fbpx

Προϊόν της εβδομάδας: Θεραπευτική μάσκα μαλλιών

Αν ανήκεις στην κατηγορία των κοριτσιών που «ταλαιπωρούν τα μαλλιά τους καθημερινά», τότε κάλο είναι να δώσεις λίγα χρήματα παραπάνω για να αγοράσεις μια επαγγελματική μάσκα μαλλιών.

Στο εμπόριο υπάρχουν άπειρες μάσκες οι οποίες υπόσχονται να κάνουν θαύματα στα μαλλιά σου σε πολύ χαμηλές τιμές ∙ Όμως σε καμία περίπτωση δεν κάνουν την ίδια δουλειά με αυτές που είναι λίγο πιο ακριβές.

Έχω βαμμένα ξανθά μαλλιά τα οποία ισιώνω σχεδόν κάθε μέρα, άρα όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ ταλαιπωρημένα. Δοκίμασα πάρα πολλές μάσκες από το λιανικό εμπόριο όμως καμιά δε με άφησε ικανοποιημένη.

Ξεκίνησα λοιπόν να χρησιμοποιώ τη Macadamia και παρατήρησα από πολύ νωρίς πόσο καλό έκανε στα μαλλιά μου. Η Macadamia είναι λίγο πιο φθηνή από την Discipline Kerastasè την οποία χρησιμοποιώ εδώ και ενάμιση χρόνο και δεν πιστεύω ότι θα την αλλάξω ποτέ.

Κάνει τα μαλλιά μου πιο λεία, χτενίζονται πανεύκολα, δεν φριζάρουν και το πιο σημαντικό δε σπάνε οι άκρες μου τόσο εύκολα.

2
Macadamia from All beauty  

 

Αν με ρωτήσεις ποια από τις δυο προτιμώ, θα σου πω την Kerastasè. Ωστόσο αν τα μαλλιά σου δεν είναι πολύ ταλαιπωρημένα η Macadamia θα κάνει εξίσου καλή δουλειά.

Tο καλοκαίρι τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται περισσότερο,
οπότε μια καλή μάσκα μαλλιών θα τα φροντίσει καλύτερα!
Μην το αμελήσεις!

 

Δες επίσης: To μαγικό σίδερο που ενυδατώνει και μακραίνει τα μαλλιά! (video)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending