fbpx

Πώς να κρατήσεις το μυαλό σου σε εγρήγορση για τις εξετάσεις!

Τέλος του εξαμήνου, ίσως η πιο δύσκολη περίοδος της χρονιάς! Έξω μυρίζει καλοκαίρι, εσύ θέλεις να χαλαρώσεις όμως πρέπει να στρωθείς στο διάβασμα για περάσεις τα μαθήματα με τον καλύτερο δυνατό βαθμό. Πώς να μείνεις συγκεντρωμένος;

Το Gincosan® είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που βελτιώνει τις λειτουργίες του εγκεφάλου ενισχύοντας την προσοχή, τη μνήμη και τη συγκέντρωση.

Νιώθοντας το μυαλό μας να δουλεύει καλύτερα, λοιπόν, είμαστε πιο αποτελεσματικοί και αποδοτικοί στο πανεπιστήμιο και ό,τι άλλο απαιτεί διανοητική διαύγεια, επηρεάζοντας έτσι θετικά και την ψυχική μας ευεξία και μειώνοντας την κόπωση.

Συγκεκριμένα το Gincosan® επιτυγχάνει:

  • Βελτίωση της προσοχής και της συγκέντρωσης, με το να αυξάνει την αιμάτωση του εγκεφάλου.
  • Διατήρηση (και πιθανή αύξηση) των διανοητικών λειτουργιών, με το να βελτιώνει την οξυγόνωση του εγκεφάλου.
  • Βελτίωση της ψυχικής ευεξίας και μείωση της κόπωσης, με το να ενισχύει την προστασία των νευρώνων.

Η αποτελεσματικότητα του Gincosan® στη βελτίωση της μνήμης, της συγκέντρωσης και της προσοχής, έχει αποδειχθεί κλινικά σε νεαρούς φοιτητές και οφείλεται στον κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συνδυασμό του Ginkgo biloba GK501 και του Panax ginseng G115®.

gincosan-banner-600x250F

Το Gincosan® εισάγεται από την Marathon Trading και διατίθεται στα φαρμακεία χωρίς ιατρική συνταγή, στην τιμή των €19.20 (για 30 κάψουλες). Συνιστώμενη διάρκεια θεραπείας: τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες. Συμβουλευτείτε πάντα τον φαρμακοποιό σας πριν από τη χρήση.

Δοκίμασε τη μνήμη σου παίζοντας το φανταστικό παιχνίδι μνήμης του Gincosan®! 5 τυχεροί θα κερδίσουν προμήθειες Gincosan® για 3 μήνες!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending