fbpx

Δες πώς είναι σήμερα οι μικροί ηθοποιοί των ελληνικών σειρών που όλοι αγαπήσαμε!

Ποιος να ξεχάσει τις ελληνικές σειρές  που βλέπαμε όταν ήμασταν μικρότεροι;

Σειρές που αγαπήσαμε και μεγαλώσαμε μαζί τους, που γελάσαμε και  κλάψαμε, που μας σημάδεψαν με κάποιο τρόπο.

Σε πολλές λοιπόν από αυτές τις σειρές πρωταγωνιστούσαν μικρά παιδιά. Μα τώρα τα χρόνια έχουν περάσει και μαζί με εμάς, έχουν μεγαλώσει κι αυτά.

Ας πάρουμε μια γεύση για το πώς άλλαξαν μερικοί από τους  μικρούς ηθοποιούς μεγαλώνοντας!

 

1
Αναστασία Τσιλιμπίου

Ποιος να ξεχάσει το πανέμορφο αυτό κοριτσάκι που μας μάγευε με την γλύκα του του και το μεγάλο του ταλέντο; Όλοι θα βλέπατε την σειρά «Για την καρδιά ενός Αγγέλου» καθώς επίσης και «Το νησί» όπου η μικρούλα Αναστασία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο! Σήμερα είναι 18 χρόνων και ακόμα πιο όμορφη!

2
Σάββας Σαλίπας

Μια από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές ήταν και το “Ευτυχισμένοι μαζί” όπου σε αυτήν ο μικρότερος Μαυροτσούκαλος ήταν ο Γιαννάκης.

Σήμερα είναι έφηβος και κανένας δεν μπορεί να τον αναγνωρίσει, αφού έχει αλλάξει πάρα πολύ. Ωστόσο εξακολουθεί να είναι ο μικρός γλύκας!

3
Νεφέλη Κανάκη

Αυτή η μικρούλα κοκκινο-σγουρομάλλα είναι σήμερα μια όμορφη κοπέλα. Έγινε γνωστή μέσα από την σειρά “Λατρεμένοι μου γείτονες” ως η μικρούλα Μπέτυ. Μπορούμε να πούμε πως είναι ακριβώς η ίδια όπως τότε απλά σε μεγαλύτερο version!

4
Πάρης Σκαρτσολιάς

Ποιος δεν θυμάται το Μανωλάκη, τον γιο του Πώποτα από την τότε σειρά «Καφέ της χαράς»; Η αλλαγή του πράγματι είναι τεράστια. Θα τον αναγνώριζε άραγε κανείς αν τον έβλεπε σήμερα;

5
Άρης Τσαλπής

Αναμφίβολα ο Θανάσης ήταν το πιο μεγάλο  πειρακτήρι στην οικογένεια των Μαυροτσούκαλων, αφού πάντα έβαζε σε μπελάδες τους γονείς και τα αδέλφια του.

Ίσως να γελάσαμε μαζί του τόσο όσο δεν γελάσαμε με κανένα άλλο ηθοποιό μέχρι τώρα! Τώρα πια έχει περάσει την 20ετία και φαίνεται πως έχει ωριμάσει… λίγο!

6
Δήμητρα Δουμένη

Ίσως η πιο όμορφη μικρούλα ηθοποιός που μας συγκινούσε σε κάθε της εμφάνιση! Πρωτοεμφανίστηκε στην σειρά  “Λένη” το 2003, αργότερα στο «Ας πρόσεχες» το 2004 κι επίσης στην γνωστή σε όλους μας σειρά «Βέρα στο Δεξί» το 2004. Σήμερα εντυπωσιάζει με την εμφάνιση της ως ώριμη κοπέλα!

7
Παναγιώτης Φιλιππαίος

Τον έχουμε μάθει ως τον μικρό Μιλτιάδη στην αγαπημένη σειρά “Είσαι το ταίρι μου” και μαζί με τη σειρά, τον έχουμε αγαπήσει και αυτόν. Δείτε πώς έχει γίνει σήμερα!

8
Εύη Δαέλη

Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε και τη Φοίβη από την αγαπημένη σειρά “Ευτυχισμένοι μαζί”  αλλά και από την επίσης πετυχημένη σειρά «Όρκος σιωπής». Μικρή ήταν μια κουκλίτσα, αλλά μεγαλώνοντας έγινε πανέμορφη! Σήμερα είναι μια πανέμορφη γυναίκα!

Μπορεί πολλοί από αυτούς να άλλαξαν πάρα πολύ εξωτερικά, αλλά εμείς δεν θα ξεχάσουμε το πώς ήταν τότε στις σειρές που αγαπήσαμε!

Ποια αλλαγή σε εντυπωσίασε περισσότερο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending