Τα πιο δημοφιλή haircuts και hairstyles για το καλοκαίρι!

Fashion Blogger/Writer

Μην αναρωτιέστε πώς θα κάνετε το μαλλί σας φέτος το καλοκαίρι. Βρήκα τα 4 hairstyles που είναι στα trends της περιόδου και σας τα δείχνω.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα δείτε, να βρείτε ποιο σας αρέσει ή ποιο ταιριάζει κατάλληλα με το στυλ σας και το πρόσωπο σας και να το κάνετε.

Απλό έτσι;

1The Textured Crop

Είναι το πιο εύκολο hairstyle για την περίοδο. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και το μήκος των μαλλιών σας μπορείτε να “παίξετε” με το συγκεκριμένο κούρεμα. Αντιθέσεις στην κατεύθυνση των πλαϊνών και των μαλλιών στο πίσω μέρος, με τα υπόλοιπα στο πάνω μέρος της κεφαλής.

2The Textured Quiff

Πείτε στον κουρέα σας να αφήσει κάποιο μήκος στα πάνω μαλλιά και δημιουργήσει φυσική κίνηση και υφή. Ένα ξύρισμα στα πλαϊνά και θα κάνει μια ωραία αντίθεση, αλλά και η κοπή των μαλλιών σε ακόμα μικρότερο βαθμό σε αυτές τις περιοχές κάνει για μια πιο δραματική εμφάνιση.

3The Side Parting

Κλασικό και ευέλικτο στυλ, μιας και η χωρίστρα συνεχίζει για ακόμα μια φορά να είναι πολύ δημοφιλής. Αφήστε πιο μεγάλο μήκος μαλλιών πάνω και μικρότερο στα πλαϊνά και πίσω για να πετύχετε αυτό το στυλ.

4Long Hair

Ο Adam Brady λέει πως το μακρύ μαλλί συνδυάζεται άψογα με τα γένια. Είτε μεγάλα είναι τα γένια, είτε πιο μικρά, αυτό το στυλ ταιριάζει περισσότερο σε πιο αρρενωπούς άνδρες. 

Να ξέρετε όμως, ότι χρειάζεται υπομονή και επιμονή για να φτάσεις σε αυτό το μήκος τα μαλλιά σου. Περίπου 8-12 μήνες χωρίς κοπή του μήκους, χωρίς να τα ταλαιπωρείτε με σίδερο και στεγνωτήρα μαλλιώνσωστά και φορώντας πολλά καπέλα.


Ποιο στυλ θα προτιμήσετε για φέτος το καλοκαίρι;

 

Δες επίσης το: Κάνε highlights στα μαλλιά για το καλοκαίρι!