fbpx

Respect στον κύριο “γκρίζα φόρμα”! (pics)

Ότι και αν γίνει στο Euro 2016 από δω και μπρός, το σίγουρο είναι πως ο Gabor Kiraly έκλεψε μια για πάντα τις καρδιές των οπαδών πανευρωπαϊκά με την στυλιστική του επιλογή! Ο άρχοντας, τερματοφύλακας της εθνικής Ουγγαρίας, έγινε γνωστός για την γκρι φόρμα του και πλέον ο 40χρονος τερματοφύλακας στις παρέες των ποδοσφαιρόφιλων θα υμνείται ως “ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που έπαιξε σε Euro”, “εκείνος, ρε, με την γκρι φόρμα”!

Εμείς προς τιμή αυτής της cult μπαλαδόφατσας μαζέψαμε την καριέρα του Μαγυάρου σε φωτογραφίες. Μεγάλος πρωταγωνιστής, φυσικά είναι η φόρμα που είναι λες και παίζει τερματοφύλακας σε αγώνας της Γ1 με την Γ2 στο δημοτικό! Και προσέξτε, βρήκαμε και ντοκουμέντα!

1
Ο Kiraly σήμερα

Πολύ-πολύ πρόσφατη φωτογραφία του ανθρώπου με την φόρμα προπόνησης. Πρεμιέρα του Euro και η Ουγγαρία είναι αντιμέτωπη με την Αυστρία. Προσέξτε πόσο αεροδυναμικό κάνει τον τύπο που θα μπορούσε να είναι ο μπαμπάς σου ενώ κάνει μπλοζόν για να προλάβει το ποτήρι πριν πέσει και σπάσει!

2
Ο άντρας ο πολλά βαρύς που γυρνά από την οικοδομή!

Η φόρμα είναι τίγκα στο νερό! Τι να νοιάζει όμως τον τίμιο εργάτη που έβγαλε άλλη μια μέρα στη δουλειά και πανηγυρίζει που τον περιμένει στο σπίτι ένα πιάτο ζεστό φαΐ! Κοιτάξτε την έκσταση στο πρόσωπο του!

3
Και στα γήπεδα της Αγγλίας!

Ο πολύπειρος Μαγυάρος (και η φόρμα του) υπερασπίζεται τα δίχτυα της Burnley το 2007!  Άψογο στυλ από ένα άντρα έτοιμο για όλα!

4
Η φόρμα vs Ronaldo

Εδώ, ως τερματοφύλακας της Aston Villa είναι αντιμέτωπος με τον Cristiano Ronaldo στα ντουζένια του! Μεγάλες στιγμές για τον Kiraly και το αξεσουάρ του!

5
Αραχτός και λαίτ!

Πόσους τερματοφύλακες είδατε με τέτοιο στυλ; Ξάπλα στο χορτάρι, άσπρη κάλτσα, γκρι φόρμα (αλίμονο!) κοιτάζει την μπάλα να έρχεται με χάρη πολύπειρου τερματοφύλακα και βλέμμα Κυπραίου που περιμένει τη σούβλα!

6
Ο Kiraly με μαλλιά!

Πολύ πίσω και στα χρόνια της Χέρτα. Τότε που στα ξεκινήματα του κανείς δεν φανταζόταν τον μύθο που θα δημιουργούσε. Τα χρόνια που γεννήθηκε ο μύθος της φόρμας. Τα χρόνια που είχε μαλλιά!

7
Ο Kiraly με παντελονάκι! Ο Kiraly με ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙ!

Το σοκ μόλις πρωτοαντικρίζεις αυτή τη φωτογραφία δεν λέγεται! Εκεί που νόμιζες πως φορούσε την φόρμα της δουλειάς από την κοιλιά της μάνας του τελικά ανακαλύπτεις οτι κάποτε ήταν ένας συμβατικός τερματοφύλακας! Over and out! Τα λόγια είναι περιττά!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending