fbpx

Έμαθες ότι το Instagram αλλάζει; Δες πώς θα είναι!

Πολλές οι αντιδράσεις του κόσμου όταν πρωτοείδαν πώς θα αλλάξει το γνωστό χαρακτηριστικό εικονίδιο του αγαπημένου τους Instagram.

Αυτή η αλλαγή οφείλεται στις διάφορες νέες ιδέες και εισηγήσεις των σχεδιαστών, στα πλαίσια των γενικών βελτιώσεων της συγκεκριμένης εφαρμογής.

Γενικά όταν αλλάζει κάτι, δυσκολευόμαστε στην προσαρμογή αλλά στο τέλος το συνηθίζουμε. Έτσι, ρίξε μια ματιά στο νέο logo του Instagram:

 

rs_600x600-160511133826-600_Instagram_NewLogo-

Όπως ανακοίνωθηκε και επίσημα από τον επίσημο λογαριασμό του και την ομάδα του Instagram προχθές:

Σας παρουσιάζουμε σήμερα τη νέα μας εμφάνιση. Θα δείτε ένα ανανεωμένο εικονίδιο και σχεδιασμό στο app του Instagram. Εμπνευσμένο από το προηγούμενο εικονίδιο μας, το νέο αντιπροσωπεύει μια πιο απλά κάμερα με χρώματα του ουράνιου τόξου να το περικυκλώνουν. Θα δείτε επίσης updates στα υπόλοιπα μας σχετικά apps:  Layout, Boomerang and Hyperlapse.

Τι άλλο θα αλλάξει;

Κάναμε επίσης βελτιώσεις στο πώς θα μοιάζει η εφαρφμογή μας “από μέσα”. Το πιο απλό design δίνει περισσότερη έμφαση στις φωτογραφίες και τα βίντεο, χωρίς να αλλάζει τη χρήση του Instagram μέχρι τώρα. Τα τελευταία 5 χρόνια καταφέραμε να εξελιχθούμε από το απλό φιλτράρισμα φωτογραφιών σε πολύ περισσότερα πράγματα – μια παγκόσμια κοινότητα με κοινά ενδιαφέρονται, να μοιράζεται πάνω από 80 εκατομμύρια φωτογραφίες/βίντεο τη μέρα!

Το νέο μας look αντιπροσωπεύει πόσο έντονη και διαφορετική είναι η ιστορία του καθενός. Ευχαριστούμε που δίνετε σε αυτή την κοινότητα ζωή και χρώμα. Κάνετε το Instagram να ανακαλύπτει τον κόσμο. Κάθε φωτογραφία/βίντεο – από τα πιο απλά έχρι τα πιο επικά – ανοίγει ένα παράθυρο στους ανθρώπους για να επεκτείνουν τις εμπειρίες τους και να συνδεθούν με νέους τρόπους.”

 93831-instagram2-presets-for-lightroom-samples-tree-original-1358439909

Ίσως έχουν δίκαιο με όσα αναφέρουν πιο πάνω. Εξάλλου όλες οι αλλαγές στο τέλος μας αρέσουν ΠΑΝΤΑ και δεν μπορούμε χωρίς αυτές!

Εσένα πώς σου φάνηκαν οι πιο πάνω βελτιώσεις;

 

Δες επίσης: 10 εγγυημένοι τρόποι για περισσότερα Likes σε Instagram και Facebook!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending