fbpx

Αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι: Οι 4 τύποι που θα δούμε γύρω μας!

Ο ήλιος στην Κύπρο κρούζει τζιαι άρκεψε ο ιδρώτας μας να… τρέχει. Σημάδι πως το καλοκαίρι πλησιάζει επιτέλους και οι περισσότεροι ετοιμαζόμαστε για τις θάλασσες και τις πισίνες.

Κάποιοι είναι πανέτοιμοι να υποδεχτούν το καλοκαίρι, κάποιοι άλλοι όχι.

 

Εσύ άραγε ποιος από τους πιο κάτω τύπους είσαι όταν περιμένεις το φετινό καλοκαίρι;

 

 

1. Ο τύπος “Για ακόμη ένα καλοκαίρι βασίζομαι στο χιούμορ μου”

10433134_10200438875171333_2212354626376508129_n

Είναι εκείνος/η που αδιαφορεί για γυμναστήρια, διατροφές, δίαιτες, που λατρεύκει το φαΐ (ζει για να τρώει) τζιαι πιστεύκει επίσης ότι με το χιούμορ του/της μόνο μπορεί να ρίξει το αντίθετο φύλο.

Πιο συγκεκριμένα, εν εκείνος/η που τις καλοκαιρινές νύχτες ή εν να φάει την παττίχα ολόκληρη με το χαλλούμι του, ή εν να φάει μεζέδες σε καμιά ταβέρνα. Γενικά, εν φακκά πενιά για τίποτε τζιαι για κανένα/καμιάν. “Σε όποιον αρέσουμε” που λέμε.. Ωραίοι τούτοι οι τύποι! 

 

2. Ο τύπος – Κορμάρα

natural-bodybuilding

Αυξάνονται και πληθύνονται αυτοί οι τύποι. Είναι οι gym-lovers που ολόκληρο το χρόνο έχουν κάνει την σωστή προετοιμασία, εξάσκηση και διατροφή και είναι πανέτοιμοι να δείξουν τα κορμιά τους στην παραλία και στην πισίνα. Κοιλιακοί, μύες και άλλα πολλά είναι αυτά που θα μας δείξουν!

Εντάξει, να πούμεν ότι θα δούμε και τους υπερ-κορμάρες, τους πρησμένους/ες δηλαδή που το επαρακάμαν τσας με τη γυμναστική (ή με ό,τι πίνουν)!

 

3. Ο τύπος “Σπουδάζω Ελλάδα – Δείξτε κατανόηση”

11430267_411619755691480_3155324226456744841_n

Οφείλουμε εμείς όλοι που σπουδάζουμε στην Κύπρο να δείξουμε κατανόηση στους υπόλοιπους Κυπραίους και Έλληνες που σπουδάζουν στην Ελλάδα, αφού οι καημένοι τελειώνουν τέλος του Ιούνη τις εξετάσεις τους.

Έννεν κρίμα να μας θωρούν ούλλους εμάς να βάλλουμε συνέχεια φωτογραφίες με μαγιό στην θάλασσα, ή να φκάλλουμε selfies πίνοντας τα καλοκαιρινά κοκτέιλ μας στα μπαράκια; Ναι αυτό πονάει, αλλά τι να κάμουμε;! Κάποιοι ξεκινούν πιο μετά που μας, άρα λογικό να τελειώνουν τζιαι πιο μετά.

 

4. Ο τύπος “Πού εν να πάμε να τα πιούμε πόψε;”

drinks cypriots

Η έννοια του/της είναι μόνο το που θα πάει την νύχτα, να πιει τα ποτά του/της, να διασκεδάσει τζιαι να περάσει καλά. Ναι το καλοκαίρι για τζείνον σημαίνει διασκέδαση τζιαι ποτό. Κάθε νύχτα εν σε διαφορετικό τόπο τζιαι πίνει τα με άλλους.

Μακένζυ, Πρωταρά, Αγία Νάπα: Εν να γίνουν τα δεύτερα σπίτια του για ακόμη ένα καλοκαίρι – άτε τζιαι καμιά Πάφο έτσι για αλλαγή. Να προσθέσουμε πως ξέρει πόξω τζιαι νεκατωτά ούλλα τα νέα τζιαι παλιά τραγούδια – όπου τον δεις, θα σούζεται και θα τραγουδά. Like στον παρέα!

Εσύ ποιος είσαι τελικά από τους πιο πάνω τύπους; Οι φίλοι σου;

 

Καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές!

 

Δες επίσης: Οι κύριες σκέψεις των Κυπραίων πριν να παν θάλασσα φέτος!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending