fbpx

Οι 6 online δουλειές που μπορείς να κάνεις ενώ είσαι φοιτητής!

Σαν φοιτητής μπορεί να μην έχεις ξεκινήσει ακόμη την αναζήτηση εργασίας.

Σίγουρα όμως μπορείς να επωφεληθείς από μια part-time δουλειά που θα σου προσφέρει εμπειρία, γνώση, αλλά και ένα extra εισόδημα.

Ποια δουλειά σου ταιριάζει από τις πιο κάτω;

 

1
Αρθρογραφία

Αν σου αρέσει να γράφεις και θες να το κάνεις σε επαγγελματικό επίπεδο, μπορείς να ξεκινήσεις να ψάχνεις για online αρθρογραφία. Η ζήτηση για άρθρα έχει αυξηθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια και έτσι δεν θα δυσκολευτείς πολύ να μοιραστείς και τα δικά σου άρθρα.

Δες: Η συναρπαστική και διδακτική εμπειρία μου ως Αρθρογράφος στο StudentLife!

2
Online μαθήματα

Αυτή η δουλειά είναι ιδανική για φοιτητές, μιας και ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις κάτι είναι να το διδάξεις σε άλλους. Έτσι, μπορείς να δημιουργήσεις online μαθήματα.

Δεν χρειάζεται να είσαι expert για να διδάξεις κάτι, απλά φρόντισε να έχεις μελετήσει καλά το θέμα και οι πηγές σου να είναι έμπιστες και έγκυρες.

3
Φωτογράφιση

Αν έχεις πάθος για τη φωτογραφία τότε αυτή η δουλειά είναι για ‘σένα! Αφού επιλέξεις τις καλύτερες φωτογραφίες που έβγαλες, μπορείς να ανεβάσεις και να διαθέτεις τις φωτογραφίες σου προς πώληση!

4
Κάνε μεταγραφή

Η μεταγραφή είναι η μετατροπή ηχογραφημένου υλικού σε γραπτό κείμενο. Η δουλειά σου λοιπόν είναι: να ακούς την ηχογράφηση και να δακτυλογραφείς στον υπολογιστή αυτά που άκουσες!

5
Online παιχνίδια

Ναι είναι αλήθεια! Μπορείς να παίζεις παιχνίδια και να πληρώνεσαι! Τι περιμένεις; Δοκίμασε το και θα βγάλεις το δημιουργικό σου εαυτό!

6
Βιογραφικά σημειώματα

Όλοι χρειάζονται ένα επαγγελματικό βιογραφικό σημείωμα (CV) για να πετύχουν στην εξεύρεση εργασίας. Ναι, μπορείς να πληρώνεσαι για να γράφεις βιογραφικά σημειώματα σε άλλους!

Τι λες; Θα ξεκινήσεις ένα online job σήμερα;

 

Αν ψάχνεις για Full ή Part Time δουλειές και άλλες ευκαιρίες απασχόλησης,
πήγαινε στην υπηρεσία μας: JOBS

 

Δες επίσης: 4 λόγοι που το να δουλεύεις και να κάνεις διακοπές μαζί είναι το καλύτερο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending