fbpx

Όταν οι εκφωνητές τρελαίνονται! (videos)

Αθλητικός σχολιαστής. Γνωστός και ως speaker αγγλιστί. Είναι ο άνθρωπος εκείνος που παντρεύει την φωνή του με την εικόνα γιατί πες την αλήθεια, σκέτη εικόνα απλά δεν λέει! Τι γίνεται όμως, όταν ο speaker χάνει τον αυτοέλεγχο του; όταν οι παλμοί χτυπάνε 1000 και το αίσθημα ξεχειλίζει τι κάνει;

Η απάντηση είναι μια: Γέλιο!Πολύ γέλιο γι’αυτό και εμείς φροντίσαμε να μαζέψουμε σε ένα άρθρο, 6 τέτοιες στιγμές με περιγραφές από όλη (σχεδόν) την Ευρώπη. Ιταλοί, Ισπανοί, Άγγλοι και Έλληνες εκφωνητές που δίνουν ρεσιτάλ πάθους, έντασης και απόλυτης αθλητικής τρέλας!

1
Ζέσταμα με … Γκονζάλο Ιγκουαίν

Είσαι ο εκφωνητής στο γήπεδο της Νάπολι. Θες να αναγγείλεις τον βασικό σου επιθετικό που φορά την φανέλα με το 9 στην πλάτη. Πως θα το κάνεις όμως; Μα πολύ απλά, φωνάζοντας το όνομα του 9 φορές (ναι, 9 φορές!). Και επειδή είσαι και γνήσιος Ιταλός βάζεις και μια κάμερα να σε τραβά την ώρα του show και στο τέλος σε περίπτωση που δεν είδε κανένας ποιος είσαι πας μπροστά της! Θεούλης στο ιδανικότερο ζέσταμα φωνής ever!

2
Πρωταθλήτρια η Σίτι και παροξυσμός στο Sky Sports!

Το δραματικότερο φινάλε σεζόν στην Αγγλία των τελευταίων χρόνων. Το Μάντσεστερ είναι στις φλόγες αφού Γιουναίτεντ και Σίτι διεκδικούν τον τίτλο. Και όσο η Σίτι ήταν πίσω στο σκορ από την ΚΠΡ, ο σχολιαστής Πολ Μέρσον (που έζησε του κόσμου τα συναισθήματα στα γήπεδα ως ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ) τα έχωνε στον Μαντσίνι και την ομάδα του. Όταν όμως, πρώτα ισοφαρίζει αλλά κυρίως όταν ο Αγκουέρο δίνει στους “πολίτες” το πρωτάθλημα, ο Μέρσον και το υπόλοιπο στούντιο του Sky Sports τα χάνει! Φωνές, χτυπήματα και ατάκες όπως “3-2!Δεν ξαναείδατε ποτέ κάτι τέτοιο” είναι χαρακτηριστικές της παράνοιας!

3
Ο άγιος Γεώργιος Πρίντεζης by Βαγγέλης Ιωάννου!

Ισοπαλία 68-68 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα (μεταφερθήκαμε στο μπάσκετ όπως καταλάβατε) και απομένουν μόλις κάποια δεύτερα για την λήξη του παιχνιδιού. Ο speaker Βαγγέλης Ιωάννου αφού μας πληροφορεί για το ενδεχόμενο παράτασης περιγράφει την φάση κατά την οποία ο Πρίντεζης στέλνει τον Ολυμπιακό στο περσινό Final-4 της Ευρωλίγκα και κυριολεκτικά είναι σε έκσταση! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!

4
Ακόμα φωνάζει Μέσι!

Το τέρμα του Μέσι, πριν μερικά χρόνια, απέναντι στην Χετάφε όταν προσπέρασε τους πάντες  πριν σκοράρει και παρομοιάστηκε με εκείνο του Μαραντόνα στο Μουντιάλ του 1986, απέναντι στην Αγγλία (οχι το χέρι του Θεού, το άλλο!) μάλλον το θυμάστε! Οπότε στο βίντεο δεν θα δείτε κάτι καινούργιο. Το τι κάνει (ή καλύτερα το τι λέει) ο Ισπανός speaker δεν έχει προηγούμενο. Επί σχεδόν 1 λεπτό φωνάζει Μεσι, Μέσι, Μέσι! Καλά δεν στραμπούληξε τη γλώσσα του; Ήρωας και τρισμέγιστος ταυτόχρονα!

5
Τρίποντο με ποδοσφαιρική περιγραφή είδες ποτέ;

Μένουμε στο μπάσκετ και ακόμα ένα σημαντικό τρίποντο από τον Διαμαντίδη αυτή τη φορά. Θύμα και πάλι η Μπαρτσελόνα με τον 3D να την ξεραίνει 10 περίπου δεύτερα πριν τη λήξη του παιχνιδιού. Μόνο που η περιγραφή δεν είναι από δημοσιογράφο του μπάσκετ αλλά από τον Σωτήρη Γεωργούντζο (γνωστό και ως κύριος “Μάυρη Θύελλα”) αλλά και τον κύριο “γκολ η ρουφιάνα” (αναζητήστε το έτσι ακριβώς στο youtube). Το αποτέλεσμα: αριστούργημα γέλιου!

6
Το ποδοσφαιρικό πάθος σε όλο του το μεγαλείο!

Επιστρέφουμε στο ποδόσφαιρο και στην Αγγλία. Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με τον τίμιο σχολιαστή κυριολεκτικά να μην ξέρει που πατά και που βρίσκεται μετά από ένα γκολ. Γιατί πως αλλιώς να εξηγήσεις οτι από τα 30 δευτερόλεπτα του βίντεο δεν βγάζεις άκρη στο τι λέει στα 20; Με διαφορά ο κορυφαίος speaker αυτής της συλλογής, κερδίζει όλους τους συναδέλφους του σε Ελλάδα και υπόλοιπη Ευρώπη!

Και για να μην ξεχνιόμαστε, όποιος βρει τι φωνάζει ο τιτάνας, αυτός, της μετάδοσης θα κερδίσει μια θέση VIP, δίπλα από την Άγκελα Μέργκελ στον τελικό του Euro! (not!)

Δες επίσης: Άμα οι Ράδιο Αρβύλα παίζουν μπάλα! (videos)

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending