Διαφορετικά στυλ eyeliner για κάθε περίσταση!

Make-up artist

Και ποια κοπέλα δεν λατρεύει ένα eyeliner look; Είναι chic, πάει με τα πάντα και αναδεικνύει τα μάτια σου κάνοντας τα πιο μεγάλα και αμυγδαλωτά.

Παρά τον βαθμό δυσκολίας του, σε όλα τα κορίτσια αρέσει! Για κάθε περίσταση όμως υπάρχουν διαφορετικά είδη eyeliner. 

Πάμε να τα δούμε:

1Το κλασικό

Όλες μας λατρεύουμε αυτό το είδος. Είναι με αυτό που αρχίσαμε να μαθαίνουμε την χρήση του eyeliner και με αυτό νιώθουμε περισσότερο ασφαλής. Αυτό το είδος eyeliner είναι κατάλληλο για ένα καθημερινό μακιγιάζ για το γραφείο, ακόμη και για μια πρωινή έξοδο για καφέ.

2Το cut eye eyeliner

Όπως το λέει και η λέξη, αυτό το “γατίσιο” στυλ eyeliner είναι ό,τι πιο sexy για ένα βραδινό look. Συνδύασε το με ένα έντονο κραγιόν και είσαι έτοιμη για μια καλοκαιρινή νύχτα με πολλά cocktails.

3Το διπλό eyeliner

Aυτό το look είναι για τις πιο τολμηρές, αφού αυτό το eyeliner θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σας. Ένα τέτοιο στυλ θα ήταν κατάλληλο για μια βραδινή έξοδο, και πιο συγκεκριμένα για clubbing. Αποφύγετε αυτό το look για πρωινές εξόδους εννοείται!

4Το smokey eyeliner

Aυτό το στυλ eyeliner είναι σβησμένο με ένα πινελάκι, δίνοντας στο μάτι σου έμφαση, αλλά από την άλλη δεν το βαραίνει. Αυτό το στυλ είναι συνδυάζεται τέλεια με ένα smokey eye το οποίο θα τονίσει το μάτι, αλλά δεν θα κρύψει τις σκιές.

Είναι κατάλληλο για ειδικές περιστάσεις όπου το μάτι είναι πολύ βαριά βαμμένο, ακόμα και για νύφες όπου δεν θέλουν έντονο eyeliner, σε καφέ αποχρώσεις για να τονίσουν ελαφρώς τα μάτια τους.

Δοκίμασε τα και εσύ και ξεχώρισε σε κάθε περίσταση!