fbpx

5 make-up artists που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram!

Το Instagram είναι ένας νέος κόσμος που ήρθε κοντά μας για να αλλάξει τα δεδομένα των social media.

Όπως και πολλοί άλλοι, αγαπώ το Instagram αφού μπορώ να πάρω έμπνευση για διάφορα θέματα, αλλά και για τη μεγάλη μου αγάπη το μακιγιάζ!

Είναι πολλές οι σελίδες που αφορούν το μακιγιάζ στο Instagram, υπάρχουν όμως κάποιοι/ες makeup artists που ακολουθώ πιστά και λατρεύω να βλέπω τα posts τους όπως και τα βίντεο τους.

Δείτε εδώ ποιοι είναι:

 

1. Huda Kattan (Instagram account @hudabeauty)

Capture huda1

H Huda Kattan η οποία έχει 13.4 εκατομμύρια followers, είναι μια λατρεμένη μακιγιέρ που πολλοί διάσημοι επιλέγουν για να τους κάνει το μακιγιάζ τους. Η Huda ποστάρει διάφορα videos καθημερινά με διάφορες τεχνικές μακιγιάζ που θα λατρέψεις, όπως και βίντεο από άλλους Instagrammers. Έχει τη δική της σειρά με προϊόντα μακιγιάζ και ψεύτικες βλεφαρίδες, που είναι διάσημες παγκοσμίως.

 

2. Anastasia  (Instagram account @anastasiabeverlyhills)

anastasia1
anastasia2

H Anastasia είναι μια από τις πιο διάσημες beauty gurus με 9.8 εκατομμύρια followers! Ειδικεύεται στην τέχνη των φρυδιών και έχει μια από τις πιο απίστευτες και διάσημες γραμμές καλλυντικών στον κόσμο. Τα posts περιλαμβάνουν video με μεταμορφώσεις φρυδιών με την χρήση του μακιγιάζ όπως και άλλα διάφορα make-up tutorials.

 

3. Mario Dedivanovic (Instagram account @makeupbymario)

mario1
mario2

Ο Μario είναι ο make-up artist των Kardashians και πολλών άλλων διάσημων προσωπικοτήτων και έχει 2.4 εκατομμύρια followers! Είναι πραγματικά τελειομανής στη δουλειά του και τα posts του περιέχουν αξιοζήλευτες φωτογραφίες από τη δουλειά του, όπως και πολλές φωτογραφίες από τα υπέροχα μακιγιάζ που κάνει στην Kim Kardashian!

 

4. Jaclyn (Instagram account @jaclynhill)

jaclyn1

jaclyn2

H Jaclyn Hill, με 2.7 εκατομμύρια followers στο Instagram είναι μια από τις πιο διάσημες make-up artists στο YouTube. Τα βίντεο τις έχουν εκατομμύρια views και τα look μακιγιάζ που δημιουργεί θα σε κάνουν να την αγαπήσεις και οι φωτογραφίες της που ποστάρει κάθε μέρα, θα σε εμπνεύσουν για το επόμενο σου βραδινό μακιγιάζ.

 

5. Carli Bybel (Instagram account @carlibel)
carli2

Capture2
Η Carli Bybel έχει 3.2 εκατομμύρια followers στο Instagram και όχι αδίκως. Είναι από τις πιο όμορφες youtubers με φανατικούς followers να βλέπουν τα βίντεο της, αφού δημιουργεί πανέμορφα μακιγιάζ. O λογαριασμός της στο Instagram περιέχει φωτογραφίες με τα μακιγιάζ της, όπως και με διάφορα outfits της ημέρας.

Εσύ ακόμη να τους κάνεις follow;

xxx

 

Δες διάφορα μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις τώρα το καλοκαίρι, 
κάνοντας like στο Facebook page μας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending