Τα πιο συχνά λάθη του πρωινού καλοκαιρινού μακιγιάζ!

Make-up artist

Το καλοκαίρι πρέπει να δείχνεις όσο πιο φυσική γίνεται. Πολλές όμως είναι οι κοπέλες που συνεχίζουν να κάνουν το μακιγιάζ τους με τον ίδιο τρόπο που έκαναν και τον χειμώνα, και είναι φυσικά λάθος.

Το μακιγιάζ σου πρέπει να προσαρμόζεται ανάλογα με την κάθε εποχή:

 

1Βάση

Απόφυγε να φοράς το foundation που θα φορούσες την νύχτα. Είναι πολύ βαρύ για το δέρμα σου και στο φως της μέρα θα σε κάνει να φαίνεσαι πολύ βαμμένη το καλοκαίρι! Προτίμησε μια BB κρέμα που θα σε κάνει να φαίνεσαι σαν να μην φοράς καθόλου μακιγιάζ.

2Εyeliner

Απόφυγε το μαύρο μολύβι κατά την διάρκεια της ημέρας. Δεν είναι καθόλου καλοκαιρινό και βαραίνει τα μάτια σου κάνοντάς τα να φαίνονται πολύ σκούρα.

3Κραγιόν

Οι αποχρώσεις του φούξια και γενικά άλλων σκουρόχρωμων ή έντονων κραγιόν πρέπει να αποφεύγονται κατά την διάρκεια της ημέρας. Άφησε τα χείλη σου γυμνά στο φυσικό τους χρώμα ή άπλωσε ένα balm χειλιών.

4Contouring

Μην προσπαθήσεις να το παρακάνεις με τις φωτοσκιάσεις στις πρωινές σου εμφανίσεις. Μιας και είσαι ήδη λίγο μαυρισμένη, δε χρειάζεται να το παρακάνεις με το bronzer σου γιατί θα δείχνεις υπερβολικά βαμμένες.

5Σκιές

Πολλά κορίτσια επιλέγουν χρωματιστές σκιές για τις πρωινές τους εμφανίσεις πράγμα που είναι μεγάλο λάθος για ένα καλοκαιρινό μακιγιάζ ημέρας. Προτίμησε σκιές σε γήινες αποχρώσεις όπως καφέ και μπεζ για να δείχνεις φρέσκια και φυσική!

Προσπάθησε να αποφύγεις αυτό το καλοκαίρι
τα συγκεκριμένα λάθη μακιγιάζ!