fbpx

Σπουδές σε ξενοδοχειακά, τουριστικά, events management στην Αγγλία!

Ενδιαφέρεσαι για σπουδές σε ξενοδοχειακά, τουριστικά, μαγειρικές τέχνες, spa και events management; Το Πανεπιστήμιο του Derby, Buxton είναι το μοναδικό εξειδικευμένο campus στην Αγγλία σε αυτούς τους κλάδους.

Τα προγράμματα συνδυάζουν ακαδημαϊκές σπουδές με πρακτική εξάσκηση σε ένα πανεπιστήμιο με άρτιες εγκαταστάσεις και σε ένα θαυμάσιο εξειδικευμένο περιβάλλον. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του έγιναν με μια επένδυση 23,000,000 εκατομμυρίων λιρών.

Το Buxton είναι μια πανέμορφη πόλη των 40,000 κατοίκων που ελκύει πολλούς τουρίστες από όλο τον κόσμο. Το Buxton campus απέχει περίπου 45 λεπτά από τις πολύ γνωστές πανεπιστημιουπόλεις του Manchester, Derby και Sheffield. Υπάρχουν επίσης αεροδρόμια κοντά στην πόλη.

 

20

 

Για διαμονή μην ανησυχείς, καθώς σου παρέχεται διαμονή με προσωπικό ντους και τουαλέτα, στις μοντέρνες φοιτητικές εστίες του πανεπιστημίου για όλα τα χρόνια της φοίτησής σου.

*Δυνατότητα μεταγγραφής από τη Ξενοδοχειακή Σχολή και άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Κύπρου στο δεύτερο ή το τελευταίο έτος σπουδών.

 

Η σχέση των φοιτητών του ΑΞΙΚ με την Global:

Δεκάδες φοιτητές του ΑΞΙΚ επιλέγουν την Global S&C Educational Services για τις διαδικασίες εγγραφής τους σε πανεπιστήμια του εξωτερικού για πάνω από 10 χρόνια. Η Global είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος και προσφέρει τις υπηρεσίες της δωρεάν στους φοιτητές του ΑΞΙΚ.

 

Αν σε ενδιαφέρει να σπουδάσεις στο Πανεπιστήμιο του Derby, Buxton μπορείς να αποταθείς για όλες τις πληροφορίες στον αποκλειστικό αντιπρόσωπο:

Global S&C Educational Services, Σινά 22 Διαμ. 3, Έγκωμη, Λευκωσία

Τηλ: 22780250 ή 22785022, E-mail: global@logos.cy.ne

Ιστοσελίδα: www.globaleducationcy.com

 

Αν γενικά χρειάζεσαι βοήθεια για σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο, μάθε σε ποια πανεπιστήμια μπορείς να γίνεις αποδεκτός!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending