fbpx

Κυπραίες στο club: Οι 4 τύποι που θα αναγνωρίσεις αμέσως!

Ειδικά όσο πλησιάζει ο καιρός των διακοπών, οι έξοδοι αυξάνονται και οι κοπέλες… ξεφαντώνουν όσο περισσότερο μπορούν.

Είτε είσαι άνδρας, είτε κοπέλα, σίγουρα θα αναγνωρίσεις κάποια κοινά χαρακτηριστικά στις Κυπραίες όταν διασκεδάζουν στο club.

Ποια εν τούτα; Δε τα πιο κάτω:

 

1
Το “χημείο”

Ο τύπος αυτός είναι η κοπέλα που πίνει σε κάθε ευκαιρία. Είδε έναν ωραίο; Πίνει. Είδε άλλο έναν; Πίνει τζι’ άλλο. Ε να μεν πιει τζαι κανένα για την παρέα; Εν αντροπή. Εχώρισε; Δώσ’ του τα σφηνάκια.

Την κοπέλα αυτή συνήθως την πετυχαίνεις στο μπαρ και την αναγνωρίζεις απο το βάδισμα style “Jack sparrow” (μια ποτζεί, μια ποδά). Η κοπέλα-χημείο είναι πρόσχαρη, αγκαλιάζει όποιον βρεθεί σε ακτίνα 2 μέτρων (εν τζιαι πολλά που λαλώ ακόμα) αλλά δεν πάει να σε ξέρει 10 χρόνια; Από το πολύ ποτό ούτε το όνομα σου δεν θυμάται.

2
O τύπος: “Προσέχω τες ούλλες”

Ο τύπος αυτός είναι η πιο συνεσταλμένη της παρέας. Συνήθως (και το τονίζω) δεν σηκώνει το ποτό και το ξέρει έτσι πίνει όσο τις επιτρέπει ο οργανισμός της. Λόγω του ότι δεν είναι τσιαλάτζι, προσέχει τις φιλές τις τα χημεία για να μεν κάμουν πελλάρες (και ο νοών νοείτω) .

Την κοπέλα αυτή θα την πετύχεις να κάθεται πάνω στο stool (ή καναπέ) και θα ζαοθωρεί οποίον πάει να κολλήσει στην πηττόμενη φίλη της.

Δες: Το δράμα μιας Κυπραίας όταν επιστρέφει που το κλαμπ!

3
O τύπος: Εφέραν με “με το ζόρι”

Δίπλα από τον τύπο “Προσέχω τες ούλλες” κάθεται ο τύπος “Εφέραν με με το ζόρι”. Αν αυτή η Κύπρια ανήκει στην κατηγορία 17-20 χρονών, συνήθως θα την δεις έξω από το κλαμπ να κάμνει τάματα στην Παναγία πέρκει φάει πόρτα τζιαι πάει έσσο της να πέσει. Συνήθως όμως τα τάματα δεν πιάνουν και καταριέται τον τύπο στην πόρτα ώσπου να φύει.

Τελοσπάντων, μην τα πολυλογώ, κι αυτός ο τύπος στροτζιλοκάθεται στα stools.

Σε αντίθεση με την φίλη μας “Προσέχω τες ούλλες”, αυτή δεν προσέχει καμία για 2 λόγους:

1. Απλούστατα μισά τες ούλλες επειδή πάλε εκαταφέραν τζι’ εφέραν την με το ζόρι.

2. Εν too busy παίζοντας color switch στο κινητό της.

4
Τελευταίος και καλύτερος τύπος: Snapchat addicted

(feeling guilty). Τα λόγια είναι περιττά πιστεύκω. Αν υπάρχει αυτή η κοπέλα στην παρέα σας, μεν χορέφκετε πολλά κοντά της, επειδή που το πολύ το flash μες τα μούτρα σας ούλλη νύχτα εν θα θωρείτε μπροστά σας. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως απαγορεύεται να τζίσετε πας τα ποτά πριν τα φκάλει φωτογραφία.

Τέλος, αν ποτέ η κοπέλα “Snapchat Addict” σας πει πως δεν θέλει να έρθει, μεν το πάρετε κατάκαρδα. Απλά έλειψεν το 4G της και δεν θα μπορεί να κάμνει update το story της άμεσα.

Εσύ ποιο τύπο έχεις στην παρέα σου;

Το άρθρο γράφτηκε από την αναγνώστρια μας Χριστίνα Κυριάκου και στάληκε στο StudentLife.com.cy για δημοσίευση.

Στείλε μας κι εσύ το δικό σου άρθρο, video ή εικόνα εδώ: SUBMIT & VIRAL

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending