Τα 3 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις όταν είσαι σε σχέση!

Η σχέση δεν είναι εύκολο πράγμα. Εύκολα δένεσαι με κάποιον, δύσκολα τον κατακτάς και ακόμη πιο δύσκολα διατηρείς τη σχέση σου μαζί του.

Ποια είναι τα 3 κύρια σημεία που αν δεν αποφευχθούν στην σχέση σου, ίσως να της προκαλέσουν μεγάλα προβλήματα;

Δες τα πιο κάτω:

1Έλλειψη Ενδιαφέροντος

Αν δεν δείχνεις ότι νοιάζεσαι και ότι θέλεις να διαρκέσει αυτή η σχέση, τότε ναι είναι πολύ πιθανό ότι υπογράφεις το τέλος της. Σε κανένα δεν αρέσει η αδιαφορία. Αν θες να κρατήσεις τη σχέση σου υγιή, πρέπει να δείχνεις το ενδιαφέρον σου σε τακτά διαστήματα.

2Ψέματα

 Νομίζω πως όλοι ξέρουμε ότι το ψέμα θα σκοτώσει την εμπιστοσύνη που πρέπει να υπάρχει σε μια σχέση και αυτό θα φέρει τον “αργό θάνατο” στη σχέση σου. Το ψέμα είναι ο δεύτερος κατά σειρά λόγος χωρισμού. Ο πρώτος; Η απιστία! Που μας οδηγεί στο τελευταίο και κυριότερο σημείο…

3Τα τρίτα άτομα

Τα τρίτα άτομα εύκολα μπαίνουν στη σχέση σου και αν δεν το διαχειριστείς σωστά, μπορούν να επιφέρουν άσχημες συνέπειες σ’ αυτήν. Όταν λέω τρίτα άτομα εννοώ είτε κακόβουλα άτομα που ανακατεύονται στη σχέση σου με σκοπό να την καταστρέψουν, είτε άτομα που θέλουν ένα από τα δυο άτομα που αποτελούν την σχέση. Τέτοια άτομα είναι προτιμότερο να αποφεύγονται!

Κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολη η σχέση όμως πιστεύω πως πολλοί από εμάς πιστεύουν στην αγάπη (αληθινή ή όχι)!

Αν αποφευχθούν τα 3 πιο πάνω σημεία και άλλα πράγματα που ίσως να ενοχλούν τον/την σύντροφο σου, η σχέση σου θα είναι σε ένα ασφαλέστερο σημείο!

Ξεκίνα πρόσεχε από σήμερα λοιπόν!

Δες επίσης: Ποιες είναι οι 10 φράσεις που ΔΕΝ πρέπει να πεις όταν είσαι σε σχέση;