fbpx

Μύρισε Euro! (videos)

Croatia-Turkey 1-0

Μια πολύ καλή Κροατία επικράτησε της Τουρκίας (1-0) χάρη σε μια γκολάρα του Λούκα Μόντριτς και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον Γ’ όμιλο! Έδειξαν ικανοί για μεγάλα πράματα στο τουρνουά οι Κροάτες, θέμα τα…. μαλλιά του Οζάν Τουφάν στην Τουρκία αφού ο ποδοσφαιριστής έφτιαχνε τα μαλλιά του (!!!) την ώρα που σκόραραν οι Κροάτες!

Poland-Northern Ireland 1-0

Αναμενόταν, κακά τα ψέματα, εύκολο παιχνίδι για την Πολωνία και έτσι αποδείχτηκε και στην πράξη αφού νίκησαν πολύ πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό 1-0 την Βόρειο Ιρλανδία. Επιθετικός μονόλογος για την ομάδα του Λεβαντόφσκι το παιχνίδι που πήρε τους 3 βαθμούς χάρη σε ένα τέρμα του Μιλίκ στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Κλεισμένοι στο μισό γήπεδο η ομάδα του Μάρτιν Ο’Νιλ, μόχθησε για το βαθμό στο παρθενικό της παιχνίδι σε Euro αλλά ουσιαστικά μετά το τέρμα των Πολωνών, η μοίρα της ήταν ήδη γραμμένη.

Germany-Ukraine 2-0

Το καλύτερο παιχνίδι, όχι μόνο της ημέρας, αλλά και του Euro, μέχρι στιγμής.Ενώ, όλοι αναμέναμε μάλλον εύκολη νίκη της Γερμανίας, η πολύ καλή Ουκρανία τους έβαλε πολύ δύσκολα και το τελικό 2-0 την αδικεί. Εξαιρετικές και οι 2 ομάδες, τα πάντσερ με το γνωστό του παιχνίδι και την τριάδα στο κέντρο Κεντίρα-Κρόος-Οζιλ να κάνει παπάδες και τους Ουκρανούς να παλεύουν μέχρι και το 90+2′ όταν και δέχτηκαν το δεύτερο τέρμα και να δικαιούνται τουλάχιστον τον βαθμό! Τέτοια παιχνίδια, μας ανοίγουν για τα καλά την όρεξη!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending