fbpx

5 στιγμές γέλιου made by Ogunsoto! (videos)

Πάτρικ Ογκουνσότο. Ένα όνομα, μια ιστορία. Πρόκειται ίσως για ένα από τους πλέον φιλότιμους και συμπαθείς, στο φίλαθλο κοινό, ποδοσφαιριστές που πέρασαν ποτέ από τα ελληνικά γήπεδα. Πολύ καλός σαν σκόρερ ακόμα καλύτερος όμως …. στις δηλώσεις!

Παρά το γεγονός πως κατάγεται από την Νιγηρία, ο επιθετικός που πέρασε και από τον ΑΠΟΕΛ (το 2001 αλλά κρίθηκε πολύ νεαρός για να συμπεριληφθεί στα πλάνα του τότε τεχνικού των γαλαζοκιτρίνων, Ευγένιου Γκέραρντ) προσπάθησε και έμαθε ελληνικά … έστω με τον δικό του, ιδιότυπο τρόπο σκορπώντας όμως πολύ γέλιο!

Ο γράφων μάζεψε αυτές τις στιγμές γέλιου και σας τις προσφέρει όλες εδώ μαζεμένες. Γελάστε ελεύθερα!

1
Πολύ αρούμενο, στόκο και …. κάτι σαν αρχή!

Ξεκίνημα χαλαρά με τον μεγάλο Πάτρικ εδώ να είναι ήρεμος κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις σαν ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου.

Δηλώνει πολύ “αρούμενος” στη νέα του ομάδα που έχει στόκο (!!!) να ανέβει κατηγορία και κάνει ασιη (;;;) με την πρώτη προπόνηση! Ο προάγγελος του τι θα ακολουθήσει!

2
Το ομάντα πέζει μέσα στο έντρα, 5 κίτρινη κάρτα και η …λεύτερη κάρτα

Εδώ ο θεούλης Πάτρικ είναι έξαλλος με τον διαιτητή. Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο τον Νιγηριανό ο «διαιτητής δεν υπάρχει στο γήπεδο» αφού γέμισε την ομάδα του με κίτρινες και απέβαλε και τον ίδιο άδικα.

Και όλα αυτά πάντα σε ρεσιτάλ ελληνικών της Παντείου!

3
Ανεβαίνουν οι εντάσεις, επίκληση στη θεά…ΦΙΦΑ!

Εδώ ο Ολυμπιακός Βόλου πάει να παίξει τον Παναιτωλικό για τα πλει-οφ ανόδου σε μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα.

Η όλη φάση εξοργίζει τον τρισμέγιστο Ογκουνσότο που δεν αντέχει και ξεσπά. “Εγώ θέλω να σου πω εσας στο Ελλάντα, το ποδόσφαιρο δεν είναι έτσι. Άμα κάποιο απ’το ΦΙΦΑ είναι εδώ, δεν θα παίζουμε σήμερα αυτό το μπάλα”.

Αξεπέραστη βέβαια και η παραίνεση του συνάδελφου δημοσιογράφου “Ντάξει, Πάτρικ, ηρέμησε, ηρέμησε”. Τι μας λες ρε μεγάλε, τώρα;

4
Ο Πάτρικ είναι χαρούμενος!

Πάμε πιο πίσω στο χρόνο και στα χρόνια της παρουσίας του τιτάνα Ογκουνσότο στον Εργοτέλη.

Εδώ ήταν που μας πρόσφερε και το περισσότερο γέλιο. Χαρακτηριστική και η πιο κάτω δήλωση μετά από νίκη των Κρητικών επί της Βέροιας.

Ο Νιγηριανός είναι τόσο χαρούμενος που δηλώνει πως το σημαντικό είναι να παραμείνει κατηγορία η κρητική ομάδα για να κάνουν χαρούμενες διακοπές όλη (μακρόσυρτο το όλη, όχι αστεία) η οικογένεια του Εργοτέλη.

5
«Πως γένεν αυτό;»

Η στιγμή που καθιέρωσε τον Πάτρικ Ογκουνσότο σαν τον απόλυτο άρχοντα στη συνείδηση του Έλληνα ποδοσφαιρόφιλου σαν είδωλο λατρείας.

Οποιοδήποτε περισσότερο σχόλιο μπορεί να σπιλώσει το μεγαλείο του (εξοργισμένου εδώ) επιθετικού του Εργοτέλη για αυτό ας απολαύσουμε τον υπέρτατο Πάτρικ σε στιγμές πραγματικού πόνου.

Ντώσε!

Και επειδή, γατάκια, Ογκουνσότο δεν είναι κανένα τυχαίο όνομα, δείτε τι σημαίνει στη γλώσσα του το επίθετο του όπως το εξηγεί ο ίδιος.

Είναι ο Patrick Ogunsoto ο πιο διασκεδαστικός ποδοσφαιριστής που έπαιξε στην Ελλάδα;  

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending