fbpx

Στυλιστικά λάθη που πρέπει να αποφύγεις το καλοκαίρι!

Ποια είναι τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις αυτή την περίοδο;

Σε γενικές γραμμές υπάρχουν 4 πολύ σημαντικά πράγματα, που πρέπει να αποφύγεις, αλλά και που ταυτόχρονα πρέπει να κάνεις.

 

1. Απέφυγε παντελόνια που σε ζεσταίνουν

linentrousers

Φόρεσε το λινό παντελόνι σου. Θα “αντιμετωπίσει” τόσο τον ήλιο, όσο και το στυλ, σε αντίθεση με άλλης μορφής παντελόνια. Άρα προτίμησε το αυτό, αντί άλλα πιο “θερμά” π.χ. σε ύφασμα ή σκουρόχρωμα. Οι φωτεινές αποχρώσεις αντανακλούν τη θερμότητα. Eίναι άνετα, δροσερά και θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση του “τι να φορέσω με τόση ζέστη“.

 

2. Μη διστάσεις να πάρεις Backpack

nylongbackpack

Μπουφάν και καλοκαίρι δεν πάνε μάζι. Όμως χωρίς μπουφάν θα έχεις ένα θέμα με τις τσέπες. Τώρα που η περίοδος απαιτεί λιγότερα ρούχα, είναι λογικό ότι θα έχεις και λιγότερο αποθηκευτικό χώρο. Φρόντισε να πάρεις την κατάλληλη backpack για να σε βολεύει!

 

3. Γυαλιά Ηλίου

sunglasses

Μην αγοράσεις γυαλιά χωρίς καθόλου φίλτρα UV, γιατί αυτό ίσως σου προκαλέσει καταρράκτες στη μετέπειτα ζωή ή ακόμα και τύφλωσηΨάξε για φακούς με προστασία πλήρους φάσματος για τις δύο ακτίνες UVA και UVB. Θα πρέπει επίσης να είναι αρκετά μεγάλη για να καλύψει τα μάτια, χωρίς το φως του ήλιου να μπορεί να διαπερνάει από το πλάι.

Μαύρα, ταρταρούγα ή με μεταλλικά πλαίσια είναι τα κατάλληλα για κάθε εμφάνιση!

 

4. Sockless: Μην φορέσεις ψηλές κάλτσες το καλοκαίρι. 

sockless

Αφού τα trends απαιτούν cropped pants, δεν πρέπει να φαίνονται οι κάλτσες σου.  Φρόντισε να αγοράσεις καλτσάκια που καλύπτουν μόνο ένα μέρος του πέλματος, χωρίς να έχει το ελαστικό στρίφωμα και να σου χαλάει το outfit!

 

Δες εδώ κι άλλα tips από τους fashion bloggers μας, 
κάνοντας like στο Facebook page μας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending