fbpx

Ταλέντα που ντεμπούταραν την σεζόν 2015-16!

Αρκετοί είναι οι νεαροί που ντεμπούταραν φέτος στο πρωτάθλημα μας. Ειδικότερα στα τελευταία στάδια του μαραθωνίου, τα βλαστάρια των ομάδων πήραν τα πρώτα τους λεπτά συμμετοχής που πιθανότατα θα τα θυμούνται για πάρα πολύ καιρό.

Εμείς, επιλέξαμε 6 από αυτούς και σου τους παρουσιάζουμε!

Δες ποιοι είναι:

 

1
Παναγιώτης Ζαχαρίου- Πάφος FC

Πήρε το βάπτισμα του πυρός στην Α’ Κατηγορία φέτος και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες της παφιακής ομάδας για το μέλλον.

Όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές αυτής της λίστας δεν έκλεισε ακόμα τα 20 (γεννήθηκε το Φεβρουάριο του 1996) κατάφερε όμως να συμπληρώσει 8 συμμετοχές στην κατηγορία των μεγάλων (4 στην αρχική εντεκάδα) στην αρχή και το τέλος του πρωταθλήματος. 314 λεπτά δεν τα λες και λίγα για αρχή!

2
Αντρέας Φράγκος-ΑΕΛ

Μέχρι πέρσι ανήκε στον Απόλλωνα. Φέτος μετακόμισε στη συμπολίτισσα, ΑΕΛ, όπου και έμελλε να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στην Α’ Κατηγορία.

9 συμμετοχές “έγραψε” ο Φράγκος που θα θυμάται για πολύ καιρό την 24η Απριλίου όταν και πήρε την πρώτη του συμμετοχή στη βασική εντεκάδα στο παιχνίδι ΑΕΛ-Δόξα 0-1. Οι ειδικοί κάνουν λόγο για ένα μεγάλο ταλέντο που αξίζει προσοχής. Είναι μόλις 19 ετών.

3
Αντώνης Κουμής-Ένωση Νέων Παραλιμνίου

Αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός, είναι γεννημένος τον Φεβρουάριο του 1997 και στο Παραλίμνι τον πιστεύουν πάρα πολύ. Εξού και το πενταετές συμβόλαιο που υπέγραψε πέρσι.

Φέτος, στην πρώτη του χρονιά στην κατηγορία των μεγάλων με 8 συμμετοχές εκ των οποίων οι 7 στην αρχική εντεκάδα (κυρίως στην αρχή του πρωταθλήματος) πήρε το βάπτισμα του πυρός. Σίγουρα, αρκετά θα είναι τα μάτια που θα πέσουν πάνω του στο μέλλον!

4
Ιωάννης Πίττας-Απόλλωνας

Αν το επίθετο σας λέει κάτι είναι επειδή είναι γιος του παλαίμαχου άσου του Απόλλωνα, Πάμπου Πίττα!

Γεννημένος το 1996, κέρδισε την εμπιστοσύνη του Πέδρο Εμανουέλ, εκμεταλλεύτηκε τιμωρίες και τραυματισμούς παίρνοντας τις πρώτες του 11 συμμετοχές (2 στην αρχική εντεκάδα)! Είναι ικανός για μεγάλα πράγματα, έχει και την απαραίτητη οικογενειακή κληρονομιά και ο χρόνος δουλεύει μόνο υπέρ του!

5
Ραφαήλ Αναστασίου-ΑΠΟΕΛ

Ακόμα μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που εκμεταλλεύτηκε τραυματισμούς κερδίζοντας θέση στην εντεκάδα και ένας από τους νεαρούς που προώθησε ο Κετσπάγια!

Στο πρωτάθλημα έγραψε μόλις μια 15λεπτή συμμετοχή στον αδιάφορο αγώνα της προτελευταίας αγωνιστικής με τον Απόλλωνα, το γεγονός όμως πως το φθινόπωρο, ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε και στο Europa League στο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Σπάρτα Πράγας είναι παράσημο που θα κουβαλά για χρόνια.

Ζήτημα, όπως και για κάθε νεαρό, η σκληρή δουλειά και η καθιέρωση.

6
Χρίστος Χατζηπασχάλης-Ανόρθωση

Στην Ανόρθωση τον πιστεύουν πάρα πολύ! Δεν είναι και λίγο, πριν καλά-καλά κλείσεις τα 17 να παίρνεις την 1η σου συμμετοχή στην κατηγορία των μεγάλων έστω και για 12 λεπτά!

Αγωνίζεται ως μέσος και στην Κυρία κάνουν λόγο για ένα σπουδαίο ταλέντο. Το περασμένο καλοκαίρι ακολούθησε όλο το πρόγραμμα προετοιμασίας πηγαίνοντας και στο εξωτερικό με τους Βαρωσιώτες.

Αν εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες του ποδοσφαίρου μας, μόνο ο χρόνος θα το δείξει! Το ότι συμμετείχε, ήδη, σε παιχνίδι 1ης κατηγορίας μόνο στα θετικά καταγράφεται!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending