fbpx
No menu items!
More

    5 πράγματα για να κάνεις με την παρέα σου χωρίς… Internet!

    Δυστυχώς στην εποχή μας, το Internet τζιαι τα Social Media αλλάξαν πολλά πράματα. Ειδικά όσα σχετίζονται με τη διασκέδαση – είτε είμαστεν με παρέα, είτε είμαστε μόνοι μας!

    Συνήθως καθούμαστεν τζιαι φκάλλουμε selfies,  άλλες φωτογραφίες τζιαι κάμνουμε status updates, στο σημείο που δεν υπάρχει πλέον επικοινωνία με το περιβάλλον μας. Έννεν τζιαι τόσο διασκεδαστικές οι στιγμές, όσο εν να εμπορούσαν να ένει.

    Όμως, υπάρχουν πολλά πράματα που θα εμπορούσε να κάμνει π.χ. μια παρέα που εν να έφερναν τους φίλους πιο κοντά, αντί να τους αποξενώνουν.

    Ορίστε 5 ιδέες του τι μπορείτε να κάμετε με την παρέα σας χωρίς Ίντερνετ:

     

    1
    Να πάτε εκδρομή

    Έχουμεν πολλά ωραίους τόπους στην Κύπρο, όπως εκδρομικούς χώρους, μονοπάτια φύσης, περιοχές για ορειβασία κ.ά. Σίουρα εν να εν ωραίο να πάει κάποιος με την παρέα του να ξεσκάσουν τζιαι να παρούν τζιαι λλίο καθαρό αέρα.

     

    2
    Να πάτε σε κανένα πάρκο


    Ίσως με τα ποδήλατα σας ή για περπάτημα τζιαι για καμιά κουβέντα. Άστε που αν τύχει τζι’ εν έσσιει κανέναν άλλον τζιαμέ γυρώ, εν να εν ευκαιρία να θυμηθείτε την παιδική σας ηλικία (στον παιδότοπο) 😀

     

    3
    Να κάμετε πικ-νικ

    Τι πιο ωραίον που το να μαζευτεί μια παρέα σε ένα ωραίο τοπίο τζιαι να φέρει ο καθένας που 1 φαΐ τζιαι μετά να φαν ούλλοι μαζί με θέα τη φύση;

     

    4
    Να μαγειρέψετε

    Να μαζευτείτε ούλλοι στο σπίτι κάποιου τζιαι να κάμετε 2-3 φαγιά ή κανέναν γλυκό τζιαι να φάτε. Εν να εν λλίο ακαταστασία τζιαι φασαρία, αλλά σίουρα εν να έσσιει χάζι. Εν κάτι δημιουργικό!

     

    5
    Να πάτε σινεμά ή σε κανένα θέατρο

    Σίουρα το να κατεβάσουν κάποιοι μια ταινία που το Internet ή να παν να το δουν σε μεγάλη οθόνη με παρέα, έννεν το ίδιο. Από προσωπική εμπειρία, επρόσεξα ότι είμαστε πιο ενθουσιασμένοι άμαν πάμεν σε σινεμά ή θέατρο, παρά άμαν κάτσουμε ούλλοι να δούμεν κάτι σε σπίτι. Φκαίνουμε που την αίθουσα τζιαι είμαστε κατενθουσιασμένοι τζιαι σχολιάζουμεν την ταινία ή την παράσταση, ώσπου να πάει ο καθένας σπίτι του.

    Η ζωή εν μικρή τζιαι οι στιγμές λίγες – Εν αξίζει να χάννονται μπροστά σε οθόνες!

     

    Δες επίσης: Πώς να περάσεις ΤΕΛΕΙΑ με την παρέα σου, χωρίς απαραίτητα να βγεις έξω!

    Follow Us

    45,341FansLike
    11,539FollowersFollow
    17,400FollowersFollow
    1,070SubscribersSubscribe

    Trending