
Έλλειψη Ενδιαφέροντος

Αν δεν δείχνεις ότι νοιάζεσαι και ότι θέλεις να διαρκέσει αυτή η σχέση, τότε ναι είναι πολύ πιθανό ότι υπογράφεις το τέλος της. Σε κανένα δεν αρέσει η αδιαφορία. Αν θες να κρατήσεις τη σχέση σου υγιή, πρέπει να δείχνεις το ενδιαφέρον σου σε τακτά διαστήματα.

2
Ψέματα

 Νομίζω πως όλοι ξέρουμε ότι το ψέμα θα σκοτώσει την εμπιστοσύνη που πρέπει να υπάρχει σε μια σχέση και αυτό θα φέρει τον “αργό θάνατο” στη σχέση σου. Το ψέμα είναι ο δεύτερος κατά σειρά λόγος χωρισμού. Ο πρώτος; Η απιστία! Που μας οδηγεί στο τελευταίο και κυριότερο σημείο…

3
Τα τρίτα άτομα

Τα τρίτα άτομα εύκολα μπαίνουν στη σχέση σου και αν δεν το διαχειριστείς σωστά, μπορούν να επιφέρουν άσχημες συνέπειες σ’ αυτήν. Όταν λέω τρίτα άτομα εννοώ είτε κακόβουλα άτομα που ανακατεύονται στη σχέση σου με σκοπό να την καταστρέψουν, είτε άτομα που θέλουν ένα από τα δυο άτομα που αποτελούν την σχέση. Τέτοια άτομα είναι προτιμότερο να αποφεύγονται!

Κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολη η σχέση όμως πιστεύω πως πολλοί από εμάς πιστεύουν στην αγάπη (αληθινή ή όχι)!

Αν αποφευχθούν τα 3 πιο πάνω σημεία και άλλα πράγματα που ίσως να ενοχλούν τον/την σύντροφο σου, η σχέση σου θα είναι σε ένα ασφαλέστερο σημείο!

Ξεκίνα πρόσεχε από σήμερα λοιπόν!

Δες επίσης: Ποιες είναι οι 10 φράσεις που ΔΕΝ πρέπει να πεις όταν είσαι σε σχέση;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending