fbpx

Τα καλύτερα και χειρότερα outfits από το Met Gala 2016!

Όπως έγραψα και σε προηγούμενο άρθρο, για όσους ασχολούνται με τη μόδ,α η βραδιά του Met Gala είναι ό,τι ακριβώς είναι η βραδιά των Όσκαρ για τους λάτρεις του κινηματογράφου!

Κάθε χρόνο περιμένουμε να δούμε –εννοείται και να σχολιάσουμε– τις λαμπερές δημιουργίες των σχεδιαστών. Αυτή τη φορά το κόκκινο χαλί άστραψε λίγο περισσότερο σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές μιας και θέμα του φετινού Gala ήταν ο άνθρωπος και η μηχανή. Έτσι, οι μεταλλικές αποχρώσεις πρωταγωνίστησαν.

Κάποιοι ήταν εντός θεμάτος, κάποιοι ήταν εντελώς εκτός και κάποιοι άλλοι κάπου ενδιάμεσα. Και λέω να αρχίσω με αυτούς που μας εντυπωσίασαν.

 

Best dressed:

1. Claire Danes με δημιουργία του Zac Posen

met-gala-2016--party-report-dress-claire-danes-01
Αν υπήρχαν χρυσά αγαλματίδια για τις πιο καλοντυμένες κυρίες σίγουρα θα το έπαιρνε η Claire Danes. Ο Αμερικανός σχεδιαστής Zac Posen, πραγματικά μεγαλούργησε δημιουργώντας μια φανταστική τουαλέτα haute couture η οποία έλαμπε στο σκοτάδι– κάνοντας τη Claire Danes να μοιάζει με σύγχρονη Σταχτοπούτα!

 

2. Balmain Army!

Balmain army


Έκλεψαν την παράσταση η Cindy Crowford, η Alessandra Ambrosio, η Jourdan Dunn, η Doutzen Kroes με τις δημιουργίες του Olivier Rousteing από τον οίκο Balmain.

 

rs_634x1024-160502165155-634-Cindy-Crawford-MET-GALA-Arrivals-J1R-050216
Κι αν από το “στρατό” του οίκου Balmain έπρεπε να διαλέξω μια, τότε αυτή θα ήταν η Cindy Crowford η οποία ως πραγματικό σούπερ μόντελ έκανε τα φλας των φωτογράφων να πάρουν φωτιά.

 

3. Blake Lively με δημιουργία Burberry

Blake-Lively-Met-Gala-2016
Ποιος είπε ότι μόνο η Claire Danes έμοιαζε με πριγκίπισσα παραμυθιού; Η Blake Lively για άλλη μια φορά ήταν άκρως εντυπωσιακή!  

 

4. Adriana Lima με δημιουργία Giambattista Valli

GiambattistaValliXAdrianaLima
Très très chic! Παρόλα αυτά, ο στυλίστας της Adriana’s μπορεί και να απολύθηκε αυτή τη στιγμή που σου γράφω μιας και το συγκεκριμένο φόρεμα δεν ήταν η πρώτη φορά που το βλέπαμε σε event. Tο είχε φορέσει ένα μήνα πριν η Allison Williams #oups.

 

williams

 

5. Gigi Hadid με δημιουργία Tommy Hilfiger

gigi

Πανέμορφη και με εκπληκτικό φόρεμα που ταίριαζε απόλυτα με το θέμα του φετινού Met Gala. Αλλά για να λέμε αλήθειες τις εντυπώσεις έκλεψε ο “ιππότης” που είχε δίπλα της.

 


6. Zayn Malik με δημιουργία Givenchy

zayn-malik-gigi-hadid-vogue-3may16-pa_592x888

Με κουστούμι Givenchy που είχε ως λεπτομέρεια ένα μεταλλικό μπράτσo – που εκτός απο μέταλλο είχε και Swarovsky– έκανε τον Zayn να λάμπει αρκετά ώστε να μπορεί να σταθεί “αντάξιος” δίπλα στην Gigi Hadid. Το συνδύασε με Jimmy Choo παπούτσια.

 

Worst dressed:

1. Nicki Minaj με δημιουργία Jeremy Scott

rs_634x1024-160502181015-634-MET-GALA-Arrivals-Nicki-Minaj.ms.50216

Όσο κάλα τα πήγαν οι πιο πάνω, τόσο κακά τα πήγε η Nicki Minaj και αυτοί που ακολουθούν. Μεταξύ μας τώρα, ξέρω ότι έκανες κλικ για να δεις τους κακοντυμένους, οπότε ας πάμε να τους δούμε. Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ είδα στο Met Gala!

 

2. Madonna με δημιουργία Givenchy

madonna
Εεε… δεν ξέρω τι να πω μάλλον ο Ricardo Tisci δεν ήταν και πολύ συγκεντρωμένος καθώς σχεδίαζε αυτή τη δημιουργία για τη Madonna, και η Madonna μάλλον δεν έχει ολόσωμο καθρέφτη σπίτι της #sorry.

 

3. Lady Gaga

lady-gaga-snapped-at-red-carpet-of-met-gala-2016-in-new-york-201605-712754
Η Lady Gaga νομίζω ότι ανταγωνιζόταν με την Madonna και τη Minaj για το ποια τελικά ντύθηκε χειρότερα. Για να είμαι ειλικρινής όμως τη Lady την έχω συνηθίσει σε τέτοιου είδους ντυσίματα.

 

4. Sarah Jessica Parker με δημιουργία Monse Maison

SarahJessicaParker


Απογοητεύτηκα λίγο
.. Πού πήγε η Carrie που έχει μέσα της; Περίμενα να δω μια εμφάνιση ανάλογη με αυτήν τουν 2014! Σας τη θυμίζω πιο κάτω.

sarah-jessica-parker-in-oscar-de-la-renta-gown-at-2014-met-costume-institute-gala_5
Τότε ναι μας εντυπωσίασε με αυτή την εμφάνιση. Φέτος ήτανε λίγο #you_can_do_it_better!

Gossip: Η Sarah Jessica Parker εκνευρήστηκε με blogger στο Instagram που έγραψε ότι το ντύσιμο της ήταν εκτός θέματος απαντώντας της ότι δέχεται το γεγονός ότι μπορεί να μην άρεσε το outfit της, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει ότι ήταν εκτός θέματος μιας και τα ρούχα της περιείχαν μεταλλικές λεπτομέρειες.

 

5. Kristen Stewart με Chanel

Kristen-Stewart--2016-Met-Gala-in-NYC--14-662x993

Δεν είναι τόσο το φόρεμα που δε μου άρεσε όσο το μακιγιάζ και τα μαλλιά της που ήτανε πραγματικά πολύ μα πολύ χάλια.

 

6. Taylor Swift με δημιουργία Louis Vuitton 

MAIN-Taylor-Swift-Met-Gala-2016

Κατά τη γνώμη μου δεν ήταν από τις καλύτερες εμφανίσεις της. Και κάτι μου λέει ότι η Wintour μετανιώσε για την επιλογή της να κάνει την Taylor Swift συμπαρουσιάστρια της βραδιάς.

 

 

Not best dressed not worst dressed:


Και κάπου ανάμεσα στους καλοντυμένους και στους λίγο ή πολύ χάλια είναι και τα outfits που μας άφησαν αδιάφορους…

 

1. Lilly Rose Depp με δημιουργία Chanel

lily-depp-vogue-3may16-pa_592x888_1

Σαν και το φόρεμα της Lilly Rose Depp, η οποία είναι κόρη του Johny Depp και της Vanessa Paradis. Δεν την λες κακοντυμένη, αλλά της έλειπε λίγη λάμψη.

 

2. Beyonce με Givenchy

Beyonce_Fotor

H Queen B φυσικά και ήταν καλοντυμένη, άλλα την έβαλα στην κατηγορία “λίγο αδιάφορο” γιατί το φόρεμα της έμοιαζε πολύ με το περσινό, με μόνη διαφορά ότι το φετινό ήταν φτιαγμένο από άλλο υλικό.

 

3. Kim Kardashian & Kayne West με Balmain

2016-05-03T060151Z_852137673_HT1EC530GQPVG_RTRMADP_3_FASHION-METGALA

H περίπτωση της Kim και του Kayne ήτανε κάπως έτσι: Θέλω να μπω κι εγώ στο Balmain Army (!) οπότε θα πάρω τηλέφωνο τον πολύ καλό μου φίλο Olivier Rousteing και θα του πω να φτιάξει και για μας ρούχα. Οπότε πέρα από το ότι δε συμπαθώ και πολύ την Kim, ε τώρα να την έβαζα και στην ίδια κατηγορία με την Cindy Crowford; Θα ήταν αδικία!

 

Φυσικά υπήρχουν πολλά άλλα outfits, αλλά δεν χωράνε όλοι οι καλοντυμένοι (και μη) σε ένα post! 

 

Δες επίσης: My Little Fashion Diaries #3: Ότι πρέπει να ξέρεις για το Met Gala!

 

Για τα τελευταία νέα από τον κόσμο της μόδας, κάνε like στο Facebook page μας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending