fbpx

Οι πιο έντονες διαφορές ανάμεσα στις γυναίκες-οπαδούς και… τις υπόλοιπες!

Δύο διαφορετικοί κόσμοι συναντιούνται και… συνυπάρχουν!

Όπως θα δείτε και πιο κάτω –και έχοντας στο μυαλό σας συγκεκριμένα πρόσωπα– μιλάμε για δύο διαφορετικούς τύπους γυναικών.

Τόσο σε φιλοσοφία, όσο και σε χαρακτήρα ακόμα και εξωτερική εμφάνιση ( εννοώντας το style). Τα κοινά είναι γνωστά.

Πάμε να δούμε πώς η αγάπη για το ποδόσφαιρο κάνει μια γυναίκα να διαφέρει από τις άλλες:

1
Πρίγκιπας και πράσινα άλογα… #couplegoals

Ενώ οι “άλλες” ψάχνουν τον πρίγκιπα με το πράσινο άλογο, μια γυναίκα-οπαδός ονειρεύεται να παντρευτεί έναν ποδοσφαιριστή, έναν τερματοφύλακα, τον προπονητή της ομάδας ή το ball-boy του γηπέδου, αφού οτιδήποτε σχετίζεται με το ποδόσφαιρο είναι γοητευτικό για αυτήν.

Εάν η κοπέλα είναι ολίγον προσγειωμένη, θα ονειρεύεται να παντρευτεί έναν φανατικό οπαδό σαν αυτήν, που θα της κάνει πρόταση γάμου.. στο γήπεδο.

2
Ιδανικός σύντροφος για τη γυναίκα-οπαδό

Η ρομαντική έξοδος τους τα Σαββατοκυρίακα θα είναι στο γήπεδο, που θα χαρούν περισσότερο αν πιάσει η ομάδα τους το πρωτάθλημα, παρά αν κάμουν οτιδήποτε άλλο.

Το σημαντικότερο όμως: θα έχουν σαν ” κοινή προτεραιότητα” στη ζωή, το οποίο θα βρίσκεται πάνω από κάθε άτομο… Την ομάδα τους! #couplegoals

“Βάζεις πάνω που ‘μένα την ομάδα;”

“Ναι…”

“Τι άντρας είσαι εσύ!” 

3
“Ξέρω πού θα ταξιδέψω αυτό το καλοκαίρι…” #NOT 

Μερικές ονειρεύονται Μύκονο και Σαντορίνη με το έτερον ήμισυ ή με τις φιλενάδες τους και άλλες δεν μπορούν να ονειρευτούν καν ταξίδι σε άλλη χώρα, γιατί δεν ξέρουν με ποια ομάδα θα κληρωθεί η ομάδα τους.

Το ταξίδι-όνειρο μιας γυναίκας φιλάθλου: παίρνει πράσινο φως μετά την κλήρωση. Έχει στη διάθεση της ελάχιστες μέρες να προετοιμαστεί, αλλά αυτό δεν τη νοιάζει καθόλου (σε αντίθεση με τις άλλες) αφού απλά θα μεταφέρει στη βαλίτσα 2-3 επίσημες φανέλες, 1 jean και τα κασκόλ της ομάδας.

Όσο για το dream-team του ταξιδιού; Κάποιες ονειρεύονται -όπως προείπα- το έτερον ήμισυ, τον πρίγκιπα ή την παρέα και άλλες τους… οργανωμένους οπαδούς της ομάδας!

4
Συνήθως ψωνίζω από… 

Εντάξει, λίγο-πολύ όλες ψωνίζουμε από τα ίδια γνωστά γυναικεία καταστήματα. Όταν όμως ρωτήσεις τις γυναίκες ποιο είναι το αγαπημένο τους, δεν θα απαντήσουν όλες το ίδιο. Οι πλείστες θα σου πουν τα ονόματα γνωστών αλυσίδων ΑΛΛΑ όσες είναι φίλαθλοι… Το official store της ομάδας τους!

Εννοείται με το που ανοίξεις το ντουλάπι τους, θα δεις να επικρατούν συγκεκριμένα χρώματα – αυτά της ομάδας τους. Ενώ μερικές κάνουν οικονομίες για να αγοράσουν μια ακριβή τσάντα, ή ένα ακριβό ρούχο που τους άρεσε, μια γυναίκα-οπαδός κάνει οικονομίες για να αγοράσει και τις 3 επίσημες φανέλες της ομάδας της.

Ενώ άλλες έχουν δίλημμα για το χρώμα ενός κομματιού, άλλες έχουν για το όνομα του παίκτη που θα γράψουν στην καινούρια τους φανέλα… Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!

5
Γυναικοπαρέα; Δεν νομίζω!

Πώς μπορεί μια γυναίκα που θέλει να μιλήσει (= βρίσει) για τη χθεσινή ήττα της ομάδας της, για το “δίκαιο” διαιτητή ή έστω μια γυναίκα που θέλει να μοιραστεί τη χαρά της για τη νίκη της ομάδας της να το κάνει μαζί με μια παρέα γυναικών, που είναι άσχετες από το άθλημα; Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει θύμα bullying, αφού καμιά δεν θα τις δίνει σημασία.

Και παρά να καταλήξει σε κάτι τέτοιο, βρίσκει την πραγματική φιλία (όπως αυτή την ονειρεύεται) στο πρόσωπο των ανδρών. Γίνεται λοιπόν μέλος μιας ανδροπαρέας, με αγαπημένη έξοδο τα Σαββατοκυρίακα, στους αγώνες της ομάδας τους (μπορεί να ακολουθήσει και κανένα μπαράκι ανάλογα με το αποτέλεσμα) ή στο σπίτι κάποιου μέλους της παρέας, με πίτσες και μπύρες, βλέποντας αγώνες από πρωταθλήματα του εξωτερικού.
Κύριο θέμα συζήτησης: η μοναδική τους αγάπη… η στρογγυλή θεά!

Να σημειώσουμε ότι δεν είναι απίστευτο να υπάρχει μια γυναικοπαρέα που τα μέλη της αγαπούν το ποδόσφαιρο εξίσου. Ασυνήθιστο μεν, αλλά υπάρχει.. (και κάπου εκεί οι άντρες ευχαριστιούνται τη διακοπή στο ημίχρονο…)

6
Το καλύτερο μέρος για να βρίσκονται…

Νομίζω η εικόνα τα λέει όλα, με το σωστό μήνυμα. Μια γυναίκα-οπαδός σίγουρα θέλει να βρίσκεται στο γήπεδο και δεν καίγεται τόσο για τα μέρη που ονειρεύονται οι υπόλοιπες (και υπόλοιποι). Αν εστιάσουμε στην καλοκαιρινή περίοδο, ενώ άλλες ανυπομονούν να έρθει η Κυριακή για το καθιερωμένο μπανάκι στον Πρωταρά, κάποιες άλλες είναι σπίτι και βλέπουν βίντεο από παλιούς αγώνες της ομάδας τους – αφού το καλοκαίρι το πρωτάθλημα κάνει μια μικρή διακοπή.

Φως στη ζωή τέτοιων γυναικών μπαίνει όταν ξεκινούν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας τους και επιτέλους η ζωή τους αποκτά και πάλι νόημα. Αν το πάρουμε τώρα πιο γενικά, στην χειμερινή περίοδο, ενώ οι φίλες σου ανυπομονούν για το πάρτυ του Κωστάκη το Σάββατο, εσύ έχεις ήδη απαντήσει αρνητικά, αφού έχει παιχνίδι η ομάδα σου… Sorry Κωστάκη!

7
Το καλύτερο των γυναικών-οπαδών; Οι εκτός έδρας αγώνες!

Όταν οι άλλες ακούν “πάμε καμιά εκδρομή εκτός”, φαντάζονται κανένα ψαρούι παραλιακά, κανένα γυρό στη Μαρίνα της Λεμεσού, καμιά σουβλούα στο Τρόοδος. HELL NO για μια οπαδό. Βασικά… εάν νικήσει η ομάδα τους, ακολουθούν τα πιο πάνω και… κερνούν κιόλας!

 

Τελικά πόσο διαφορετικές μπορεί να είναι οι γυναίκες; Και μετά περιμένουμε να μας καταλάβουν οι άντρες!

Εσύ ποιος τύπος γυναίκας από τις 2 κατηγορίες είσαι; 

 

Δες επίσης: Αυτοί είναι οι λόγοι που οι γυναίκες γίνονται… ποδοσφαιρόφιλες!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending