fbpx

Λεβ, είσαι πολύ μπροστά! (videos)

Θα μπορούσες να τον πεις ακομπλεξάριστο. Αναίσθητο επίσης, ίσως και εκτός τόπου και χρόνου. Η μεγάλη αλήθεια είναι πάντως πως ο άνθρωπος ξέρει πως να είναι αηδιαστικός και γελοίος ταυτόχρονα.

Τελευταίο κατόρθωμα του προπονητή της εθνικής Γερμανίας, Γιοακίμ Λεβ, ήταν το ξύσιμο των απόκρυφων του σημείων στο παιχνίδι με την Ουκρανία μπροστά από δεκάδες κάμερες. Αν ήταν η πρώτη φορά, ίσως και να ‘λεγε κανείς “Εντάξει, ρε, ξεχάστηκε ο άνθρωπος”. Έλα όμως που ο τρισμέγιστος Γιοακίμ Λεβ το κάνει όποτε γουστάρει! Και μεταξύ μας, όσο αηδιαστικό και αν είναι, δεν μπορείς, καταβάθος, να μην τον λατρέψεις! Αηδιαστικός μεν, θεούλης δε!

Γι’ αυτό το λόγο, μαζέψαμε άλλες 3 περιπτώσεις που ο άνθρωπος…ξύνεται και σας τις παρουσιάζουμε μαζί με μια που κάνει πλάκα στο ball boy επειδή έτσι του ήρθε!

1
Χτύπημα 1ο

Είμαστε στο 2010 και στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. Εδώ, βλέπουμε τον άρχοντα Λεβ να ξύνει την μύτη του και ακολούθως να “εισβάλλει” βίαια στη μύτη του σαν να ήταν καλοψημένη μπριζόλα. Βγάζει ότι μπορεί να έβγαλε και ενώ διστάζει προς στιγμήν αφού τον πλησίασε ο βοηθός του το χώνει στο στόμα του απολαμβάνοντας κάθε μπουκιά! Το γεγονός πως η κάμερα είναι ακριβώς απέναντι του δεν τον νοιάζει καθόλου!

2
Χτύπημα 2ο

Εδώ η Γερμανία παίζει την Πορτογαλία στο Euro του 2012. Ο Λεβ αποφασίζει οτι θέλει και το δεξί ρουθούνι του ένα μικρό φρεσκάρισμα γι’αυτό και κάτι ότι είναι δυνατόν για να το καταφέρει. Χώνει το δάχτυλο του μέσα (πιο διακριτικά η αλήθεια αυτή τη φορά) και ακολούθως γεύεται και πάλι τους καρπούς της επιτυχίας του! Η συνήθεια που γίνεται λατρεία!

3
Χτύπημα 3ο 

Είμαστε πλέον σε άλλο επίπεδο. Ξανά αντίπαλος είναι η Πορτογαλία (όχι πως παίζει και κανένα ιδιαίτερο λόγο). Ο τιτάνας ομοσπονδιακός τεχνικός των πάντσερ έχει πλέον βαρεθεί το συμβατικό “γλέντι” στη μύτη του και το παίρνει σε άλλο επίπεδο! Κάνει ότι κάνει μες την μύτη του και ακολούθως, σαν να μην έγινε τίποτα, δίνει το χέρι στον Κριστιάνο Ρονάλντο για χειραψία! Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να ήμουν ο άσος της Ρεάλ στη συγκεκριμένη περίπτωση!

4
Και ένα ποτ-πουρί με όλες τις επιτυχίες του!

Τα λόγια στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι απλά περιττά! Ένα βίντεο διάρκειας 100 δευτερολέπτων με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του καπετάνιου της νασιοναλ μανσιαφτ τα τελευταία 10 χρόνια! Απολαύστε με προσοχή!

5
Ο Λεβ έχει και χιούμορ!

Σηκώνεται, άνετος και χαλαρός, κοιτάει από την άλλη και με μια έξυπνη κίνηση σπρώχνει την μπάλα που φεύγει από το χέρι του ball boy. Ακολούθως τον χτυπά φιλικά στον ώμο σαν να του λέει “Σε ξεφτίλισα λίγο αλλά καλά να είμαστε” και του επιστρέφει την μπάλα με τακουνάκι! Είναι το Euro 2012, η Γερμανία αντιμετωπίζει την αιώνια εχθρό της, Ολλανδία και όμως ο προπονητής της έχει διάθεση για αστειάκια. Πιο cool πεθαίνεις!

6
Και μπαλαδόρος ο άνθρωπος!

Πίσω στο 2011 και είναι φιλικό ανάμεσα στην Γερμανία και την Βραζιλία. Η μπάλα φεύγει πλάγια για την Βραζιλία μπροστά από τον πάγκο του Λεβ. Ο μαέστρος την παίρνει, παίζει για λίγο μαζί της με… βραζιλιάνικο στυλ και την αφήνει στον ποδοσφαιριστή της Βραζιλίας. Το thumbs up του προπονητή της Βραζιλίας ήταν απλά το προσκύνημα σε μια υπέρτατη φιγούρα των γηπέδων τα τελευταία χρόνια!

7
Και για όσους δεν το είδαν ή το έχασαν ή θέλουν να το ξαναδούν, ορίστε και τα πρόσφατα μεγαλεία του θεού Γιοακίμ Λεβ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending