fbpx

Άλλη μια μαύρη μέρα για το Κυπριακό ποδόσφαιρο (video)!

Χθες ο Απόλλωνας κατέκτησε το κύπελλο κερδίζοντας την Ομόνοια με 2 – 1. Παρόλα αυτά, δεν χωράνε χαρές ούτε πανηγύρια από κανέναν! Η λύπη και ο θυμός δεν πρέπει να προέρχονται μόνο από τους οπαδούς της Ομόνοιας λόγω της ήττας, αλλά από όλη την Κύπρο. Γιατί αυτά που είδαμε, αυτά που ζήσαμε μας ρεζιλεύουν σαν λαό.

Κατά την διάρκεια του αγώνα έπεσαν αρκετές κροτίδες. Λέγεται ότι το χτύπημα και τα αίματα στο κεφάλι του Βασιλείου, προέρχονται από κροτίδα. Κανείς δεν το λέει με σιγουριά φυσικά γιατί πολύ απλά φοβούνται. Αν είναι όμως αλήθεια πόσο υγιές είναι να αγωνίζεσαι σε ένα γήπεδο και να φοβάσαι για την σωματική σου ακεραιότητα;

Για τα επεισόδια με το τέλος του αγώνα δεν μπορούμε να πούμε και πολλά. Κάποιοι κομπλεξικοί χούλιγκαν (και από τις δύο ομάδες) κατάφεραν να μετατρέψουν το γήπεδο σε πεδίο μάχης. Οι μεν Απολλωνίστες μπήκαν ανενόχλητοι μέσα αφού η αστυνομία ήταν ανύπαρχτη, οι δε Ομονοιάτες απάντησαν! Δεν σκέφτηκαν μικρά παιδιά, οικογενειάρχες και γενικά όλους όσους πήγαν να απολαύσουν τον αγώνα. Η αστυνομία Κύπρου; Στα καλύτερα της. Τέτοια και πάντα τέτοια. Θα ήθελα να ήξερα τι στο καλό κάνουν όταν πρέπει να κάνουν σωματικό έλεγχο. Στην Κύπρο οι τρομοκρατικές επιθέσεις στα γήπεδα δεν γίνονται γιατί θα είναι υποτιμητικό για ένα τρομοκράτη να περάσει εκρηκτικά με τόση ευκολία μέσα στο γήπεδο.

Η ΚΟΠ μιλάει για γιορτή και θεωρεί πως είναι πρότυπο για την UEFA και τη FIFA! Ο Πρόεδρος της με τα τόσα που έχει προκαλέσει τα τελευταία χρόνια είναι αφοσιωμένος στη στρατηγική που ακολουθεί “να τους κρατά όλους κοντά”! Ε, να γλύψουμε και λίγους κώ… νους, για να μην εξεγερθούν όλοι εναντίον μας. Μπράβο, και εις ανώτερα!

1
ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ κύριοι (το κύριοι υποτιμητικό μην παίρνετε αέρα). Αποτύχατε να είσαστε σωστοί, και αποτυχημένοι πρέπει να θεωρείστε για το υπόλοιπο της ζωής σας. Γιατί έπρεπε να προστατεύσετε αυτό το άθλημα, έπρεπε να προστατεύσετε τους αγνούς φιλάθλους που αγαπούν τις ομάδες τους και σέβονται τον αντίπαλο, τη νίκη και την ήττα.

Τον βασιλιά των σπορ τον βάλατε κάτω, τον πατήσατε, πήρατε τα λεφτά σας και συνεχίζετε με το κεφάλι ψηλά και τη συνείδηση ήσυχη. Σε λίγα χρόνια θα βλέπουμε σε κάποια εκπομπή έναν γεροντάκο να μιλά και να λέει για αυτά που έζησε σαν αστυνομικός. Πολύ πιθανόν να είναι μέρος του ίδιου συστήματος που αντί να κάνει σωστό σωματικό έλεγχο έκανε τα γλυκά ματάκια με τα άρβυλα και τη στολή, στις μικρές Ομονοιάτισσες και Απολλωνίστισσες!

Δεν φορτώνω στην αστυνομία όλα τα κακά που γίνονται. Χθες όμως είχαν μεγάλη ευθύνη και όση ντροπή πρέπει να νιώθουν οι οπαδοί, τόση πρέπει να νιώθει και η αστυνομία που έθεσε σε κίνδυνο τις ζωές πολλών αθώων ανθρώπων!

Μετά τον τελικό οι οπαδοί του Απόλλωνα πανηγύριζαν! Οποιοσδήποτε άλλος ήταν στην θέση τους θα έκανε το ίδιο! Κανονικά όμως θα έπρεπε να κάτσουμε όλοι σε μια γωνιά και να κλαίμε! Για την μιζέρια μας, την αππωμάρα μας σαν Κυπραίοι και για την ττοππουζοσύνη μας που δεν θα αλλάξει ποτέ.

Α και κάτι τελευταίο.. Αγαπητέ μου αναγνώστη κάθε φορά πριν πας στο γήπεδο, να αποχαιρετάς όλους τους δικούς σου ανθρώπους. Όπως θα έκανες και αν πήγαινες στον πόλεμο!

Περισσότερα αθλητικά νέα στη σελίδα μας στο Facebook:

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending