fbpx

Το δικό μου outfit από τη βραδιά του φετινού MTN Madwalk!

Μια εβδομάδα και λίγες μέρες μετά από το φετινό ΜTN Madwalk κι εγώ θα σας παρουσιάσω το outfit μου από εκείνη τη βραδιά.

Δεν ήθελα να κάνω αυτό το post την προηγούμενη εβδομάδα, γιατί είχαμε ήδη αρκετά posts για το Madwalk.

Μάλλον ήμουν η μοναδική που δεν ήμουν καθόλου μαυρισμένη (αλλά τι να κάνω κι εγώ άσπρισα στην Αγγλία…)! Αυτό το λέω, γιατί το φόρεμα που επέλεξα (που δεν είναι ακριβώς φόρεμα :p ) θα φαινόταν πολύ πιο ωραίο εάν είχα μαυρισμένη επιδερμίδα.

madwalk21

Λέω ότι δεν είναι φόρεμα, γιατί ενώ φαίνεται φόρεμα στην πραγματικότητα είναι playsuit. Το playsuit δεν το αγόρασα από κάπου, αλλά πήγα για να μου το ετοιμάσουν.

Συγκεκριμένα πήγα στην Πόλα, της οποίας εμπιστεύομαι πάρα πολύ τις δημιουργίες της τα τελευταία χρόνια!  Το playsuit μέσα σε 5 μέρες ήταν έτοιμο! Ναι ναι, καλά διαβάσατε. Σε 5 μέρες! Και σε πάρα πολύ λογική τιμή!

Προτίμησα να φαίνεται φόρεμα, αλλά να είναι playsuit για να νιώθω πιο άνετη στις κινήσεις που θα έκανα! Είμαι σίγουρη ότι θα το φορέσω πάρα πολλές φορές αυτό το καλοκαίρι (σε διάφορους γάμους και events που έχω) γι’ αυτό άλλωστε πήγα και το έραψα όπως ήθελα!

madwalk3Για τα μαλλιά ήθελα κάτι διαφορετικό! Ήθελα wavy, και η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι τον εαυτό μου να είχα κάνει ξανά με αυτό τον τρόπο τα μαλλιά μου.

Γι’ αυτό και πήγα στους ειδικούς κομμωτές στο Hairspray και συγκεκριμένα ο «άλλος» Μιχάλης μου έκανε με πολλή επιτυχία τα μαλλιά μου, μιας και ο Μιχάλης Ηλιάδης εκείνη τη μέρα ήταν backstage στο Madwalk! Εκεί είναι ένας χώρος όπου όλοι όσοι δουλεύουν θα σου φερθούν πολύ ευγενικά, και σίγουρα θα φύγετε ευχαριστημένες!

madwalk47Το αποτέλεσμα φαίνεται ότι δεν άρεσε μόνο σε εμένα και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Το περιοδικό Beautiful People με έβγαλε ως την πιο καλοχτενισμένη γυναίκα της βραδιάς – ειλικρινά δεν το περίμενα να είμαι εγώ ανάμεσα σε τόόόσες γυναίκες!

13407641_1034441543315985_63343687_n

Playsuit δημιουργία της Polas

hair by Hairspray

heels from New Look

DKNY clutch bag from Haralas

 

Αυτά από εμένα!

Love ya ♥

 

Για να βλέπετε όλα τα outfits της εβδομάδας, 
κάντε like στο Facebook page μας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending