fbpx

Οι καλύτερες εμφανίσεις από το φεστιβάλ των Καννών μέχρι στιγμής!

Μπορεί να μην είναι fashion event σαν το Met Gala, αλλά καθ ’όλη τη διάρκειά του, το φεστιβάλ Καννών ξεχειλίζει από φινέτσα και κομψότητα.

Το φετινό φεστιβάλ Καννών, διαρκεί από τις 11 μέχρι τις 22 Μαΐου. Άρα έχουμε να περιμένουμε, ακόμα περισσότερες stylish εμφανίσεις.

Στη γαλλική Ριβιέρα λοιπόν, στρώθηκε το κόκκινο χαλί, οι προβολείς άναψαν, οι σταρ έβαλαν τα καλά τους και κάποιοι από αυτούς παρέδωσαν μαθήματα στυλ όπως κάθε φορά!

 

1. Queen Blake Lively

blake

Μια από αυτές ήταν και η Blake Lively– η οποία ό,τι κι αν επιλέξει να βάλει είναι πάντα καλοντυμένη και πολύ -μα πολύ- εντυπωσιακή. Από τις εμφανίσεις της με Atelier Versace, την παραμυθένια τουαλέτα από Vivienne Westwood, το κίτρινο-μουσταρδἰ Valentino φόρεμα, μέχρι και το αξιολάτρευτο μίνι από Giambattista Valli Haute Couture, η Blake Lively απέδειξε πως είναι η βασίλισσα του στυλ.

 

2. Sexy Kendal Jenner 

Kendal

Αν η Blake Lively ήταν αυτή με τις πιο αριστοκρατικές και πολύ σικ εμφανίσεις, τότε η Kendal Jenner ήταν αυτή με τις πιο σέξι. Με ένα Versace φόρεμα -που με τα μίνι κοψίματά του, άφηνε ακάλυπτα τα καλλίγραμμά πόδια – της και μια μαύρη see through Cavali τουαλέτα που έκρυβε πραγματικά πολύ λίγα, η Kendal έκοψε τις ανάσες.

 

3. Ξυπόλητη Julia Roberts

JuliaCannes.original

Η Julia Roberts εμφανίστηκε με μια μαύρη κλασσική τουαλέτα του οίκου Armani και χωρίς παπούτσια. Ναι, τόλμησε να περπατήσει το κόκκινο χαλί… ξυπόλητη! Και η κίνηση της αυτή επικροτήθηκε από πολλούς, μιας και θεωρήθηκε ως απάντηση στους ιθύνοντες του φεστιβάλ, οι όποιοι πέρσι δεν άφησαν μια γυναίκa να εισέλθει, γιατί φορούσε φλατ παπούτσια. Ποιος θα τολμούσε να απαγορεύσει την είσοδο στην -έστω και ξυπόλητη- Julia Roberts;

 

4. Chic George & Amal Clooney 

Collage_Fotor

αμαλ2

Πάντα υπάρχει ένα ζεύγος που κλέβει τις εντυπώσεις πάνω στο κόκκινο χαλί. Αυτή τη φόρα ήταν ο George και η Amal Clooney. H Amal φορούσε μια Versace τουαλέτα σε απαλό κίτρινο χρώμα. Δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο το γεγονός ότι η τουαλέτα μπλέχτηκε μέσα στα πόδια της καθώς περπατούσε, άλλα ο gentleman George Clooney τη βοήθησε να ξεμπερδέψει το φόρεμα από τα πόδια της. Ο George Clooney φορούσε ένα μαύρο tuxedo κουστούμι.

 

Αυτές οι εμγανίσεις ξεχώρισαν μέχρι στιγμής στο Φεστιβάλ των Καννών! 

Stay tuned for more!

 

Όλα τα νέα γύρω από τον κόσμο της μόδας,
θα τα βρεις στο Facebook page μας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending